Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Voerendaal

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Voerendaal? Veel jonge gezinnen en ouderen kiezen voor extra hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, geen rotklusjes meer en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij bieden tips en tricks het zoeken naar een vakkundige schoonmaker in Voerendaal! Op deze website bekijk je volop tips en informatie over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Daarbij bespreken we bekende platforms waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook vind je hier contactgegevens van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al mogelijk vanaf €12,70 per uur.

schoonmaker-zoeken-voerendaal

Een schoonmaakster in Voerendaal gezocht

Houd je niet van schoonmaken en wil je meer focus op de belangrijke dingen in het leven? Een goede schoonmaakster in Voerendaal inhuren is dan een uitstekend idee. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? We hebben wat tips: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. In sommige situaties zijn er studenten of vrouwen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Afsluitend heb je allerlei schoonmaakplatforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het gedeelte hieronder laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Een huishoudelijke hulp in Voerendaal inhuren

 1. Voer je adres in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door eerst even jouw postcode in te voeren. Je krijgt dan alleen werksters te zien die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de poetsvrouw bij je thuis komt. Vaak is dit elke week, 2 weken of 4 weken. Selecteer nu het aantal uur van een poetsbeurt en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Vergelijk helpers

  Hierna bekijk je direct de gevonden huishoudelijke helpers. Sorteer op kosten, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en gemiddelde beoordeling.

 4. Offerteverzoek

  Je kan een aanvraag indienen bij een aantal schoonmakers die passen bij jouw wensen. Indien de opdracht wederzijds passend is heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De werkster komt voor de eerste keer werken op het gekozen moment. We raden aan om dan aanwezig te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en geef aan waar jij waarde aan hecht. Deel ook waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen liggen.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

In contact komen met een professionele schoonmaker is niet eenvoudig. Door middel van het internet kun je terecht op praktische vraag- en aanbodsites die je hierbij kunnen ondersteunen. Op dergelijke platforms kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Zonder heel veel moeite kun je daar een zoekopdracht doorgeven en zoeken tussen de verschillende werksters. Meestal betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Bekijk ook direct meer info over: Werksters.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Je kiest zelf de hulpen die bij jou passen.
 • Homeworks: De beste hulp die past bij jouw wensen en situatie.
 • Werksters.nl: Onbeperkt reacties versturen naar hulpen in de buurt.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Er is een speciaal fonds voor schade aan persoonlijke bezittingen.
 • Hulpen.nl: Direct zoeken op beschikbaarheid en werkzaamheden.
 • Hlprs: Je kiest zelf de helper die past bij jouw wensen.
 • Hulpstudent.nl: Handig platform voor het vinden van lokale hulp in Voerendaal.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Voerendaal

Vind een vakkundige schoonmaakster in de buurt!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Voerendaal

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In de onderstaande tabel tref je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Voerendaal, met daarbij ook glazenwassers en overige schoonmaakservices. Daarnaast kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Simpelveld, Landgraaf, Beekdaelen en Valkenburg aan de Geul.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De werkster komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste werkzaamheden in de keuken, badkamer en rest van de woning. Hieronder bieden wij enkele veel voorkomende klussen die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Glazenwassen.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Bed opmaken.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een goede poetshulp uit de regio al in te huren vanaf €13,20 p/uur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schoon kantoor helpt bij een prettige werksfeer en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Allerlei organisaties die in de buurt gevestigd zijn kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Voerendaal. Ze dragen verantwoording voor het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, stofzuigen en dweilen en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook grote klussen zoals de ramen schoonmaken, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), de zonnepanelen laten reinigen reiniging van ventilatie of dakreiniging kun je mogelijk uitbesteden. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waarbij bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De kosten van kantoor schoonmaken variëren tussen de €20,50 en €31,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is efficiënter dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor scholen, horeca en hotels, kantoren, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Limburg.
 • Tarief: tussen +/- €20,00 en €35,00 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: gevelreiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoe duur is een schoonmaker?

Een standaard schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €13,00 tot zo’n €15,75 voor 1 uur. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Vooraf bespreek je wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de basis zijn er normale schoonmaakklusjes die opgepakt worden: toiletten schoonmaken, afstoffen, stofzuigen, ramen wassen, keuken reinigen. Tevens kan de hulp extra klussen oppakken zoals oven schoonmaken of de planten doen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

De meeste woningen in Voerendaal hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat is genoeg tijd voor bijvoorbeeld afstoffen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen, ramen lappen, dweilen. Het precieze aantal uur dat nodig is kan worden gecalculeerd door de grootte van het huis, de gezinssamenstelling en overige specifieke wensen.

Hoe gaat de betaling?

Een poetshulp heeft recht op het minimumloon plus de vakantiegeld toelage van 8%. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Check ook het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In sommige gevallen betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Voerendaal?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Een uitkomst voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. De volledige woning wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De tarieven liggen gemiddeld genomen tussen de €250,00 tot €600,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie