Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Anerveen

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Anerveen? Flink wat Nederlanders ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, minder stress, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Op deze website vind je veel tips bij het zoeken naar een ervaren schoonmaker in Anerveen! Op deze pagina ontdek je praktische tips en tricks voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Daarbij behandelen we populaire websites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook hebben we een overzicht met gegevens van erkende schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Nu al vanaf €13,40 per uur.

schoonmaker-zoeken-anerveen

Een schoonmaakster in Anerveen zoeken

Heb je een druk bestaan en wil je jouw agenda vrij maken voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een vakkundige schoonmaakster in Anerveen inhuren moet je dan absoluut overwegen. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Onze suggesties: vraag eens rond bij de mensen die je kent. In veel gevallen zijn er mensen te vinden die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Ook zien wij steeds meer schoonmaakplatforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het gedeelte hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Een huishoudelijke hulp in Anerveen opzoeken

 1. Postcodecheck

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door middel van de postcodecheck. Je krijgt dan alleen werksters te zien in jouw eigen regio.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de poetser aan huis komt. Populaire opties zijn om de twee weken of wekelijks. Hierna kies je het aantal uur van een poetsbeurt en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Vergelijk schoonmakers

  In het volgende scherm tonen ze de getoonde huishoudelijke helpers. Sorteer op prijs per uur, speciale werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Verzoek versturen

  Je kan een aanvraag indienen bij een aantal schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Op het moment dat jouw inschrijving beantwoord wordt heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetsvrouw komt voor de eerste keer werken op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is slim om zelf ook zeker in huis te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en vertel wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Vertel ook waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen zijn opgeslagen.

Schoonmaakhulp platforms

Het zoeken van een ervaren schoonmaker kan soms lastig zijn. Tegenwoordig zijn er diverse webapplicaties die hiervoor specifiek service verlenen. Op deze sites kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kan daar eenvoudig een zoekopdracht plaatsen en in contact komen met helpers in de regio. Soms betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Advies: lees ook eens alles door over Werksters.nl.

 • Helpling: Transparante markplaats met honderden schoonmakers.
 • Homeworks: Betrouwbare hulp voor in huis en in de tuin.
 • Werksters.nl: Snel in contact komen met een plaatselijke interieurverzorger.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd een vervangende hulp indien de hulp stopt.
 • Hulpen.nl: Voor €10,00 per maand onbeperkt reacties versturen.
 • Hlprs: Eenvoudig helpers doorzoeken en vergelijken.
 • Nationalehulpgids.nl: Snelle manier voor het vinden van een lokale hulp in Hardenberg.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Anerveen

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw wijk!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Anerveen

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In de bijgaande tabel vind je gegevens van schoonmaakspecialisten in Anerveen, met ook partijen als glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Ook kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Radewijk, Venebrugge, Holtheme en Den Velde.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De werkster staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende schoonmaakklusjes in de keuken, badkamer en rest van de woning. In onderstaande paragraaf vind je de meest voorkomende huishoudelijke taken die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Wassen en drogen.
 • De ventilatie reinigen.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Vind een poetshulp uit de omgeving al vanaf €13,30 per gewerkt uur.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een schone kantoorruimte zorgt voor gelukkige werknemers en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Een groot aantal schoonmaakondernemers in de regio kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Anerveen. Typische werkzaamheden zijn bureaus en tafels afnemen, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals glazen wassen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), de zonnepanelen laten reinigen het ventilatiesysteem laten reinigen of de dakgoten schoonmaken behoren tot de mogelijkheden. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm wat inhoudt dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De doorsnee prijzen voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €23,00 en €31,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is kostentechnisch interessanter om eigen personeel dit te laten doen.
 • Schoonmaak van zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, scholen, winkels, horeca en hotels.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Overijssel.
 • Prijs: tussen om en nabij de €24,00 en €32,50 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: tapijtreiniging, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een gewone schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €12,90 tot wel €15,75 voor 1 uur. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat zijn de taken van een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. Doorgaans zijn er standaard klussen die opgepakt worden: afstoffen, dweilen, keuken reinigen, stofzuigen, ramen wassen. In aanvulling hierop kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals houten vloer in de was zetten of de planten water geven.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

Jonge gezinnen in Anerveen kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat is genoeg tijd voor belangrijke taken zoals het toilet schoonmaken, dweilen, keuken reinigen, afstoffen, stofzuigen. Het meest optimale aantal uren hulp is afhankelijk van het aantal ruimtes, de gezinssamenstelling en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe werkt de betaling?

Een huishoudelijke hulp ontvangt altijd het minimumloon met 8% vakantiegeld. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Bekijk ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In meer en meer situaties betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Anerveen?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Perfect plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Je complete woning wordt van beneden tot boven gereinigd zodat het huis weer helemaal fris is. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €350,00 tot €550,00.

Plaats een reactie