Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Ferwoude

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Ferwoude? Steeds meer huishoudens hebben behoefte aan extra hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, de vervelende klussen blijven niet liggen, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Je wint hier veel advies bij het vinden van een ervaren schoonmaker in Ferwoude! Op deze pagina tref je nuttige tips en tricks voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Daarbij bespreken we een aantal sites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook vind je hier namen en adressen van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al in te huren vanaf €13,50 per uur.

schoonmaker-zoeken-ferwoude

Een schoonmaakster in Ferwoude inhuren

Heb je een druk bestaan en creëer je graag wat extra tijd voor de dingen die er echt toe doen? Een ijverige schoonmaakster in Ferwoude inhuren kan dan de oplossing zijn. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Wat vaak goed werkt: vraag na in jouw eigen netwerk. In sommige situaties zijn er mensen te vinden die een aantal uur per week schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Als laatste zijn er diverse vraag- en aanbodsites waar je werksters kunt zoeken. In onderstaande paragraaf nemen we je stap-voor-stap mee.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Ferwoude vergelijken

 1. Vul je postcode in

  Check alle huishoudelijke hulpen door eerst even jouw postcode in te voeren. Er worden dan meerdere werksters getoont in jouw eigen regio.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de hulp komt werken. Je kunt meestal kiezen uit eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Maak nu een keuze voor het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Schoonmakers vergelijken

  In de volgende stap bekijk je de geselecteerde huishoudelijke helpers. Filter op uurtarief, speciale werkzaamheden en recensies.

 4. Aanvraag indienen

  Je kunt een aanvraag doen bij enkele schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Wanneer jouw inschrijving wederzijds passend is heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetshulp komt aan huis op de afgesproken datum. Ons advies is om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Laat alle kamers in het huis zien en communiceer welke dingen wat extra tijd mag kosten. Deel ook waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen te vinden zijn.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het vergelijken van goede schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Je kunt natuurlijk gebruik maken van handige websites die hiervoor specifiek service verlenen. Op dit soort websites worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt hier eenvoudig een account registreren en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Vaak betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. We sommen de populaire sites voor je op. Advies: lees ook eens alles door over Homeworks schoonmaakservice.

 • Helpling: Gemiddelde beoordeling van 4,7/5 sterren!
 • Homeworks: Persoonlijke zorg en 100% maatwerk.
 • Werksters.nl: Snel een match met een lokale schoonmaakster vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Razendsnelle service met een enorm aanbod schoonmaaksters door heel NL.
 • Hulpen.nl: Ook hulp met de tuin, computer of andere klusjes.
 • Hlprs: Gescreende helpers, Geen risico, altijd opzegbaar.
 • Hulpstudent.nl: Snel in contact komen met helpers in de buurt van Súdwest-Fryslân.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Ferwoude

Vind een vakkundige schoonmaakster in de buurt!

Schoonmaakbedrijven in Ferwoude

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In het overzicht hieronder bekijk je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Ferwoude, met daarbij ook glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Tevens kun je zoeken naar interieurverzorgers in Hieslum, Parrega, Exmorra en Allingawier.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De poetser staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende schoonmaakklusjes in jouw huishouden. In onderstaande paragraaf vind je een lijst met huishoudelijke taken die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een vakkundige poetshulp (lokaal) al beschikbaar vanaf €12,50 per uur, inclusief alles.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een schoon kantoor draagt bij aan de productiviteit en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Meerdere aanbieders in de omgeving zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Ferwoude. Ze kunnen je ondersteunen bij bureaus schoonmaken, het legen van de vuilnisbakken en de toiletruimtes reinigen. Ook de meer heavy zaken zoals glazen wassen, gevelonderhoud en gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen het laten reinigen van de ventilatie of graffiti verwijdering behoren tot de mogelijkheden. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm wat betekent dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De onkosten voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €21,00 en €34,50 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Interieurverzorger van zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, kantoren.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Friesland.
 • Tarieven: tussen om en nabij de €21,00 en €34,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een standaard schoonmaakhulp rekent tussen de €13,50 tot +/- €15,75 (uurtarief). Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat doet een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. Meestal zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die de hulp uitvoert: stofzuigen, ramen wassen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, dweilen. In aanvulling hierop kan je ook vragen voor extra klussen zoals de meubels schoonmaken of het doen van de was.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Een groot deel van de huishoudens in Ferwoude kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat is ruim voldoende voor bijvoorbeeld afstoffen, dweilen, keuken reinigen, ramen lappen, het toilet schoonmaken. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren kan worden gecalculeerd door de grootte van het huis, jouw leefstijl, en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe gaat de betaling?

Een poetser maakt aanspraak op een minimumloon plus 8% vakantiegeld. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Vraag ook naar het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In bepaalde cases gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Ferwoude?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. DIt komt van pas voor de grote voorjaarsschoonmaak, of wanneer je je huis wilt verkopen. Het huis wordt helemaal ontsmet wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €325,00 tot €625,00.

Plaats een reactie