Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Schelluinen

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Schelluinen? Steeds meer gezinnen kiezen voor extra hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Op deze website vind je veel tips bij het vinden van een ervaren schoonmaker in Schelluinen! Op deze website delen wij concrete tips en adviezen voor een goede huishoudelijke hulp . Daarnaast bieden we een aantal sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Je bekijkt hier ook namen en adressen van actieve schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Nu al vanaf €12,90 per uur.

schoonmaker-zoeken-schelluinen

Een schoonmaakster in Schelluinen vinden

Heb je een drukke baan en creëer je graag wat extra tijd voor familie, vrienden en hobby’s? Een betrouwbare schoonmaakster in Schelluinen inhuren moet je dan absoluut overwegen. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Om te beginnen: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Over het algemeen zijn er wel kennissen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Facebook of Marktplaats. Ten derde heb je allerlei speciale platforms voor het vinden van een werkster. In het bijgaande stukje lopen we dit stap-voor-stap door.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Schelluinen opzoeken

 1. Selecteer je adres

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door middel van de postcodecheck. Je ziet dan alleen werksters die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de werkster bij je thuis komt. Dit kan zijn elke week, 2 weken of 4 weken. Kies hierna het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Werksters vergelijken

  In de volgende stap bekijk je de actieve huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals tarief, ervaring en recensies.

 4. Verzoek versturen

  Je kunt een bericht sturen naar 1 of meerdere schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Op het moment dat jouw aanvraag geaccepteerd wordt heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De poetser zal bij je thuis komen op de vooraf gekozen datum & tijd Het is handig om op locatie te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en aarzel niet om te vertellen wat jij belangrijk vindt. Het is ook van belang aan te geven waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen liggen.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het vinden van een professionele schoonmaker is best lastig. Gelukkig zijn er nuttige online zoekmachines die daarbij helpen. Op deze sites kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kan daar eenvoudig een zoekopdracht doorgeven en zoeken tussen de verschillende werksters. Doorgaans gaat de betaling via het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Klik eventueel direct door naar: Helpling.

 • Helpling: Behulpzame klantenservice via telefoon en online.
 • Homeworks: 96% van de klanten beveelt HomeWorks aan!
 • Werksters.nl: Advertenties van hulpen in de buurt bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Het uurloon gaat volledig naar de schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: In heel Nederland actief op het gebied van interieurverzorging.
 • Hlprs: In 4 stappen een geschikte hulp voor thuis boeken.
 • Hulp.nl: Snel in contact komen met helpers in de buurt van Molenlanden.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Schelluinen

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw wijk!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Schelluinen

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf? In de bijgaande tabel delen wij namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Schelluinen, aangevuld met glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Daarbij kun je zoeken naar interieurverzorgers in Spijk, Dalem, Buurmalsen en Tricht.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De hulp helpt jou graag met allerlei klussen in en rondom jouw woning. In het overzicht hieronder vind je de meest gangbare taken die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen wassen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • De was strijken.
 • Opvouwen van de was.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een privé poetshulp (regionaal) nu al vanaf €12,90 per gewerkt uur.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een netjes bijgehouden kantoor zorgt voor een prettige werksfeer en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Verschillende organisaties die in dit gebied werkzaam zijn zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Schelluinen. Ze dragen verantwoording voor het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, het ledigen van prullenbakken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook meer incidentele klussen zoals ramen en vensters bijhouden, gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen reiniging van ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten kunnen worden meegenomen. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waarbij bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De doorsnee tarieven van kantoor schoonmaak variëren tussen de €23,00 en €31,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Schoon houden van zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, horeca en hotels, scholen, winkels.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Zuid-Holland.
 • Onkosten: tussen de €22,00 en €33,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: vloeronderhoud, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, tapijtreiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een ervaren schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €13,40 tot zo’n €17,50 voor 1 uur. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Je maakt altijd afspraken over de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die gedaan worden: ramen wassen, afstoffen, dweilen, keuken reinigen, stofzuigen. In aanvulling hierop kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals oven schoonmaken of de tuin doen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

De meeste woningen in Schelluinen hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dit is genoeg tijd voor de meest voorkomende taken als keuken reinigen, dweilen, stofzuigen, het toilet schoonmaken, afstoffen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is hangt af van het aantal vierkante meters, samenstelling van jullie gezin en de ervaring van de poetser.

Hoe werkt de betaling?

Een huishoudelijke hulp zal altijd het minimumloon verdienen plus 8% vakantiegeld. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Check ook het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In aparte gevallen gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Schelluinen?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. DIt komt van pas als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Je complete woning wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De totale kosten liggen tussen de €200,00 tot €550,00.

Plaats een reactie