Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Starnmeer

Wil je een schoonmaakhulp in Starnmeer? Meer en meer huishoudens maken gebruik van een hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Op deze website vind je veel tips bij het vinden van een ervaren schoonmaker in Starnmeer! Op ons portaal tref je volop tips en aandachtspunten over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Eveneens vergelijken wij een aantal sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Je treft op deze pagina ook adresgegevens van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al beschikbaar vanaf €13,40 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-starnmeer

Een schoonmaakster in Starnmeer gezocht

Houd je niet van schoonmaken en wil je meer focus op familie en vrienden? Een bedreven schoonmaakster in Starnmeer inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Onze tips: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Vaak zijn er wel mensen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Ook zijn er diverse schoonmaakplatforms waar je werksters kunt zoeken. In het volgende gedeelte leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Eigen huishoudelijke hulp in Starnmeer vergelijken

 1. Selecteer je adres

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door het invullen van jouw postcode. Er worden dan meerdere werksters getoont die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de huishoudelijke hulp komt poetsen. Dit kan zijn elke week, 2 weken of 4 weken. Selecteer nu hoe lang de hulp moet komen en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Bekijk snel meer info over de actieve huishoudelijke helpers. Sorteer op uurtarief, ervaring en beoordelingsscore.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kan een aanvraag indienen bij enkele schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Zodra jouw aanvraag gehonoreerd wordt heb jij een werkster gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De werkster komt bij je thuis op de overeengekomen datum. Het is goed om thuis te blijven en af te stemmen wat er moet gebeuren. Laat alle kamers in het huis zien en maak duidelijk wat voor jouw de focus ruimtes zijn. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn te pakken zijn.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het vinden van een betrouwbare schoonmaker gaat soms niet zo snel. Je kunt natuurlijk gebruik maken van nuttige vraag- en aanbodsites die hiervoor specifiek service verlenen. Op dit soort websites kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt binnen een paar minuten een zoekopdracht plaatsen en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Meestal gaat de betaling via het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Klik eventueel direct door naar: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Beschikbaar in heel veel Nederlandse steden.
 • Homeworks: Maatwerk op het gebied van hulp in de huishouding.
 • Werksters.nl: Betrouwbaar met een niet goed geld terug garantie.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meestal al binnen 3 dagen een hulp gevonden.
 • Hulpen.nl: Honderden hulpen bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Hlprs: Alleen gescreende helpers voor thuis.
 • Hulp.nl: Vind actieve helpers in de gemeente Alkmaar.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Starnmeer

Vind een betrouwbare schoonmaakster in jouw omgeving!

Regionale schoonmaakbedrijven in Starnmeer

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In ons overzicht check je gegevens van schoonmaakspecialisten in Starnmeer, maar ook van o.a. glazenwassers en meer schoonmaakservices. Daarnaast kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in de Woude, Zaandam, Oost-Graftdijk en West-Graftdijk.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De helper is er voor alle huishoudelijke klussen in jouw huishouden. Bijgaand delen wij de meest voorkomende schoonmaakwerkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Glazenwassen.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Bed opmaken.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Kleren wassen.
 • De garage opruimen.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een goede poetshulp (plaatselijk) al mogelijk vanaf €13,10 per werkuur.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een representatief schoon kantoor draagt bij aan het werkgenot en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Verschillende organisaties in deze streek zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Starnmeer. Ze dragen verantwoording voor bureaus schoonmaken, vloeren stofzuigen en dweilen en het schoonhouden van de toiletten. Ook intensievere activiteiten zoals de ramen schoonmaken, gevelonderhoud en gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, het ventilatiesysteem laten reinigen of dakreiniging zijn vaak mogelijk. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract zodat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De tarieven van kantoor schoonmaak liggen tussen de €25,00 en €35,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Reinigen van kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, horeca en hotels, winkels.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Noord-Holland.
 • Prijs: tussen ongeveer €24,00 en €33,00 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, gevelreiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een gemiddelde schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €13,30 tot zo’n €19,50 op uurbasis. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat doet een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij het takenpakket van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard klusjes die de hulp uitvoert: ramen wassen, stofzuigen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, dweilen. Indien nodig kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of het doen van de was.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

De meeste gezinnen in Starnmeer huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat is voldoende voor de wekelijks terugkerende taken als keuken reinigen, stofzuigen, het toilet schoonmaken, afstoffen, dweilen. Het meest optimale aantal uren hulp kan worden gecalculeerd door het aantal m2, jouw leefstijl, en de ervaring van de poetser.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een poetshulp heeft recht op het minimumloon plus jaarlijks vakantiegeld. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Vraag ook naar de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. Steeds vaker wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Starnmeer?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Perfect plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Je complete woning wordt dan grondig gereinigd en ontsmet wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De eenmalige kosten liggen tussen de €325,00 tot €700,00.

Plaats een reactie