Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Slenaken

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Slenaken? Meer en meer mensen kiezen voor extra hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en meer tijd voor familie en vrienden. Je wint hier veel advies bij het vinden van een enthousiaste schoonmaker in Slenaken! Op deze website bieden we concrete tips en adviezen voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Bovendien bekijk je hier diverse sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook delen we adressen van goede schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al vanaf €13,00 per uur.

schoonmaker-zoeken-slenaken

Een schoonmaakster in Slenaken inhuren

Houd je niet van schoonmaken en houd je graag wat tijd over voor de dingen die er echt toe doen? Een ijverige schoonmaakster in Slenaken inhuren kan dan de oplossing zijn. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Om te beginnen: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Soms zijn er wel mensen die op die manier wat bijverdienen. Geen reactie? Probeer dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Als laatste zien wij steeds meer speciale platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het gedeelte hieronder leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Een huishoudelijke hulp in Slenaken vinden

 1. Adres invoeren

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Het platform toont dan enkel werksters die dichtbij wonen.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de huishoudelijke hulp aan de slag gaat. Bijvoorbeeld 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Vervolgens kies je het aantal schoonmaakuren en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Hulpen vergelijken

  Vergelijk nu direct de geselecteerde huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op tarief, takenpakket en beoordelingen.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kunt een aanvraag doen bij meerdere schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Zodra de opdracht gehonoreerd wordt heb je jouw werkster gevonden!

 5. Kennismaking

  De huishoudelijke hulp komt bij je thuis op datum en tijdstip zoals besproken. Het is slim om dan ook thuis te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Laat alle kamers in het huis zien en vertel welke plekken extra aandacht nodig hebben. Het is ook van belang aan te geven waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden klaarstaan.

Schoonmaakhulp platforms

Het zoeken van een professionele schoonmaker gaat soms niet zo snel. Je kunt een beroep doen op verschillende applicaties die je hierbij kunnen ondersteunen. Op dergelijke platforms kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Zonder heel veel moeite kun je daar een profiel aanmaken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Dikwijls wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Bekijk ook direct meer info over: Helpling.

 • Helpling: Eenvoudig afspraken online beheren.
 • Homeworks: Vaste huishoudelijke hulp, altijd vervanging bij ziekte of vakantie.
 • Werksters.nl: Snelle en goedkope manier voor het vinden van een lokale werkster.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: In heel Nederland actief op het gebied van interieurverzorging.
 • Hlprs: Een vaste helper, eenmalige servicekosten van €14,95.
 • Nationalehulpgids.nl: Voor al jouw huishoudelijke hulp in Gulpen-Wittem.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Slenaken

Vind een professionele schoonmaakster in jouw regio!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Slenaken

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In het overzicht hieronder check je gegevens van schoonmaakspecialisten in Slenaken, maar ook van o.a. glazenwassers en meer schoonmaakservices. Daarbij kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Beutenaken, Mechelen, Heijenrath en Reijmerstok.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De poetsvrouw huur je in voor de meest gangbare huishoudelijke taken in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het overzicht hieronder verstrekken we enkele veel voorkomende klussen die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Het aanrecht afvegen.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Opvouwen van de was.
 • De ventilatie reinigen.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een eigen poetshulp (lokaal) al mogelijk vanaf €13,50 (uurloon).

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een schoon kantoor helpt bij de productiviteit en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Meerdere aanbieders in de gemeente kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Slenaken. Voorbeeld werkzaamheden zijn het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, het ledigen van prullenbakken en het reinigen van het sanitair. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals ramen en vensters bijhouden, buiten gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, het laten reinigen van de ventilatie of dakreiniging zijn populaire klussen. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waardoor bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De tarieven van kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €21,50 en €32,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Schoonmaak van kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, horeca en hotels.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Limburg.
 • Kostprijs: tussen de €21,50 en €35,00 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, gevelreiniging, vloeronderhoud.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een normale schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €12,90 tot +/- €19,00 voor 1 uur werken. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat zijn de taken van een poetser?

Vooraf bespreek je wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard werkzaamheden die opgepakt worden: ramen wassen, afstoffen, dweilen, stofzuigen, keuken reinigen. Daarnaast kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals houten vloer in de was zetten of rondom de woning vegen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

Veel gezinnen en families in Slenaken kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat is genoeg tijd voor de meest voorkomende taken als ramen lappen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, stofzuigen, dweilen. Het exacte aantal uur per week hangt af van het aantal vierkante meters, hoe netjes je bent, en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaakhulp heeft recht op het minimumloon plus 8% vakantiegeld. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Voor alle voorwaarden zie Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In meer en meer situaties loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Slenaken?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Dat is met name handig voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij een verbouwing/renovatie. Het complete huis wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat het huis weer helemaal fris is. De eenmalige kosten zijn variabel en liggen tussen de €225,00 tot €625,00.

Plaats een reactie