Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Spijk

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Spijk? Flink wat Nederlanders nemen zo’n hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Wij bieden tips en tricks het zoeken naar een geschikte schoonmaker in Spijk! Op ons portaal ontdek je nuttige tips en informatie voor een goede huishoudelijke hulp . Ook behandelen we diverse sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Daarbij delen wij ook gegevens van lokale schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al voor €12,80 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-spijk

Een schoonmaakster in Spijk inhuren

Houd je niet van schoonmaken en wil je tijd investeren in de belangrijke dingen in het leven? Een enthousiaste schoonmaakster in Spijk inhuren moet je dan absoluut overwegen. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Onze aanbevelingen: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Dikwijls zijn er mensen te vinden die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op een lokale Facebook groep. Verder heb je allerlei online marktplaatsen voor het vinden van een werkster. In het bijgaande stappenplan leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Huishoudelijke hulp in Spijk vinden

 1. Geef contactgegevens in

  Check alle huishoudelijke hulpen door middel van de postcodecheck. Je krijgt dan alleen werksters te zien met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de werkster bij je thuis komt. Dit kan zijn om de twee weken of wekelijks. Selecteer nu het aantal uur per schoonmaakbeurt en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Bekijk snel meer info over huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Sorteer op prijs per uur, werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Contactverzoek

  Kies 1 of meerdere schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Indien jouw inschrijving gehonoreerd wordt heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De hulp komt voor de eerste keer werken op datum en tijdstip zoals besproken. Het is handig om dan ook thuis te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Geef een complete rondleiding door de woning en wijs meteen aan wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Je moet ook laten zien waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen te pakken zijn.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het zoeken van een professionele schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Je kunt een beroep doen op praktische portalen die je hierbij helpen. Via internet treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt binnen een paar minuten een eigen zoekprofiel maken en beschikbare helpers vinden. Dikwijls regelt het platform ook de betaling. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Advies: lees ook eens alles door over Homeworks.

 • Helpling: Gemiddelde beoordeling van 4,7/5 sterren!
 • Homeworks: Een vaste medewerker voor contact en support.
 • Werksters.nl: Meer dan 13 duizend beschikbare poetshulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste schoonmaakster voor € 13,50 per uur.
 • Hulpen.nl: Ook hulp met de tuin, computer of andere klusjes.
 • Hlprs: Eenvoudig helpers doorzoeken en vergelijken.
 • Nationalehulpgids.nl: Vind een betrouwbare hulp bij jou in de buurt in West Betuwe.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Spijk

Vind een goede schoonmaakster in de gemeente!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Spijk

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In de onderstaande tabel bekijk je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Spijk, met daarbij ook glazenwassers en overige schoonmaakservices. Eveneens kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Dalem, Vuren, Schelluinen en Buurmalsen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De werkster komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste huishoudelijke taken binnen- en buitenshuis. In het volgende deel check je een opsomming met werkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Beddengoed wassen.
 • Strijken.
 • Het wassen van de kleding.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp inhuren

Vind een poetshulp in de buurt al vanaf €13,40 per 60 minuten.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een netjes bijgehouden kantoor helpt bij het werkgenot en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Meerdere organisaties in de regio zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Spijk. Voorbeeld werkzaamheden zijn bureaus schoonmaken, het leegmaken van prullenbakken en toiletten schoonmaken. Ook intensievere activiteiten zoals glazen wassen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, zonnepanelen stof & vuilvrij maken reiniging van ventilatie of graffiti verwijdering kun je mogelijk uitbesteden. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden zodat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De gemiddelde prijzen voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €24,00 en €31,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is efficiënter dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Gelderland.
 • Onkosten: tussen de €22,50 en €34,50 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: gevelreiniging, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoe duur is een schoonmaker?

Een normale schoonmaakhulp rekent tussen de €13,10 tot wel €20,00 per gewerkt uur. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat zijn de taken van een poetser?

Vooraf bespreek je wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Vaak zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die uitgevoerd worden: afstoffen, toiletten schoonmaken, stofzuigen, keuken reinigen, dweilen. Indien nodig kan de hulp extra klussen oppakken zoals houten vloer in de was zetten of de stoep aanvegen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

De meeste gezinnen in Spijk hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat is voldoende voor bijvoorbeeld ramen lappen, dweilen, het toilet schoonmaken, stofzuigen, afstoffen. Het precieze aantal uur dat nodig is ligt aan het aantal vierkante meters, hoe netjes je bent, en overige specifieke wensen.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een huishoudelijke hulp heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij de vakantiegeld toelage van 8%. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Check ook Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. Soms betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Spijk?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Dat is met name handig als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. Elke ruimte wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De eenmalige kosten zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €225,00 tot €700,00.

Plaats een reactie