Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Ingber

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Ingber? Steeds meer mensen hebben een extra hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, ook de vervelende klusjes worden gedaan en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Wij helpen jou bij het vinden van een betrouwbare schoonmaker in Ingber! Op deze website bekijk je praktische tips en tricks voor een geschikte huishoudelijke hulp. Eveneens vergelijken wij enkele landelijke sites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook bieden wij contactgegevens van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Nu al vanaf €13,20 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-ingber

Een schoonmaakster in Ingber gezocht

Heb je een druk leven en houd je graag wat tijd over voor de belangrijke dingen in het leven? Een ervaren schoonmaakster in Ingber inhuren moet je dan absoluut overwegen. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Wat vaak goed werkt: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Dikwijls zijn er mensen te vinden die een aantal uur per week schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Afsluitend zijn er diverse online marktplaatsen waar je lokale werksters kunt benaderen. In het bijgaande stappenplan leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Huishoudelijke hulp in Ingber vinden

 1. Geef contactgegevens in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door eerst even jouw postcode in te voeren. Er worden dan meerdere werksters getoont die dichtbij wonen.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de poetshulp komt werken. Vaak is dit wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Hierna kies je het aantal uur per schoonmaakbeurt en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk werksters

  Check en analyseer huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Sorteer op prijs p/uur, speciale werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een aanvraag doen bij 1 of meerdere schoonmakers die passen bij jouw wensen. Zodra jouw uitnodiging ingewilligd wordt heb je jouw helper gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De werkster komt voor de eerste keer werken op de overeengekomen datum. Ons advies is om dan thuis te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Leid hem/haar even rond door de woning en maak duidelijk wat jij belangrijk vindt. Vertel ook waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen zijn opgeslagen.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

In contact komen met een ijverige schoonmaker is niet eenvoudig. Goed nieuws: er zijn praktische portalen die je hierbij helpen. Via internet treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt daar in enkele muisklikken een account registreren en zoeken naar een hulp in de buurt. Soms gaat de betaling via het platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Advies: lees ook eens alles door over Werksters.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Eenvoudig online je afspraken beheren.
 • Homeworks: Maatwerk op het gebied van hulp in de huishouding.
 • Werksters.nl: Onbeperkt reacties versturen naar hulpen in de buurt.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Groot aanbod met ruim 250.000 aangesloten hulpen.
 • Hulpen.nl: Ervaren vakmensen met veel professionele opleiding.
 • Hlprs: In 4 stappen een geschikte hulp voor thuis boeken.
 • Care.com: Matching op basis van jouw wensen in Gulpen-Wittem.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Ingber

Vind een ijverige schoonmaakster in jouw regio!

Regionale schoonmaakbedrijven in Ingber

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? Hieronder vind je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Ingber, maar ook van o.a. glazenwassers en overige schoonmaakservices. Daarnaast kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Reijmerstok, Heijenrath, Gulpen en Margraten.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

Een schoonmaakster komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste werkzaamheden in en rondom huis. In het gedeelte hieronder bekijk je een overzicht met werkzaamheden die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Kleren wassen.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Vind een poetshulp (lokaal) al mogelijk vanaf €13,20 per 60 minuten.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een schoon kantoor zorgt voor een fijne werksituatie en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Verschillende schoonmakers in de omgeving zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Ingber. Voorbeeld werkzaamheden zijn het afnemen van de bureaus, het leegmaken van prullenbakken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals glazen wassen, buiten gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen reiniging van ventilatie of graffiti verwijdering zijn vaak mogelijk. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waarin wordt geregeld dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De doorsnee prijzen voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €22,50 en €33,50 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is voordeliger dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Schoon houden van scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, kantoren.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Limburg.
 • Prijzen: tussen om en nabij de €25,00 en €33,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een ervaren schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €13,20 tot €17,75 op uurbasis. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die de hulp uitvoert: dweilen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, afstoffen, stofzuigen. In aanvulling hierop kan je ook vragen voor extra klussen zoals verschonen van het beddengoed of de planten water geven.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

De meeste woningen in Ingber hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dit is voldoende tijd voor de meest voorkomende taken als keuken reinigen, het toilet schoonmaken, dweilen, ramen lappen, afstoffen. Wat de ideale hoeveelheid uren is ligt aan het aantal ruimtes, samenstelling van jullie gezin en hoe snel de hulp werkt.

Hoe kan ik betalen?

Een schoonmaakhulp hanteert altijd minimaal het minimumloon en de vakantiegeld toelage van 8%. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Zie ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In sommige gevallen betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Ingber?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Perfect als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. De hele woning wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat het huis weer helemaal fris is. De kosten hiervan zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €350,00 tot €525,00.

Plaats een reactie