Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Reijmerstok

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Reijmerstok? Steeds meer huishoudens maken gebruik van een hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, minder stress, en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Wij helpen jou bij het zoeken naar een bedreven schoonmaker in Reijmerstok! Op dit platform bekijk je diverse tips en aanbevelingen voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Tevens behandelen we diverse sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Je treft op deze pagina ook namen en adressen van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al beschikbaar vanaf €13,00 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-reijmerstok

Een schoonmaakster in Reijmerstok gezocht

Houd je niet van schoonmaken en wil je jouw agenda vrij maken voor familie, vrienden en hobby’s? Een enthousiaste schoonmaakster in Reijmerstok inhuren is dan een uitstekend idee. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? We hebben wat tips: vraag eens rond in je eigen netwerk. In sommige situaties zijn er wel mensen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op een lokale Facebook groep. Als laatste ontstaan er meer en meer speciale platforms waar je werksters kunt zoeken. Hieronder laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Reijmerstok zoeken

 1. Geef adresgegevens in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Er worden dan meerdere werksters getoont met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Kies hoe vaak je wilt dat de hulp bij je thuis komt. Meestal is het iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Daarna kies je het aantal uur van een poetsbeurt en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Hulpen vergelijken

  Bekijk en vergelijk de geselecteerde huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals prijs, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en recensies.

 4. Contactverzoek

  Selecteer meerdere schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. In het geval jouw verzoek passend is voor de werknemer heb je jouw werkster gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetser zal de eerste keer komen werken op de vooraf gekozen datum & tijd Ons advies is om dan thuis te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Laat het huis zien en maak duidelijk welke dingen wat extra tijd mag kosten. Je moet ook laten zien waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden te pakken zijn.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het vergelijken van professionele schoonmaker is best lastig. Je kunt natuurlijk gebruik maken van verschillende websites die jou helpen zoeken. Op deze portalen wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt snel en soms gratis een zoekopdracht doorgeven en zoeken naar een hulp in de buurt. Doorgaans gaat ook de administratie via deze sites. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Tip: bekijk ook eens de pagina over Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Eenvoudig online je afspraken beheren.
 • Homeworks: Betrouwbare hulp voor in huis en in de tuin.
 • Werksters.nl: De snelste manier om een schoonmaakster te vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Eigen account met handig urenoverzicht.
 • Hulpen.nl: Direct zoeken op beschikbaarheid en werkzaamheden.
 • Hlprs: Al meer dan 20.000 huishoudens geholpen.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Snel in contact komen met helpers in de buurt van Gulpen-Wittem.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Reijmerstok

Vind een betrouwbare schoonmaakster in jouw regio!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Reijmerstok

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In ons overzicht tref je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Reijmerstok, aangevuld met glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Ook kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Heijenrath, Slenaken, Ingber en Gulpen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De poetser huur je in voor de meest gangbare schoonmaakklusjes binnen- en buitenshuis. Hieronder verstrekken we een opsomming met schoonmaakwerkzaamheden die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Schone ramen.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Bed opmaken.
 • Strijken.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een eigen poetshulp (regionaal) al mogelijk vanaf €12,50 als uurtarief.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een schoon kantoor helpt bij het werkplezier en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Meerdere schoonmaakondernemers in de gemeente kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Reijmerstok. Ze kunnen je ondersteunen bij het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, het leegmaken van prullenbakken en de toiletruimtes reinigen. Ook meer incidentele klussen zoals ramen zemen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), het schoonmaken van zonnepanelen, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of vloeronderhoud behoren tot de opties. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract zodat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De gemiddelde kosten van kantoor schoonmaken liggen tussen de €20,00 en €30,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is efficiënter dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Interieurverzorger van winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, kantoren.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Limburg.
 • Prijzen: tussen om en nabij de €22,50 en €30,00 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, gevelreiniging, ventilatie reiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een gewone schoonmaakhulp factureert tussen de €12,50 tot zo’n €19,25 voor 1 uur werken. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die uitgevoerd worden: stofzuigen, ramen wassen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen, dweilen. In aanvulling hierop kan de hulp extra klussen oppakken zoals verschonen van het beddengoed of de tuin doen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

Jonge gezinnen in Reijmerstok huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat is ruim voldoende voor de meest voorkomende taken als ramen lappen, dweilen, het toilet schoonmaken, afstoffen, stofzuigen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren kan worden gecalculeerd door het aantal m2, jouw leefstijl, en overige specifieke wensen.

Hoe kan ik betalen?

Een poetsvrouw hanteert altijd minimaal het minimumloon en vakantiegeld (8%). Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Bekijk ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. Soms betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Reijmerstok?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Dat biedt een oplossing voor voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij een verhuizing. Het complete huis wordt van top tot teen gereinigd zodat het huis weer helemaal fris is. De kosten hiervan zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €200,00 tot €650,00.

Plaats een reactie