Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Goingarijp

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Goingarijp? Meer en meer mensen gaan voor wat extra hulp in huis. Altijd een super schone woning, de vervelende klussen blijven niet liggen, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een professionele schoonmaker in Goingarijp! Op schoonmakerzoeken.nl ontdek je concrete tips en adviezen voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Tevens behandelen we populaire websites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Als laatste vind je ook contactdetails van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al mogelijk vanaf €12,50 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-goingarijp

Een schoonmaakster in Goingarijp gezocht

Heb je een druk bestaan en spendeer je graag wat meer tijd aan de dingen die er echt toe doen? Een goede schoonmaakster in Goingarijp inhuren is dan zeker het overwegen waard. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Wat vaak goed werkt: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Dikwijls zijn er studenten of vrouwen die op die manier wat bijverdienen. Of plaats een oproep op Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Afsluitend zijn er diverse speciale platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het volgende gedeelte vind je een handig stappenplan.

Huishoudelijke hulp in Goingarijp inhuren

 1. Adres invoeren

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door te beginnen met het invoeren van je locatie. Je krijgt dan alleen werksters te zien die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de poetser komt werken. Dit kan zijn elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Kies vervolgens het aantal uur van een poetsbeurt en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  In het volgende scherm tonen ze de getoonde huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs p/uur, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en beoordelingen.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een bericht sturen naar 1 of meerdere schoonmakers die passen bij jouw wensen. In het geval jouw uitnodiging goedgekeurd wordt heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De hulp zal de eerste keer komen werken op datum en tijdstip zoals besproken. Ons advies is om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en door te spreken wat er verwacht wordt. Loop samen een rondje door het huis en wijs meteen aan wat voor jou van belang is. Het is ook van belang aan te geven waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen te vinden zijn.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het zoekproces naar een enthousiaste schoonmaker is best lastig. Je kunt een beroep doen op handige webapplicaties die dit een stukje eenvoudiger maken. Hier worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt binnen een paar minuten een zoekopdracht plaatsen en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. In veel gevallen wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Mogelijk vind je dit ook interessant: Voor bedrijven.

 • Helpling: Helpling heeft een verzekering voor materiële schade.
 • Homeworks: Helpt al sinds 1994 vele huishoudens in huis.
 • Werksters.nl: Groots aanbod met vraag en aanbod van schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste prijzen, inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Hulp in huis voor verschillende doeleinden.
 • Hlprs: Maar liefst 27.000 actieve helpers in het netwerk.
 • Hulpstudent.nl: Gebruiksvriendelijke marktplaats voor hulp in huis in De Fryske Marren.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Goingarijp

Vind een ijverige schoonmaakster in de gemeente!

Professionele schoonmaakbedrijven in Goingarijp

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In de onderstaande tabel tonen wij de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Goingarijp, inclusief glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Daarnaast bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Broek, Ouwsterhaule, Delfstrahuizen en Rohel.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De werkster helpt jou graag met allerlei werkzaamheden in jouw huishouden. In het overzicht hieronder bekijk je een lijst met schoonmaakklusjes die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Ramen zemen.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Strijken.
 • Kleren wassen.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een privé poetshulp (regionaal) al voor €13,50 p/uur.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een schoon kantoor draagt bij aan een efficiënte werksfeer en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Diverse schoonmakers in de omgeving kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Goingarijp. Typische werkzaamheden zijn het schoonmaken van de bureaus en computers, vloeren stofzuigen en dweilen en de toiletruimtes reinigen. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals ramen zemen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, zonnepanelen reinigen, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of de dakgoten schoonmaken kun je mogelijk uitbesteden. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waardoor bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De gemiddelde kosten van kantoor schoonmaken liggen tussen de €22,50 en €35,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Interieurverzorger van winkels, kantoren, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Friesland.
 • Tarief: tussen gemiddeld €21,50 en €32,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, vloeronderhoud, tapijtreiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een gewone schoonmaakhulp vraagt tussen de €12,50 tot zo’n €15,75 per uur. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Vaak zijn er standaard schoonmaakklusjes die gedaan worden: keuken reinigen, ramen wassen, toiletten schoonmaken, dweilen, afstoffen. Indien nodig kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals verschonen van het beddengoed of rondom de woning vegen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Een groot deel van de huishoudens in Goingarijp laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat is ruim voldoende voor het uitvoeren van o.a. ramen lappen, afstoffen, dweilen, keuken reinigen, stofzuigen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is wordt berekend a.d.h.v. het aantal vierkante meters, jullie leefstijl en het werktempo.

Hoe kan ik betalen?

Een schoonmaak assistent heeft recht op het minimumloon plus jaarlijks vakantiegeld. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Vraag ook naar het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). Soms doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Goingarijp?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. DIt komt van pas als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of als je je woning te koop zet. De volledige woning wordt helemaal ontsmet zodat het aanvoelt als nieuw. De totale kosten liggen gemiddeld genomen tussen de €325,00 tot €650,00.

Plaats een reactie