Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Groeningen

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Groeningen? Veel jonge gezinnen en ouderen nemen zo’n hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, minder stress, en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Op deze website vind je veel tips bij het vinden van een betrouwbare schoonmaker in Groeningen! Op ons portaal bekijk je volop tips en aandachtspunten voor een geschikte huishoudelijke hulp. Ook delen we enkele schoonmaakplatforms waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Daarbij delen wij ook contactdetails van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al mogelijk vanaf €13,30 p/uur.

schoonmaker-zoeken-groeningen

Een schoonmaakster in Groeningen gezocht

Heb je een drukke baan en houd je graag meer tijd over voor de dingen die er echt toe doen? Een geschikte schoonmaakster in Groeningen inhuren is dan een uitstekend idee. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Om te beginnen: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. In sommige situaties zijn er wel mensen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Ook zien wij steeds meer platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In onderstaande paragraaf lopen we dit stap-voor-stap door.

Een huishoudelijke hulp in Groeningen inhuren

 1. Geef contactgegevens in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je postcode in te vullen. Er worden dan meerdere werksters getoont die op kleine afstand van je woning.

 2. Waar en wanneer

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de poetsvrouw bij je thuis komt. De keuze is vaak elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Hierna kies je het aantal schoonmaakuren en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Vergelijk nu direct huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Er zijn filters zoals uurtarief, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en gemiddelde beoordeling.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een verzoek versturen naar verschillende schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Indien jouw oproep ingewilligd wordt heb jij een werkster gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetshulp komt bij je thuis op de afgesproken datum. Het is goed om thuis te blijven en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Leid hem/haar even rond door de woning en wijs meteen aan wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Vertel ook waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen liggen.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het vergelijken van vakkundige schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Tegenwoordig zijn er nuttige online bemiddelaarsdiensten die je hierbij kunnen ondersteunen. Op dit soort websites kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt snel en soms gratis een eigen zoekprofiel maken en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. In veel gevallen wordt de betaling ook geregeld door het platform. We sommen de populaire sites voor je op. Advies: lees ook eens alles door over Helpling.

 • Helpling: Helpling heeft een verzekering voor materiële schade.
 • Homeworks: Service op maat, betrouwbaar en erg persoonlijk.
 • Werksters.nl: Snel, voordelig en gemakkelijk in contact komen met lokale hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Groot aanbod met ruim 250.000 aangesloten hulpen.
 • Hulpen.nl: Hulp in huis voor verschillende doeleinden.
 • Hlprs: Eenvoudig helpers doorzoeken en vergelijken.
 • Nationalehulpgids.nl: De marktplaats voor hulp in huis in de gemeente Land van Cuijk.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Groeningen

Vind een goede schoonmaakster in jouw regio!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Groeningen

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? Hieronder ontdek je gegevens van schoonmaakspecialisten in Groeningen, maar ook van o.a. glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Daarnaast kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Vortum-Mullem, Boxmeer, Overloon en Holthees.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De poetser huur je in voor de meest gangbare schoonmaakklusjes in en rondom jouw woning. Hieronder delen wij de meest voorkomende klussen die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Ramen wassen.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Het strijken van overhemden.
 • Opvouwen van de was.
 • De ventilatie reinigen.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een privé poetshulp uit de omgeving nu al vanaf €13,20 per uur.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een net en fris kantoor draagt bij aan het werkgenot en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Verschillende aanbieders in deze omgeving kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Groeningen. Ze dragen verantwoording voor het schoonmaken van de bureaus en computers, vloeren stofzuigen en dweilen en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook intensieve taken zoals ramen en vensters bijhouden, gevelonderhoud en gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen reiniging van ventilatie of graffiti verwijdering zijn vaak mogelijk. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waarbij er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De vergoedingen voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €21,00 en €32,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is voordeliger dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Interieurverzorger van kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Noord-Brabant.
 • Kosten: tussen ongeveer €24,50 en €31,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: vloeronderhoud, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, tapijtreiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoe duur is een schoonmaker?

Een ervaren schoonmaakhulp factureert tussen de €13,20 tot €15,75 voor 1 uur. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Vooraf bespreek je welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. Doorgaans zijn er standaard huishoudelijke taken die afgewerkt worden: afstoffen, ramen wassen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen, dweilen. Tevens kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals verschonen van het beddengoed of de vuilnisemmers legen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Veel gezinnen en families in Groeningen huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat is voldoende voor de meest voorkomende taken als ramen lappen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, stofzuigen, afstoffen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is is afhankelijk van het aantal ruimtes, de gezinssamenstelling en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe gaat de betaling?

Een huishoudelijke hulp heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij jaarlijks vakantiegeld. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Bekijk ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). Steeds vaker betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Groeningen?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Ideaal als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. Het volledige huis wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De eenmalige kosten liggen tussen de €225,00 tot €650,00.

Plaats een reactie