Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Halsteren

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Halsteren? Flink wat Nederlanders nemen zo’n hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een ervaren schoonmaker in Halsteren! Op dit platform ontdek je duidelijke tips en tricks voor een geschikte huishoudelijke hulp. Daarbij vergelijken wij diverse sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook verstrekken we adressen van goede schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al mogelijk vanaf €13,40 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-halsteren

Een schoonmaakster in Halsteren vinden

Heb je het erg druk en houd je graag meer tijd over voor de belangrijke dingen in het leven? Een vakkundige schoonmaakster in Halsteren inhuren moet je dan absoluut overwegen. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Onze aanbevelingen: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Meestal zijn er studenten of vrouwen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Facebook of Marktplaats. Als laatste heb je steeds meer platforms waar je werksters kunt zoeken. In onderstaande paragraaf vind je een handig stappenplan.

Een huishoudelijke hulp in Halsteren zoeken

 1. Geef contactgegevens in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door je postcode in te vullen. Je krijgt dan alleen werksters te zien die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de poetsvrouw komt schoonmaken. Meestal is het elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Kies hierna het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en kies de startdatum.

 3. Hulpen vergelijken

  Je ziet nu meteen de gevonden huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op tarief, takenpakket en gemiddelde beoordeling.

 4. Dien je aanvraag in

  Kies diverse schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Op het moment dat jouw aanvraag passend is voor de werknemer heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De huishoudelijke hulp komt aan huis op de overeengekomen datum. We raden aan om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en door te spreken wat er verwacht wordt. Laat alle kamers in het huis zien en maak duidelijk wat je precies verwacht. Je moet ook laten zien waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen liggen.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het vinden van een enthousiaste schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Goed nieuws: er zijn verschillende online marktplaatsen die hiervoor specifiek service verlenen. Op dergelijke platforms worden vraag en aanbod gebundeld. Je kan daar eenvoudig een account registreren en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Vaak regelt het platform ook de betaling. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Advies: lees ook eens alles door over Bedrijfsschoonmaak.

 • Helpling: Helpling heeft een verzekering voor materiële schade.
 • Homeworks: Service op maat, betrouwbaar en erg persoonlijk.
 • Werksters.nl: Snel, voordelig en gemakkelijk in contact komen met lokale hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Voordelig abonnement al vanaf €12 per maand.
 • Hulpen.nl: Niet alles voor binnenshuis maar ook voor buitenshuis.
 • Hlprs: Je eerste hulp bij een druk leven.
 • Care.com: De marktplaats voor hulp in huis in de gemeente Bergen op Zoom.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Halsteren

Vind een betrouwbare schoonmaakster in de buurt!

Zoek schoonmaakbedrijven in Halsteren

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In ons overzicht delen wij gegevens van schoonmaakspecialisten in Halsteren, je vind hier ook glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Ook kun je zoeken naar interieurverzorgers in Lepelstraat, Dinteloord, De Heen en Putte.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De werkster helpt jou graag met allerlei werkzaamheden in en rondom jouw woning. Bijgaand vind je de meest voorkomende werkzaamheden die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Ramen lappen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Wassen van kleding.
 • De garage opruimen.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een vakkundige poetshulp (lokaal) al voor €12,80 per werkuur.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een schone kantoorruimte bevordert het werkgenot en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Verscheidene schoonmakers in de regio bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Halsteren. Typische werkzaamheden zijn het schoonmaken van de bureaus en computers, het ledigen van prullenbakken en de toiletruimtes reinigen. Ook de meer heavy zaken zoals de ramen schoonmaken, muren, wanden en gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, reiniging van ventilatie of vloeronderhoud kun je mogelijk uitbesteden. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden waardoor er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De gemiddelde prijzen voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €24,50 en €31,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Schoon houden van zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Noord-Brabant.
 • Kostprijs: tussen plus minus €24,50 en €31,50 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: tapijtreiniging, gevelreiniging, vloeronderhoud, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een doorsnee schoonmaakhulp kost tussen de €12,50 tot wel €18,00 voor 1 uur werken. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat zijn de taken van een poetser?

Vooraf bespreek je wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de basis zijn er normale klusjes die gedaan worden: keuken reinigen, ramen wassen, stofzuigen, dweilen, toiletten schoonmaken. In aanvulling hierop kan je afspraken maken over afwassen of de planten doen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

Jonge gezinnen in Halsteren hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat is voldoende voor belangrijke taken zoals afstoffen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen, ramen lappen, stofzuigen. Wat de ideale hoeveelheid uren is wordt mede bepaald door de grootte van de woning, samenstelling van jullie gezin en het werktempo.

Hoe werkt de betaling?

Een schoonmaakhulp zal altijd het minimumloon verdienen plus wettelijk vakantiegeld. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Voor alle voorwaarden zie Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In bepaalde cases doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Halsteren?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Ideaal als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of wanneer je je huis wilt verkopen. Jouw woning wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat het huis weer helemaal fris is. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €200,00 tot €600,00.

Plaats een reactie