Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Putte

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Putte? Steeds meer huishoudens kiezen voor extra hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, minder stress, en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Wij bieden tips en tricks het vinden van een bedreven schoonmaker in Putte! Op deze website bieden we handige tips en instructies voor een geschikte huishoudelijke hulp. Verder bekijk je hier diverse sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook bieden wij adresgegevens van erkende schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al voor €13,20 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-putte

Een schoonmaakster in Putte vinden

Zit jouw hele week vaak volgepland en wil je tijd investeren in de dingen die er echt toe doen? Een goede schoonmaakster in Putte inhuren moet je dan absoluut overwegen. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Wat vaak goed werkt: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Vaak zijn er mensen te vinden die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Als laatste zijn er diverse speciale platforms voor het vinden van een werkster. In het stukje hieronder vind je een handig stappenplan.

Huishoudelijke hulp in Putte vergelijken

 1. Selecteer je adres

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door het invullen van jouw postcode. Je ziet dan diverse werksters die dichtbij wonen.

 2. Waar en wanneer

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetser komt werken. Populaire opties zijn iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Selecteer nu hoe lang de hulp moet komen en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Werksters vergelijken

  Bekijk snel meer info over de gevonden huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals tarief, ervaring, werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Dien je aanvraag in

  Kies een aantal schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Zodra jouw inschrijving geaccepteerd wordt heb jij een werkster gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De huishoudelijke hulp komt voor de eerste keer werken op datum en tijdstip zoals besproken. Het is verstandig om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en om verdere instructies te kunnen geven. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en benoem wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Vertel ook waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen te pakken zijn.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

In contact komen met een vakkundige schoonmaker is ingewikkeld. Tegenwoordig zijn er verschillende Apps en websites die je hierbij kunnen ondersteunen. Op deze sites komen vraag- en aanbod samen. Je kunt daar in enkele muisklikken een profiel aanmaken en beschikbare helpers vinden. In veel gevallen gaat de betaling via het platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Mogelijk vind je dit ook interessant: Werksters.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Snel, gebruiksvriendelijk en betaalbare helpers.
 • Homeworks: Persoonlijk contact, betrouwbaar en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Gratis aanmelden en oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Er is een speciaal fonds voor schade aan persoonlijke bezittingen.
 • Hulpen.nl: In heel Nederland actief op het gebied van interieurverzorging.
 • Hlprs: Kosten enkel €14,95 voor elke succesvolle match.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Online marktplaats voor hulp en werk in Woensdrecht.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Putte

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw omgeving!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Putte

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In ons overzicht tonen wij adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Putte, inclusief glazenwassers en overige schoonmaakservices. Daarbij bieden we een overzicht met interieurverzorgers in De Heen, Halsteren, Ossendrecht en Huijbergen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De werkster is er voor alle werkzaamheden binnen- en buitenshuis. In het gedeelte hieronder bieden wij enkele veel voorkomende taken die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Strijken.
 • Kleren wassen.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een goede poetshulp (regionaal) al mogelijk vanaf €13,40 per 60 minuten.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een netjes bijgehouden kantoor stimuleert een prettige werksfeer en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Allerlei schoonmakers in deze omgeving bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Putte. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het afnemen van de bureaus, het leegmaken van prullenbakken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook intensieve taken zoals glazen wassen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), zonnepanelen stof & vuilvrij maken het laten reinigen van de ventilatie of vloeronderhoud kunnen worden meegenomen. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract wat inhoudt dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De doorsnee vergoedingen voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €20,00 en €32,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is voordeliger dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Schoonmaak van productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, horeca en hotels, winkels, kantoren.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Noord-Brabant.
 • Prijzen: tussen plus minus €22,50 en €35,00 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, gevelreiniging, ventilatie reiniging, vloeronderhoud.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een ervaren schoonmaakhulp kost tussen de €13,00 tot wel €18,50 per uur. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat zijn de taken van een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de regel zijn er standaard klusjes die afgewerkt worden: ramen wassen, toiletten schoonmaken, stofzuigen, keuken reinigen, afstoffen. Daarnaast kan de hulp extra klussen oppakken zoals strijken of de tuin doen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

Veel gezinnen en families in Putte kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dit is genoeg tijd voor het hele takenpakket van ramen lappen, keuken reinigen, dweilen, het toilet schoonmaken, afstoffen. Het meest optimale aantal uren hulp ligt ook aan het aantal m2, het aantal bewoners en overige specifieke wensen.

Hoe gaat de betaling?

Een poetsvrouw ontvangt altijd het minimumloon met jaarlijks vakantiegeld. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Vraag ook naar het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In sommige gevallen loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Putte?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Een uitkomst voor de grote voorjaarsschoonmaak, of als je je woning te koop zet. Jouw woning wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €225,00 tot €700,00.

Plaats een reactie