Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Giessenburg

Wil je een schoonmaakhulp in Giessenburg? Meer en meer huishoudens ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, geen rotklusjes meer en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij geven advies bij het zoeken naar een ervaren schoonmaker in Giessenburg! Op deze website vind je veel tips en aanbevelingen voor een geschikte huishoudelijke hulp. Eveneens bekijk je hier een overzicht met populaire websites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook hebben we een overzicht met gegevens zoals naam en adres van goede schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al vanaf €13,00 per uur.

schoonmaker-zoeken-giessenburg

Een schoonmaakster in Giessenburg gezocht

Heb je het erg druk en wil je tijd investeren in de dingen die er echt toe doen? Een ervaren schoonmaakster in Giessenburg inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Onze suggesties: gooi eens een balletje op in je eigen kring. In sommige situaties zijn er studenten of vrouwen die op die manier wat bijverdienen. Geen succes? Kijk dan eens op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Daarnaast heb je steeds meer speciale platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het bijgaande stappenplan leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Een huishoudelijke hulp in Giessenburg zoeken

 1. Selecteer je adres

  Check alle huishoudelijke hulpen door eerst even jouw postcode in te voeren. Het platform toont dan enkel werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Waar en wanneer

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de poetshulp komt werken. Vaak is dit elke week, 2 weken of 4 weken. Daarna kies je het aantal uur van een poetsbeurt en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Bekijk snel meer info over de getoonde huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op kosten, werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Dien je aanvraag in

  Kies een aantal schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Wanneer de opdracht goedgekeurd wordt heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetshulp komt bij je thuis op datum en tijdstip zoals besproken. We raden aan om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Leid hem/haar even rond door de woning en wijs meteen aan wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Laat ook zien waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen klaarliggen.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het zoeken van een geschikte schoonmaker is ingewikkeld. Gelukkig zijn er diverse online bemiddelaarsdiensten die hiervoor specifiek service verlenen. Online kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt binnen een paar minuten een profiel aanmaken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Dikwijls wordt de betaling ook geregeld door het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Andere relevante onderwerpen: Voor bedrijven.

 • Helpling: Eenvoudig en transparant hulpen met elkaar vergelijken.
 • Homeworks: Betrouwbare hulp voor in huis en in de tuin.
 • Werksters.nl: Groot platform met bijna 13.500 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: 87% heeft binnen 3 dagen een schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Hulp inschakelen voor allerlei soorten klussen.
 • Hlprs: Een vaste helper, eenmalige servicekosten van €14,95.
 • Hulp.nl: De marktplaats voor hulp in huis in de gemeente Molenlanden.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Giessenburg

Vind een vakkundige schoonmaakster in jouw omgeving!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Giessenburg

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In de tabel hieronder tref je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Giessenburg, maar ook van o.a. glazenwassers en overige schoonmaakservices. Tevens bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Benschop, Lopikerkapel, Wijngaarden en Maasdam.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De poetsvrouw staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende huishoudelijke taken binnen- en buitenshuis. In het gedeelte hieronder bieden wij een opsomming met klusjes die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Ramen schoonmaken.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • De was strijken.
 • De was opvouwen.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Vind een poetshulp uit de regio al mogelijk vanaf €12,60 (uurtarief).

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een representatief schoon kantoor zorgt voor een fijne werksfeer en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Meerdere dienstverleners die in de buurt gevestigd zijn kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Giessenburg. Typische werkzaamheden zijn bureaus schoonmaken, stofzuigen en dweilen en de toiletruimtes reinigen. Ook grote taken zoals vensterbanken en ramen wassen, buiten gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken ventilatie schoonmaken of het bladvrij maken van de dakgoten kun je mogelijk uitbesteden. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract zodat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De onkosten voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €20,00 en €35,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor kantoren, scholen, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Zuid-Holland.
 • Prijzen: tussen gemiddeld €24,50 en €32,00 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: graffiti verwijderen, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een ervaren schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €12,80 tot wel €19,00 per uur. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Je bespreekt altijd vooraf de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de basis zijn er normale klusjes die afgewerkt worden: toiletten schoonmaken, keuken reinigen, afstoffen, stofzuigen, ramen wassen. Daarbij kan je afspraken maken over koelkast schoonmaken of rondom de woning vegen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Drukke huishoudens in Giessenburg hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat is voldoende voor onder andere dweilen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen, stofzuigen, afstoffen. Het precieze aantal uur dat nodig is wordt mede bepaald door het type woning, de gezinssamenstelling en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een werkster heeft recht op het minimumloon plus wettelijk vakantiegeld. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Check ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. Steeds vaker loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Giessenburg?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Perfect plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. De volledige woning wordt van top tot teen gereinigd wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De totale kosten zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €275,00 tot €600,00.

Plaats een reactie