Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Wijngaarden

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Wijngaarden? Steeds meer mensen ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, de vervelende klussen blijven niet liggen, en veel meer vrije tijd. Je wint hier veel advies bij het vinden van een betrouwbare schoonmaker in Wijngaarden! Op ons portaal delen wij concrete tips en instructies voor een geschikte huishoudelijke hulp. Tevens bekijk je hier diverse sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook hebben we een overzicht met gegevens van lokale schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al mogelijk vanaf €13,30 per uur.

schoonmaker-zoeken-wijngaarden

Een schoonmaakster in Wijngaarden zoeken

Maak je niet graag schoon en spendeer je graag wat meer tijd aan hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een goede schoonmaakster in Wijngaarden inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Wat vaak goed werkt: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. In veel gevallen zijn er mensen te vinden die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Je kunt ook een oproepje doen op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Afsluitend heb je allerlei praktische platforms waar je werksters kunt zoeken. In onderstaande paragraaf laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Wijngaarden vergelijken

 1. Vul je postcode in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door middel van de postcodecheck. Je krijgt dan alleen werksters te zien met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Stel pakket samen

  Kies hoe vaak je wilt dat de werkster komt werken. Meestal is het wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Daarna kies je het aantal uur per schoonmaakbeurt en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk helpers

  Hierna bekijk je direct de beschikbare huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals prijs, extra taken zoals een strijkservice en gemiddelde beoordeling.

 4. Aanvraag indienen

  Je kunt een contactverzoek versturen naar diverse schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Op het moment dat jouw aanmelding geaccepteerd wordt heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De huishoudelijke hulp komt bij je thuis op de afgesproken datum. Het is verstandig om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Leid hem/haar even rond door de woning en benoem wat jouw wensen en prioriteiten zijn. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen klaarstaan.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het vinden van een ervaren schoonmaker is best lastig. Gelukkig zijn er handige platforms die je hierbij kunnen ondersteunen. Op dergelijke platforms treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt snel en soms gratis een profiel aanmaken en beschikbare helpers vinden. Soms gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Tip: bekijk ook eens de pagina over Ikzoekeenschoonmaakster.nl.

 • Helpling: Ruim aanbod met flexibele hulpen voor thuis.
 • Homeworks: Maatwerk op het gebied van hulp in de huishouding.
 • Werksters.nl: Betrouwbaar met een niet goed geld terug garantie.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Ruim 265.000 aangesloten schoonmakers door heel Nederland.
 • Hulpen.nl: Snelle manier voor het vinden van hulp voor jouw aanvraag.
 • Hlprs: Slechts €14,95 servicekosten bij een succesvolle match.
 • Nationalehulpgids.nl: Geverifieerde en betrouwbare profielen in de gemeente Molenlanden.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Wijngaarden

Vind een professionele schoonmaakster in de gemeente!

Zoek schoonmaakbedrijven in Wijngaarden

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In de bijgaande tabel tref je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Wijngaarden, maar ook van o.a. glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Als alternatief kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Giessenburg, Benschop, Maasdam en Puttershoek.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De werkster komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste werkzaamheden in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het gedeelte hieronder bekijk je de meest gangbare klusjes die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Kleding strijken.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een deskundige poetshulp (lokaal) al beschikbaar vanaf €13,50 per werkuur.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een net en fris kantoor stimuleert productieve werknemers en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Meerdere dienstverleners in deze streek staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Wijngaarden. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, het legen van de vuilnisbakken en het sanitair schoonmaken. Ook grote klussen zoals glasbewassing, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, zonnepanelen reinigen, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of vloeronderhoud zijn vaak mogelijk. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waarbij er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De gemiddelde kosten van kantoor schoonmaken schommelen tussen de €24,00 en €32,50 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoon houden van scholen, winkels, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Zuid-Holland.
 • Tarief: tussen om en nabij de €24,00 en €30,50 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, tapijtreiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een doorsnee schoonmaakhulp vraagt tussen de €13,10 tot €15,75 per gewerkt uur. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Vaak zijn er standaard schoonmaakklusjes die afgewerkt worden: stofzuigen, toiletten schoonmaken, dweilen, keuken reinigen, ramen wassen. Indien gewenst kan de hulp extra klussen oppakken zoals de meubels schoonmaken of de vuilnisemmers legen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

De meeste woningen in Wijngaarden kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dit is in de praktijk genoeg voor onder andere dweilen, stofzuigen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, afstoffen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren wordt berekend a.d.h.v. het aantal ruimtes, hoe netjes je bent, en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een huishoudelijke hulp hanteert altijd minimaal het minimumloon en de vakantiegeld toelage van 8%. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Vraag ook naar de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In aparte gevallen betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Wijngaarden?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Dat biedt een oplossing voor als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. De hele woning wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat het weer als nieuw voelt. De kosten hiervan zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €350,00 tot €625,00.

Plaats een reactie