Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Benschop

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Benschop? Steeds meer Nederlanders hebben een extra hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij helpen jou bij het zoeken naar een professionele schoonmaker in Benschop! Op ons portaal vind je volop tips en adviezen voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Bovendien behandelen we populaire websites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Je treft op deze pagina ook adresgegevens van actieve schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al mogelijk vanaf €13,20 per uur.

schoonmaker-zoeken-benschop

Een schoonmaakster in Benschop zoeken

Zit jouw hele week vaak volgepland en wil je graag meer tijd voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een goede schoonmaakster in Benschop inhuren moet je dan absoluut overwegen. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Onze tips: gooi eens een balletje op in je eigen kring. In veel gevallen zijn er mensen te vinden die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens een lokale Facebook groep. Ten derde kan je gebruik maken van online marktplaatsen waar je werksters kunt zoeken. In het volgende gedeelte nemen we je stap-voor-stap mee.

Huishoudelijke hulp in Benschop zoeken

 1. Geef adresgegevens in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je postcode in te vullen. Je ziet dan diverse werksters in jouw eigen regio.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de poetshulp bij je thuis komt. Vaak is dit wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Bepaal nu het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Bekijk en vergelijk huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Sorteer op prijs per uur, ervaring, werkzaamheden en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een bericht sturen naar 1 of meerdere schoonmakers die passen bij jouw wensen. Als de opdracht beantwoord wordt heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetsvrouw zal de eerste keer komen werken op de overeengekomen datum. We raden aan om op locatie te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en vertel welke plekken extra aandacht nodig hebben. Je moet ook laten zien waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen zijn opgeslagen.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

De zoektocht naar een bedreven schoonmaker kan complex zijn. Er bestaan verschillende online zoekmachines die jou helpen zoeken. Op deze portalen treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kan daar eenvoudig een zoekopdracht plaatsen en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Soms regelt het platform ook de betaling. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Bekijk ook direct meer info over: Schoonmaaktips.

 • Helpling: Je kiest zelf de hulpen die bij jou passen.
 • Homeworks: Een beoordeling van 8,8/10 sterren!
 • Werksters.nl: Groots aanbod met vraag en aanbod van schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meestal al binnen 3 dagen een hulp gevonden.
 • Hulpen.nl: In heel Nederland actief op het gebied van interieurverzorging.
 • Hlprs: Al meer dan 20.000 huishoudens geholpen.
 • Care.com: Simpele en duidelijk site voor bemiddeling in de gemeente Lopik.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Benschop

Vind een betrouwbare schoonmaakster in jouw gemeente!

Professionele schoonmaakbedrijven in Benschop

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In de tabel hieronder ontdek je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Benschop, inclusief glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Daarbij kun je zoeken naar interieurverzorgers in Lopikerkapel, Jaarsveld, Giessenburg en Wijngaarden.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

Een schoonmaakster staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende schoonmaakklusjes in de keuken, badkamer en rest van de woning. Hieronder tref je de meest gangbare werkzaamheden die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Het strijken van overhemden.
 • Wassen van kleding.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een privé poetshulp (plaatselijk) nu al vanaf €12,50 als uurtarief.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een representatief schoon kantoor zorgt voor fijne en veilige werkplekken en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Meerdere schoonmakers in de regio kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Benschop. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, het leegmaken van prullenbakken en het schoonhouden van de toiletten. Ook grote klussen zoals vensterbanken en ramen wassen, muren, wanden en gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, het laten reinigen van de ventilatie of graffiti verwijdering kunnen worden meegenomen. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden wat betekent dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De doorsnee onkosten voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €20,50 en €33,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is voordeliger dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Reiniging van winkels, kantoren, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Utrecht.
 • Prijzen: tussen ongeveer €22,00 en €32,00 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: tapijtreiniging, gevelreiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een ervaren schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €12,80 tot €15,50 voor 1 uur. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat doet een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de basis zijn er normale huishoudelijke taken die hij/zij zal doen zoals: keuken reinigen, ramen wassen, afstoffen, dweilen, stofzuigen. Verder kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals houten vloer in de was zetten of de planten doen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

Drukke huishoudens in Benschop kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat is genoeg tijd voor belangrijke taken zoals stofzuigen, het toilet schoonmaken, dweilen, ramen lappen, keuken reinigen. Het exacte aantal uur per week kan worden gecalculeerd door het aantal vierkante meters, de gezinssamenstelling en de ervaring van de poetser.

Hoe gaat de betaling?

Een poetshulp maakt aanspraak op een minimumloon plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Check ook het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In sommige gevallen doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Benschop?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Dit speelt met name als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Het volledige huis wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €325,00 tot €700,00.

Plaats een reactie