Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Venebrugge

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Venebrugge? Meer en meer gezinnen gaan voor wat extra hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Wij ondersteunen jou bij het vinden van een geschikte schoonmaker in Venebrugge! Op onze schoonmaakwebsite verstrekken we handige tips en instructies over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Daarnaast vergelijken wij populaire websites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook vind je hier adresgegevens van actieve schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al beschikbaar vanaf €12,50 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-venebrugge

Een schoonmaakster in Venebrugge gezocht

Heb je een druk leven en spendeer je graag wat meer tijd aan familie, vrienden en hobby’s? Een betrouwbare schoonmaakster in Venebrugge inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Onze adviezen: vraag eens rond in je eigen netwerk. Meestal zijn er mensen te vinden die op die manier wat bijverdienen. Geen succes? Kijk dan eens op Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Ook heb je allerlei platforms waar je werksters kunt zoeken. In het volgende gedeelte nemen we je stap-voor-stap mee.

Een huishoudelijke hulp in Venebrugge opzoeken

 1. Geef contactgegevens in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetser bij je thuis komt. Meestal is het wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Vervolgens kies je het aantal schoonmaakuren en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Helpers vergelijken

  In het volgende scherm tonen ze de getoonde huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op uurtarief, ervaring, werkzaamheden en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Verzoek versturen

  Kies 1 of 2 schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Wanneer de opdracht goedgekeurd wordt heb jij een poetshulp gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De poetsvrouw komt op locatie langs op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is slim om dan thuis te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Tip: loop samen een rondje door de woning en geef aan waar jij waarde aan hecht. Deel ook waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden te vinden zijn.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

De zoektocht naar een geschikte schoonmaker gaat soms niet zo snel. Er bestaan nuttige vraag- en aanbodsites die je hierbij kunnen ondersteunen. Op dit soort websites kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt binnen een paar minuten een profiel aanmaken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Meestal gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Bekijk ook direct meer info over: Voor bedrijven.

 • Helpling: Ruim aanbod met flexibele hulpen voor thuis.
 • Homeworks: Altijd een vast contactpersoon voor 100% tevredenheid.
 • Werksters.nl: Groots aanbod met vraag en aanbod van schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Ruim 265.000 aangesloten schoonmakers door heel Nederland.
 • Hulpen.nl: Niet alles voor binnenshuis maar ook voor buitenshuis.
 • Hlprs: Je kiest zelf de helper die past bij jouw wensen.
 • Hulpstudent.nl: Online marktplaats voor hulp en werk in Hardenberg.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Venebrugge

Vind een ijverige schoonmaakster in jouw gemeente!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Venebrugge

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In de bijgaande tabel tref je gegevens van schoonmaakspecialisten in Venebrugge, aangevuld met glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Tevens kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Hoogenweg, Rheeze, Radewijk en Anerveen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De poetser komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste karweitjes binnen- en buitenshuis. Hieronder check je enkele veel voorkomende taken die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Het strijken van de kleding.
 • De was wegwerken.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een goede poetshulp (plaatselijk) al voor €13,00 als uurtarief.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een fris en opgeruimd kantoor draagt bij aan de werksfeer en productiviteit en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Verscheidene aanbieders in de omgeving zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Venebrugge. Ze dragen verantwoording voor het afnemen van de bureaus, het leegmaken van prullenbakken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals vensterbanken en ramen wassen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), het schoonmaken van zonnepanelen, reiniging van ventilatie of trappenhuis reinigen behoren tot de opties. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden wat inhoudt dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De doorsnee prijzen voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €21,00 en €34,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Reiniging van scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Overijssel.
 • Prijs: tussen plus minus €20,00 en €32,50 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, vloeronderhoud, tapijtreiniging, graffiti verwijderen, gevelreiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoe duur is een schoonmaker?

Een ervaren schoonmaakhulp factureert tussen de €12,70 tot zo’n €15,50 voor 1 uur werken. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Je maakt altijd afspraken over wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de regel zijn er standaard klusjes die afgewerkt worden: toiletten schoonmaken, keuken reinigen, dweilen, afstoffen, stofzuigen. Tevens kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals houten vloer in de was zetten of de vuilnisemmers legen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

Een groot deel van de huishoudens in Venebrugge kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dit is in de praktijk genoeg voor onder andere keuken reinigen, dweilen, het toilet schoonmaken, stofzuigen, afstoffen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren wordt mede bepaald door het aantal m2, jouw leefstijl, en hoe snel de hulp werkt.

Hoe gaat de betaling?

Een poetsvrouw ontvangt altijd het minimumloon met jaarlijks vakantiegeld. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Voor meer informatie zie Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In sommige gevallen betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Venebrugge?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. DIt komt van pas als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. Jouw woning wordt helemaal ontsmet zodat het weer als nieuw voelt. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €300,00 tot €625,00.

Plaats een reactie