Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Hellouw

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Hellouw? Steeds meer mensen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, geen rotklusjes meer en veel meer vrije tijd. Je wint hier veel advies bij het zoeken naar een betrouwbare schoonmaker in Hellouw! Op deze pagina delen wij praktische tips en instructies over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Bovendien vergelijken wij enkele landelijke sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook delen we gegevens van actieve schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al in te huren vanaf €13,50 p/uur.

schoonmaker-zoeken-hellouw

Een schoonmaakster in Hellouw gezocht

Heb je een drukke baan en wil je tijd investeren in familie, vrienden en hobby’s? Een bedreven schoonmaakster in Hellouw inhuren is dan een uitstekend idee. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Onze tips: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Over het algemeen zijn er dames die op die manier wat bijverdienen. Geen reactie? Probeer dan eens een lokale Facebook groep. Ten derde heb je allerlei speciale platforms waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stukje nemen we je stap-voor-stap mee.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Hellouw zoeken

 1. Adres invoeren

  Check alle huishoudelijke hulpen door eerst even jouw postcode in te voeren. Het platform toont dan enkel werksters die op kleine afstand van je woning.

 2. Waar en wanneer

  Kies hoe vaak je wilt dat de hulp bij je thuis komt. Meestal is het elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Hierna kies je hoe lang de hulp moet komen en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Hulpen vergelijken

  Check en analyseer huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Sorteer op prijs, ervaring, werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Verzoek versturen

  Kies 1 of meerdere schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Als jouw aanvraag passend is voor de werknemer heb je jouw werkster gevonden!

 5. Kennismaking

  De hulp zal bij je thuis komen op datum en tijdstip zoals besproken. Het is handig om dan ook thuis te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Geef een complete rondleiding door de woning en wijs meteen aan welke plekken extra aandacht nodig hebben. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen liggen.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het vergelijken van geschikte schoonmaker is best lastig. Gelukkig zijn er praktische online zoekmachines die je hierbij helpen. Hier kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt snel en soms gratis een profiel maken en beschikbare helpers vinden. Soms gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Advies: lees ook eens alles door over Helpling schoonmaakservice.

 • Helpling: Helpling heeft een verzekering voor materiële schade.
 • Homeworks: Niet commerciële vereniging met meer dan 1200 hulpen door heel Nederland.
 • Werksters.nl: Snel in contact komen met een plaatselijke interieurverzorger.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vervangende hulp bij ziekte of beëindiging van contract.
 • Hulpen.nl: Ervaren vakmensen met veel professionele opleiding.
 • Hlprs: Gemiddelde afname 12 uur per maand / per klant.
 • Marktplaats.nl: Vind een betrouwbare hulp bij jou in de buurt in West Betuwe.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Hellouw

Vind een professionele schoonmaakster in jouw gemeente!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Hellouw

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In de tabel hieronder tonen wij gegevens van schoonmaakspecialisten in Hellouw, aangevuld met glazenwassers en overige schoonmaakservices. Daarnaast kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Haaften, Tuil, Herwijnen en Oosterwijk.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

Een schoonmaker komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste huishoudelijke klussen in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het overzicht hieronder bekijk je enkele veel voorkomende huishoudelijke taken die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Ramen zemen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Beddengoed wassen.
 • Het strijken van de kleding.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • De garage opruimen.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een eigen poetshulp (lokaal) al beschikbaar vanaf €13,50 per gewerkt uur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schoon kantoor stimuleert het werkplezier en zorgt dat alles er representatief uitziet. Diverse dienstverleners in de omgeving staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Hellouw. Ze kunnen je ondersteunen bij het schoonmaken van de bureaus en computers, het legen van de vuilnisbakken en het schoonhouden van de toiletten. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelonderhoud en gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, ventilatie schoonmaken of graffiti verwijdering behoren tot de mogelijkheden. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in wat betekent dat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De prijzen voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €21,00 en €32,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is vaak goedkoper dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Schoon houden van scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Gelderland.
 • Tarieven: tussen de €25,00 en €32,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: gevelreiniging, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een ervaren schoonmaakhulp kost tussen de €13,00 tot €15,25 voor 1 uur werken. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Doorgaans zijn er standaard schoonmaakklusjes die gedaan worden: stofzuigen, dweilen, keuken reinigen, ramen wassen, afstoffen. In aanvulling hierop kun je ook extra dingen aanvragen zoals koelkast schoonmaken of de planten water geven.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

Veel gezinnen en families in Hellouw huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat is genoeg tijd voor de wekelijks terugkerende taken als dweilen, keuken reinigen, afstoffen, ramen lappen, stofzuigen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren hangt af van het aantal ruimtes, het aantal bewoners en het werktempo.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een interieurverzorger maakt aanspraak op een minimumloon plus 8% vakantiegeld. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Voor meer informatie zie de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In meer en meer situaties wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Hellouw?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Dat biedt een oplossing voor voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. De volledige woning wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat het huis weer helemaal fris is. De eenmalige kosten zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €375,00 tot €575,00.

Plaats een reactie