Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Egchel

Wil je een schoonmaakhulp in Egchel? Steeds meer gezinnen hebben behoefte aan extra hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en veel meer vrije tijd. Je wint hier veel advies bij het zoeken naar een goede schoonmaker in Egchel! Op dit platform bieden we handige tips en aandachtspunten voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Tevens bekijk je hier enkele landelijke sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook bieden wij contactdetails van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al in te huren vanaf €13,40 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-egchel

Een schoonmaakster in Egchel gezocht

Heb je een drukke baan en spendeer je graag wat meer tijd aan familie, vrienden en hobby’s? Een ervaren schoonmaakster in Egchel inhuren moet je dan absoluut overwegen. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? We hebben wat tips: vraag eens rond bij de mensen die je kent. In veel gevallen zijn er mensen te vinden die op die manier wat bijverdienen. Geen succes? Kijk dan eens op Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Daarnaast heb je steeds meer speciale platforms waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stappenplan leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Huishoudelijke hulp in Egchel opzoeken

 1. Postcodecheck

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door eerst even jouw postcode in te voeren. Je ziet dan alleen werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de hulp komt poetsen. Vaak is dit 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Daarna kies je het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk helpers

  Bekijk snel meer info over de beschikbare huishoudelijke helpers. Sorteer op uurtarief, werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Offerteverzoek

  Kies diverse schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Als jouw aanvraag beantwoord wordt heb jij een werkster gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetser zal bij je thuis komen op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is handig om dan thuis te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Leid hem/haar even rond door de woning en aarzel niet om te vertellen welke dingen wat extra tijd mag kosten. Vertel ook waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden liggen.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het vergelijken van ervaren schoonmaker gaat soms niet zo snel. Er bestaan verschillende online marktplaatsen die dit een stukje eenvoudiger maken. Online komen vraag- en aanbod samen. Je kunt snel en soms gratis een profiel maken en zoeken tussen de verschillende werksters. Meestal betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. We sommen de populaire sites voor je op. Bekijk ook direct meer info over: Tips voor het schoonmaken.

 • Helpling: Eenvoudig en transparant hulpen met elkaar vergelijken.
 • Homeworks: Aan de hand van jouw wensen krijg je service op maat.
 • Werksters.nl: De snelste manier om een schoonmaakster te vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd garantie op het geleverde schoonmaakwerk.
 • Hulpen.nl: Niet alles voor binnenshuis maar ook voor buitenshuis.
 • Hlprs: Kosten enkel €14,95 voor elke succesvolle match.
 • Care.com: De marktplaats voor hulp in huis in de gemeente Peel en Maas.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Egchel

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw gemeente!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Egchel

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf? In de tabel hieronder tonen wij gegevens van schoonmaakspecialisten in Egchel, inclusief glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Daarbij kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Helden, Baarlo, Beringe en Grashoek.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De poetsvrouw staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende schoonmaakklusjes binnen- en buitenshuis. In het overzicht hieronder bekijk je de meest voorkomende klusjes die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Ramen wassen.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Strijken.
 • Kleren wassen.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een goede poetshulp (regionaal) al vanaf €12,80 (uurloon).

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een net en fris kantoor draagt bij aan het werkgenot en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Verscheidene dienstverleners in deze omgeving kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Egchel. Voorbeeld werkzaamheden zijn het afnemen van de bureaus, het legen van de vuilnisbakken en het reinigen van het sanitair. Ook grote klussen zoals ramen en vensters bijhouden, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), het schoonhouden van zonnepanelen onderhoud en schoonmaken van ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten kun je mogelijk uitbesteden. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden waarin wordt geregeld dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De doorsnee vergoedingen voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €21,00 en €34,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Interieurverzorging van horeca en hotels, scholen, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Limburg.
 • Kostprijs: tussen ongeveer €23,00 en €32,50 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, gevelreiniging, vloeronderhoud, graffiti verwijderen.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een gemiddelde schoonmaakhulp rekent tussen de €12,90 tot wel €18,50 per gewerkt uur. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Vooraf bespreek je wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de praktijk zijn er een aantal huishoudelijke taken die uitgevoerd worden: ramen wassen, afstoffen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, dweilen. Indien nodig kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals verschonen van het beddengoed of de planten water geven.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

Een groot deel van de huishoudens in Egchel laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dit is in de praktijk genoeg voor het hele takenpakket van afstoffen, keuken reinigen, dweilen, ramen lappen, het toilet schoonmaken. Wat de ideale hoeveelheid uren is ligt aan de grootte van de woning, hoe netjes je bent, en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe kan ik betalen?

Een huishoudelijke hulp maakt aanspraak op een minimumloon plus wettelijk vakantiegeld. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Bekijk ook Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). Steeds vaker betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Egchel?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Dat is met name handig plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. De hele woning wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat het aanvoelt als nieuw. De totale kosten zijn variabel en liggen tussen de €225,00 tot €550,00.

Plaats een reactie