Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Gulpen

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Gulpen? Steeds meer gezinnen hebben behoefte aan extra hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, minder stress, en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij helpen je graag op weg bij het zoeken naar een ijverige schoonmaker in Gulpen! Op dit platform delen wij praktische tips en adviezen voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Daarbij behandelen we diverse sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Als laatste vind je ook gegevens van goede schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al in te huren vanaf €13,00 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-gulpen

Een schoonmaakster in Gulpen zoeken

Heb je een druk leven en wil je meer focus op familie, vrienden en hobby’s? Een ervaren schoonmaakster in Gulpen inhuren is dan zeker het overwegen waard. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? We hebben wat tips: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Vaak zijn er studenten of vrouwen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geen succes? Kijk dan eens op Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Ten derde kan je gebruik maken van handige platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het volgende gedeelte nemen we je stap-voor-stap mee.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Gulpen zoeken

 1. Postcodecheck

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je postcode in te vullen. Er worden dan meerdere werksters getoont die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de werkster komt schoonmaken. Dit kan zijn elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Kies hierna hoe lang de hulp moet komen en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Helpers vergelijken

  Check en analyseer de diverse huishoudelijke helpers. Filter op uurtarief, ervaring en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Contactverzoek

  Je kan een aanvraag indienen bij enkele schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Zodra jouw aanvraag geaccepteerd wordt heb jij een poetshulp gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De huishoudelijke hulp zal de eerste keer komen werken op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is slim om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en om verdere instructies te kunnen geven. Laat alle kamers in het huis zien en geef aan wat voor jouw de focus ruimtes zijn. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen klaarstaan.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het zoeken van een ervaren schoonmaker is niet heel eenvoudig. Je kunt natuurlijk gebruik maken van handige applicaties die hiervoor specifiek service verlenen. Op dergelijke platforms worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt hier eenvoudig een profiel aanmaken en zoeken naar een hulp in de buurt. Doorgaans regelt het platform ook de betaling. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Andere relevante onderwerpen: Homeworks schoonmaakhulp.

 • Helpling: Transparante markplaats met honderden schoonmakers.
 • Homeworks: Persoonlijke zorg en 100% maatwerk.
 • Werksters.nl: Ook de mogelijkheid om zelf een oproep te plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Er is een speciaal fonds voor schade aan persoonlijke bezittingen.
 • Hulpen.nl: Niet alleen schoonmaak, ook bijles, computerhulp en oppas.
 • Hlprs: Tevens ook Tuinhulp, Klushulp en Oppas mogelijk.
 • Hulpstudent.nl: Matching op basis van jouw persoonlijke wensen in Gulpen-Wittem.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Gulpen

Vind een enthousiaste schoonmaakster in de buurt!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Gulpen

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In ons overzicht vind je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Gulpen, je vind hier ook glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Daarbij kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Ingber, Reijmerstok, Margraten en Bemelen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De helper is er voor alle klussen in jouw huishouden. In het volgende deel check je enkele veel voorkomende klusjes die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Strijken.
 • Wasmachines aanzetten.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Vind een poetshulp (regionaal) nu al vanaf €13,00 per gewerkt uur.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een schone werkplek (kantoor) stimuleert gelukkige werknemers en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Verschillende organisaties in de omgeving zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Gulpen. Typische werkzaamheden zijn het afnemen van de bureaus, het ledigen van prullenbakken en de toiletruimtes reinigen. Ook meer incidentele klussen zoals ramen zemen, muren, wanden en gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, het laten reinigen van de ventilatie of vloeronderhoud zijn vaak mogelijk. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waardoor er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De gemiddelde kosten van kantoor schoonmaken bedragen tussen de €23,00 en €35,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is efficiënter dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoon houden van kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Limburg.
 • Prijzen: tussen ongeveer €23,50 en €33,50 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: tapijtreiniging, graffiti verwijderen, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, vloeronderhoud.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een ervaren schoonmaakhulp kost tussen de €12,90 tot €19,50 voor 1 uur. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat maakt een poetser schoon?

Je maakt altijd afspraken over wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Meestal zijn er standaard werkzaamheden die afgewerkt worden: dweilen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen, ramen wassen, stofzuigen. Indien nodig kan je afspraken maken over afwassen of de planten water geven.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

De meeste woningen in Gulpen huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat is genoeg tijd voor onder andere stofzuigen, het toilet schoonmaken, dweilen, keuken reinigen, afstoffen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren ligt aan het aantal m2, hoe netjes je bent, en overige specifieke wensen.

Hoe kan ik betalen?

Een huishoudelijke hulp hanteert altijd minimaal het minimumloon en 8% vakantiegeld. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Check ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In aparte gevallen gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Gulpen?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Perfect als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. De volledige woning wordt volledig gereinigd en ontsmet. wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt liggen tussen de €200,00 tot €500,00.

Plaats een reactie