Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker De Zilk

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in De Zilk? Steeds meer gezinnen hebben een extra hulp in huis. Altijd een super schone woning, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Op deze website vind je veel tips bij het vinden van een geschikte schoonmaker in De Zilk! Op ons portaal bieden we handige tips en aandachtspunten voor een geschikte huishoudelijke hulp. Verder delen we diverse sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Je treft op deze pagina ook adresgegevens van goede schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al mogelijk vanaf €12,60 per uur.

schoonmaker-zoeken-de-zilk

Een schoonmaakster in De Zilk vinden

Zit jouw hele week vaak volgepland en houd je graag wat tijd over voor de dingen die er echt toe doen? Een geschikte schoonmaakster in De Zilk inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Wat vaak goed werkt: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Dikwijls zijn er mensen te vinden die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Of plaats een oproep op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Ten derde zien wij steeds meer online marktplaatsen waar je een werkster kunt vinden. In het gedeelte hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Persoonlijke huishoudelijke hulp in De Zilk opzoeken

 1. Geef adresgegevens in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door het invoeren van jouw postcode. Je ziet dan diverse werksters in jouw eigen regio.

 2. Waar en wanneer

  Kies hoe vaak je wilt dat de werkster aan de slag gaat. Dit kan zijn elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Bepaal nu het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en kies de startdatum.

 3. Vergelijk werksters

  Hierna bekijk je direct de actieve huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals kosten, ervaring en beoordelingsscore.

 4. Contact opnemen

  Je kan een aanvraag indienen bij meerdere schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Wanneer jouw aanvraag ingewilligd wordt heb je jouw werkster gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De werkster komt voor de eerste keer werken op de afgesproken datum. Het is slim om dan thuis te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Laat alle kamers in het huis zien en vertel wat voor jou van belang is. Laat ook zien waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen te vinden zijn.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het zoeken van een ervaren schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Je kunt gebruik maken van verschillende online bemiddelaarsdiensten die hiervoor specifiek service verlenen. Op deze sites kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt binnen een paar minuten een account registreren en zoeken naar een hulp in de buurt. Dikwijls gaat de betaling via het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Bekijk ook direct meer info over: Werksters.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Transparante markplaats met honderden schoonmakers.
 • Homeworks: De beste hulp die past bij jouw wensen en situatie.
 • Werksters.nl: Meer dan 13 duizend beschikbare poetshulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Groot aanbod met ruim 250.000 aangesloten hulpen.
 • Hulpen.nl: Direct zoeken op beschikbaarheid en werkzaamheden.
 • Hlprs: Tevens ook Tuinhulp, Klushulp en Oppas mogelijk.
 • Nationalehulpgids.nl: Vind actieve helpers in de gemeente Noordwijk.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht De Zilk

Vind een ijverige schoonmaakster in de buurt!

Schoonmaakbedrijven in De Zilk

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In het overzicht hieronder bekijk je adressen van schoonmaakspecialisten in De Zilk, maar ook van o.a. glazenwassers en overige schoonmaakservices. Tevens kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Noordwijkerhout, Voorhout, Sassenheim en Lisserbroek.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De werkster is er voor alle huishoudelijke klussen in en rondom jouw woning. Bijgaand tref je de meest voorkomende huishoudelijke taken die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Glazenwassen.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Kleding strijken.
 • Opvouwen van de was.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Vind een poetshulp uit de omgeving nu al vanaf €13,50 per werkuur.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een schone kantoorruimte draagt bij aan de productiviteit en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Verscheidene bedrijven in deze streek kunnen helpen met kantoorschoonmaak in De Zilk. Ze kunnen je ondersteunen bij het afnemen van de bureaus, stofzuigen en dweilen en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook de meer heavy zaken zoals glasbewassing, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, de zonnepanelen laten reinigen ventilatiereiniging of dakreiniging zijn populaire klussen. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waarbij er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De gemiddelde onkosten voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €21,00 en €30,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is doorgaans betaalbaarder dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Interieurverzorging van zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Zuid-Holland.
 • Tarief: tussen de €23,00 en €34,00 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, ventilatie reiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoe duur is een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp factureert tussen de €12,80 tot €15,25 per gewerkt uur. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Vooraf bespreek je wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard klusjes die de hulp uitvoert: dweilen, ramen wassen, afstoffen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken. Daarbij kan je ook vragen voor extra klussen zoals verschonen van het beddengoed of de vuilnisemmers legen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

De meeste huishoudens in De Zilk hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dit is genoeg tijd voor het hele takenpakket van ramen lappen, keuken reinigen, dweilen, stofzuigen, afstoffen. Het meest optimale aantal uren hulp wordt berekend a.d.h.v. de grootte van de woning, het aantal bewoners en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe werkt de betaling?

Een poetshulp hanteert altijd minimaal het minimumloon en de vakantiegeld toelage van 8%. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Bekijk ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In sommige gevallen loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in De Zilk?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Dat biedt een oplossing voor als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Het volledige huis wordt van top tot teen gereinigd zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten voor deze klus zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €375,00 tot €550,00.

Plaats een reactie