Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Delfstrahuizen

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Delfstrahuizen? Meer en meer Nederlanders kiezen voor extra hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klussen blijven niet liggen, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij helpen jou bij het zoeken naar een ervaren schoonmaker in Delfstrahuizen! Op deze pagina bieden we handige tips en adviezen over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Tevens bekijk je hier een overzicht met enkele schoonmaakplatforms waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook verstrekken we gegevens van lokale schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al beschikbaar vanaf €12,50 per uur.

schoonmaker-zoeken-delfstrahuizen

Een schoonmaakster in Delfstrahuizen vinden

Zit jouw hele week vaak volgepland en houd je graag meer tijd over voor familie, vrienden en hobby’s? Een vakkundige schoonmaakster in Delfstrahuizen inhuren kan dan de oplossing zijn. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Onze suggesties: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Dikwijls zijn er mensen te vinden die een aantal uur per week schoonmaken. Of plaats een oproep op Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Verder zien wij steeds meer speciale platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het gedeelte hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Delfstrahuizen vergelijken

 1. Geef contactgegevens in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door te beginnen met het invoeren van je locatie. Er worden dan meerdere werksters getoont met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de hulp aan huis komt. Bijvoorbeeld iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Kies vervolgens het aantal uur per schoonmaakbeurt en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Helpers vergelijken

  Hierna bekijk je direct huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Je kunt filteren op kosten, werkzaamheden en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Contact opnemen

  Kies 1 of 2 schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Op het moment dat jouw oproep passend is voor de werknemer heb je jouw werkster gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De hulp zal de eerste keer komen werken op datum en tijdstip zoals besproken. Het is verstandig om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Loop samen een rondje door het huis en geef aan wat je precies verwacht. Laat ook zien waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden te pakken zijn.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het zoeken van een geschikte schoonmaker kan complex zijn. Je kunt een beroep doen op verschillende websites die hiervoor specifiek service verlenen. Op dergelijke platforms kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Zonder heel veel moeite kun je daar een profiel maken en in contact komen met helpers in de regio. In veel gevallen wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Klik eventueel direct door naar: Ikzoekeenschoonmaakster.nl.

 • Helpling: Gebruiksvriendelijke online marktplaats voor het vinden van een hulp in huis.
 • Homeworks: Een beoordeling van 8,8/10 sterren!
 • Werksters.nl: Een van de grootste vraag- en aanbodplatform voor schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Ervaren vakmensen met veel professionele opleiding.
 • Hlprs: Je eerste hulp bij een druk leven.
 • Hulp.nl: Vind actieve helpers in de gemeente De Fryske Marren.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Delfstrahuizen

Vind een ijverige schoonmaakster in de gemeente!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Delfstrahuizen

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In de onderstaande tabel ontdek je gegevens van schoonmaakspecialisten in Delfstrahuizen, inclusief glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Eveneens kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Goingarijp, Broek, Rohel en Haskerhorne.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De helper helpt jou graag met allerlei klussen in en rondom jouw woning. In het gedeelte hieronder bieden wij een opsomming met schoonmaakwerkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Schone ramen.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Het strijken van overhemden.
 • Wasmachines aanzetten.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een uitstekende poetshulp uit de omgeving al voor €13,20 per 60 minuten.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een netjes bijgehouden kantoor heeft effect op het werkgenot en zorgt dat alles er representatief uitziet. Verschillende dienstverleners in de gemeente bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Delfstrahuizen. Voorbeeld werkzaamheden zijn het schoonmaken van de bureaus en computers, stofzuigen en dweilen en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook intensievere activiteiten zoals glazen wassen, gevelonderhoud en gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen ventilatiereiniging of graffiti verwijdering behoren tot de opties. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden waardoor er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De kosten van kantoor schoonmaken variëren tussen de €20,50 en €35,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger om eigen personeel dit te laten doen.
 • Reiniging van scholen, winkels, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Friesland.
 • Tarieven: tussen om en nabij de €20,00 en €31,50 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een normale schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €13,10 tot zo’n €16,00 voor 1 uur. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal schoonmaakklusjes die hij/zij zal doen zoals: ramen wassen, keuken reinigen, afstoffen, stofzuigen, dweilen. In aanvulling hierop kan je ook vragen voor extra klussen zoals oven schoonmaken of de stoep aanvegen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

De meeste woningen in Delfstrahuizen kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat is ruim voldoende voor onder andere het toilet schoonmaken, stofzuigen, ramen lappen, afstoffen, dweilen. Het meest optimale aantal uren hulp ligt ook aan het type woning, jouw leefstijl, en overige specifieke wensen.

Hoe werkt de betaling?

Een poetsvrouw heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij het wettelijke vakantiegeld van 8%. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Voor meer informatie zie het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In sommige gevallen doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Delfstrahuizen?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Een uitkomst plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. De hele woning wordt van top tot teen gereinigd zodat het aanvoelt als nieuw. De tarieven bedragen tussen de €300,00 tot €700,00.

Plaats een reactie