Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Geertruidenberg

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Geertruidenberg? Flink wat Nederlanders huren een aantal uur per week een hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij helpen jou bij het zoeken naar een ervaren schoonmaker in Geertruidenberg! Op ons portaal ontdek je handige tips en adviezen voor een geschikte huishoudelijke hulp. Bovendien bekijk je hier een overzicht met diverse sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook vind je hier adressen van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al in te huren vanaf €13,50 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-geertruidenberg

Een schoonmaakster in Geertruidenberg zoeken

Heb je een drukke baan en houd je graag wat tijd over voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een ervaren schoonmaakster in Geertruidenberg inhuren is dan een uitstekend idee. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Onze tips: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Dikwijls zijn er dames die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Daarnaast kan je gebruik maken van vraag- en aanbodsites waar je werksters kunt zoeken. In het volgende gedeelte laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Geertruidenberg vinden

 1. Geef contactgegevens in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door het invullen van jouw postcode. Het platform toont dan enkel werksters die dichtbij wonen.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Kies hoe vaak je wilt dat de poetshulp bij je thuis komt. Vaak is dit eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Selecteer nu het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Hulpen vergelijken

  Bekijk snel meer info over huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Er zijn filters zoals tarief, takenpakket en recensies.

 4. Contact opnemen

  Je kunt een bericht sturen naar een aantal schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Zodra jouw oproep ingewilligd wordt heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetshulp komt voor de eerste keer werken op een dag/tijd dat voor beide passend is. Ons advies is om zelf ook zeker in huis te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Tip: loop samen een rondje door de woning en benoem wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Laat ook zien waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen te pakken zijn.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

In contact komen met een bedreven schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Door middel van het internet kun je terecht op praktische websites die dit een stukje eenvoudiger maken. Op deze sites wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt daar in enkele muisklikken een profiel maken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Meestal gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. We sommen de populaire sites voor je op. Tip: bekijk ook eens de pagina over Werksters.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Eenvoudig afspraken online beheren.
 • Homeworks: Vaste huishoudelijke hulp, altijd vervanging bij ziekte of vakantie.
 • Werksters.nl: Kom razendsnel in contact met meer dan 14.000 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Razendsnelle service met een enorm aanbod schoonmaaksters door heel NL.
 • Hulpen.nl: Niet alleen schoonmaak, ook bijles, computerhulp en oppas.
 • Hlprs: Een 8,5/10 sterren beoordeling van gebruikers.
 • Hulp.nl: Snelste manier om een lokale hulp te contacteren in Geertruidenberg.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Geertruidenberg

Vind een professionele schoonmaakster in jouw gemeente!

Schoonmaakbedrijven in Geertruidenberg

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In de onderstaande tabel tref je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Geertruidenberg, met ook partijen als glazenwassers en overige schoonmaakservices. Ook kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Tilburg, Goirle, Drimmelen en Oosterhout.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De poetsvrouw staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende werkzaamheden in en rondom huis. In het overzicht hieronder check je de meest gangbare klusjes die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Opmaken van de bedden.
 • Kleding strijken.
 • Wassen van kleding.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een goede poetshulp (lokaal) al in te huren vanaf €12,70 per gewerkt uur.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een fris en opgeruimd kantoor helpt bij fijne en veilige werkplekken en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Verscheidene dienstverleners in de regio staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Geertruidenberg. Voorbeeld werkzaamheden zijn bureaus schoonmaken, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals glazen wassen, gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken onderhoud en schoonmaken van ventilatie of trappenhuis reinigen zijn vaak mogelijk. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waarin wordt geregeld dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De onkosten voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €20,00 en €33,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is voordeliger dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Interieurverzorger van kantoren, horeca en hotels, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Noord-Brabant.
 • Prijzen: tussen plus minus €20,00 en €32,50 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: ventilatie reiniging, vloeronderhoud, graffiti verwijderen, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €12,50 tot wel €17,75 voor 1 uur. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat maakt een poetser schoon?

Vooraf bespreek je wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de regel zijn er standaard klusjes die uitgevoerd worden: dweilen, afstoffen, toiletten schoonmaken, ramen wassen, stofzuigen. Daarbij kan je ook vragen voor extra klussen zoals strijken of het doen van de was.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

Jonge gezinnen in Geertruidenberg huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dit is genoeg tijd voor het uitvoeren van o.a. het toilet schoonmaken, keuken reinigen, stofzuigen, afstoffen, ramen lappen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren is afhankelijk van de omvang van jouw huis, samenstelling van jullie gezin en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe werkt de betaling?

Een poetsvrouw hanteert altijd minimaal het minimumloon en het wettelijke vakantiegeld van 8%. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Voor alle voorwaarden zie Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In sommige gevallen wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Geertruidenberg?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Dit speelt met name plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. Je complete woning wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten voor deze klus zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €250,00 tot €500,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie