Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Mechelen

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Mechelen? Meer en meer huishoudens nemen zo’n hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Je wint hier veel advies bij het vinden van een vakkundige schoonmaker in Mechelen! Op deze pagina lees je nuttige tips en instructies voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Verder vergelijken wij een aantal sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook verstrekken we adressen van actieve schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al vanaf €12,90 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-mechelen

Een schoonmaakster in Mechelen vinden

Maak je niet graag schoon en wil je graag meer tijd voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een geschikte schoonmaakster in Mechelen inhuren moet je dan absoluut overwegen. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Wat vaak goed werkt: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Over het algemeen blijken er wel mensen te zijn die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Ook ontstaan er meer en meer handige platforms waar je een werkster kunt vinden. In het bijgaande stappenplan lopen we dit stap-voor-stap door.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Mechelen opzoeken

 1. Postcodecheck

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door middel van de postcodecheck. Het platform toont dan enkel werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Stel pakket samen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de poetshulp komt werken. De keuze is vaak om de twee weken of wekelijks. Bepaal nu het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Hierna bekijk je direct de gevonden huishoudelijke helpers. Filter op tarief, takenpakket en recensies.

 4. Aanvraag indienen

  Selecteer enkele schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Op het moment dat jouw verzoek positief wordt ontvangen heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetser zal bij je thuis komen op de afgesproken datum. We raden aan om dan thuis te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Loop samen een rondje door het huis en wijs meteen aan welke plekken extra aandacht nodig hebben. Het is ook van belang aan te geven waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen klaarstaan.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het zoeken van een bedreven schoonmaker is niet eenvoudig. Gelukkig zijn er diverse websites die je hierbij kunnen ondersteunen. Op dit soort websites komen vraag- en aanbod samen. Je kunt binnen een paar minuten een zoekopdracht plaatsen en zoeken tussen de verschillende werksters. Dikwijls gaat ook de administratie via deze sites. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Andere relevante onderwerpen: Werksters.nl.

 • Helpling: Behulpzame klantenservice via telefoon en online.
 • Homeworks: Goede huishoudelijke hulp én zorg.
 • Werksters.nl: Snel een match met een lokale schoonmaakster vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Voordelig abonnement al vanaf €12 per maand.
 • Hulpen.nl: In heel Nederland actief op het gebied van interieurverzorging.
 • Hlprs: Maar liefst 27.000 actieve helpers in het netwerk.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Eenvoudig een profiel of oproep plaatsen in Gulpen-Wittem.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Mechelen

Vind een ervaren schoonmaakster in de gemeente!

Regionale schoonmaakbedrijven in Mechelen

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf? In het onderstaande overzicht check je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Mechelen, maar ook van o.a. glazenwassers en overige schoonmaakservices. Daarnaast kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Epen, Wittem, Beutenaken en Slenaken.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De poetsvrouw ondersteunt jou bij de meest voorkomende klussen in en rondom huis. In het overzicht hieronder delen wij een opsomming met taken die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Ramen lappen.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Beddengoed wassen.
 • De was strijken.
 • De was opvouwen.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Vind een poetshulp uit de omgeving al vanaf €13,40 (uurloon).

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een schoon kantoor helpt bij fijne en veilige werkplekken en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Allerlei bedrijven in de regio zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Mechelen. Voorbeeld werkzaamheden zijn bureaus schoonmaken, stofzuigen en dweilen en de toiletruimtes reinigen. Ook intensieve taken zoals glazen wassen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, zonnepanelen schoonmaken, ventilatiereiniging of graffiti verwijdering zijn populaire klussen. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden zodat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De gemiddelde kosten van kantoor schoonmaken zijn geïndiceerd tussen de €23,00 en €30,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Interieurverzorging van zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, kantoren, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Limburg.
 • Kostprijs: tussen gemiddeld €23,50 en €35,00 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, gevelreiniging, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een gewone schoonmaakhulp rekent tussen de €13,10 tot wel €17,00 op uurbasis. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Vooraf bespreek je de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de basis zijn er normale schoonmaakklusjes die afgewerkt worden: afstoffen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen, dweilen, ramen wassen. In aanvulling hierop kan je ook vragen voor extra klussen zoals koelkast schoonmaken of de planten water geven.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

Drukke huishoudens in Mechelen huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat is genoeg tijd voor de wekelijks terugkerende taken als het toilet schoonmaken, dweilen, afstoffen, ramen lappen, keuken reinigen. Het meest optimale aantal uren hulp ligt ook aan de grootte van de woning, jullie leefstijl en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een werkster hanteert altijd minimaal het minimumloon en vakantiegeld (8%). Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Bekijk ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). Steeds vaker wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Mechelen?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. DIt komt van pas voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. De volledige woning wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €350,00 tot €525,00.

Plaats een reactie