Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Budel-Schoot

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Budel-Schoot? Steeds meer Nederlanders nemen zo’n hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, geen rotklusjes meer en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij geven advies bij het zoeken naar een bedreven schoonmaker in Budel-Schoot! Op dit platform verstrekken we volop tips en adviezen voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Daarnaast bieden we een aantal sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook verstrekken we gegevens van lokale schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Nu al vanaf €12,80 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-budel-schoot

Een schoonmaakster in Budel-Schoot inhuren

Heb je het erg druk en houd je graag meer tijd over voor de belangrijke dingen in het leven? Een ervaren schoonmaakster in Budel-Schoot inhuren kan dan de oplossing zijn. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Om te beginnen: vraag na in jouw eigen netwerk. In veel gevallen blijken er wel mensen te zijn die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Facebook of Marktplaats. Ten derde heb je steeds meer platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het volgende gedeelte leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Budel-Schoot inhuren

 1. Voer je adres in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door te beginnen met het invoeren van je locatie. Je ziet dan diverse werksters met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de huishoudelijke hulp komt poetsen. De keuze is vaak 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Selecteer nu hoe lang de hulp moet komen en kies de startdatum.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Bekijk en vergelijk de geselecteerde huishoudelijke helpers. Sorteer op uurtarief, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kan een aanvraag indienen bij meerdere schoonmakers die passen bij jouw wensen. Zodra jouw inschrijving passend is voor de werknemer heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetsvrouw zal bij je thuis komen op de afgesproken datum. Het is verstandig om dan aanwezig te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Tip: loop samen een rondje door de woning en maak duidelijk welke plekken extra aandacht nodig hebben. Deel ook waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen klaarstaan.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

De zoektocht naar een enthousiaste schoonmaker gaat soms niet zo snel. Er bestaan speciale bemiddelaars die je hierbij helpen. Op dit soort websites komen vraag- en aanbod samen. Je kunt binnen een paar minuten een zoekopdracht plaatsen en zoeken naar een hulp in de buurt. Meestal regelt het platform ook de betaling. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Mogelijk vind je dit ook interessant: Homeworks schoonmaakservice.

 • Helpling: Helpling heeft een verzekering voor materiële schade.
 • Homeworks: Persoonlijke zorg en 100% maatwerk.
 • Werksters.nl: Abonnement van €15,00 per maand, geen bemiddelingskosten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vervangende hulp bij ziekte of beëindiging van contract.
 • Hulpen.nl: Eenvoudig filteren op plaats, leeftijd en werkzaamheden.
 • Hlprs: Alleen gescreende helpers voor thuis.
 • Care.com: Eenvoudig een profiel of oproep plaatsen in Cranendonck.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Budel-Schoot

Vind een vakkundige schoonmaakster in jouw wijk!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Budel-Schoot

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In het onderstaande overzicht delen wij namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Budel-Schoot, inclusief glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Daarbij bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Budel-Dorplein, Maarheeze, Budel en Wessem.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

Een schoonmaker huur je in voor de meest gangbare karweitjes in jouw huishouden. In onderstaande paragraaf check je een overzicht met klussen die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Ramen lappen.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Wassen en drogen.
 • De ventilatie reinigen.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Vind een poetshulp uit de regio al mogelijk vanaf €12,70 (uurtarief).

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een schoon kantoor bevordert gelukkige werknemers en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Diverse aanbieders in deze omgeving kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Budel-Schoot. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, vloeren stofzuigen en dweilen en toiletten schoonmaken. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals ramen en vensters bijhouden, buiten gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, het ventilatiesysteem laten reinigen of de dakgoten schoonmaken behoren tot de opties. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in wat inhoudt dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De onkosten voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €24,00 en €32,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is vaak financieel gunstiger wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Schoonmaak van productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, winkels, kantoren, scholen.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Noord-Brabant.
 • Prijs: tussen plus minus €20,00 en €30,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, ventilatie reiniging, gevelreiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een doorsnee schoonmaakhulp rekent tussen de €12,60 tot zo’n €17,50 per gewerkt uur. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Doorgaans zijn er standaard klussen die opgepakt worden: keuken reinigen, stofzuigen, toiletten schoonmaken, afstoffen, dweilen. Indien nodig kan de hulp extra klussen oppakken zoals opruimen of de tuin doen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

De meeste huishoudens in Budel-Schoot huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat is voldoende voor onder andere dweilen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen, stofzuigen, afstoffen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren ligt ook aan het aantal ruimtes, het aantal bewoners en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe werkt de betaling?

Een werkster ontvangt altijd het minimumloon met jaarlijks vakantiegeld. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Voor alle voorwaarden zie Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In meer en meer situaties betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Budel-Schoot?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Dit speelt met name als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. Het huis wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat het weer als nieuw voelt. De totale kosten zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €300,00 tot €650,00.

Plaats een reactie