Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker De Heen

Behoefte aan een schoonmaakhulp in De Heen? Steeds meer huishoudens huren een aantal uur per week een hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, altijd een gezonde woning, en veel meer vrije tijd. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een vakkundige schoonmaker in De Heen! Op schoonmakerzoeken.nl vind je concrete tips en adviezen over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Verder delen we enkele landelijke sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Als laatste vind je ook adresgegevens van erkende schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Nu al vanaf €12,60 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-de-heen

Een schoonmaakster in De Heen zoeken

Heb je een druk leven en spendeer je graag wat meer tijd aan de belangrijke dingen in het leven? Een professionele schoonmaakster in De Heen inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Onze aanbevelingen: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Vaak blijken er wel mensen te zijn die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Verder heb je steeds meer praktische platforms waar je werksters kunt zoeken. In het gedeelte hieronder nemen we je stap-voor-stap mee.

Huishoudelijke hulp in De Heen inhuren

 1. Selecteer je adres

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door middel van de postcodecheck. Je ziet dan diverse werksters met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Kies hoe vaak je wilt dat de werkster bij je thuis komt. Vaak is dit iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Bepaal nu het aantal uur van een poetsbeurt en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Werksters vergelijken

  Hierna bekijk je direct de diverse huishoudelijke helpers. Filter op kosten, ervaring en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Aanvraag indienen

  Je kan een aanvraag indienen bij 1 of meerdere schoonmakers die passen bij jouw wensen. Op het moment dat jouw aanvraag goedgekeurd wordt heb jij een helper gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetser komt aan huis op datum en tijdstip zoals besproken. Het is goed om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Leid hem/haar even rond door de woning en vertel wat voor jou van belang is. Laat ook zien waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden te pakken zijn.

Schoonmaakhulp platforms

De zoektocht naar een enthousiaste schoonmaker is ingewikkeld. Je kunt natuurlijk gebruik maken van diverse applicaties die dit een stukje eenvoudiger maken. Hier komen vraag- en aanbod samen. Je kunt binnen een paar minuten een profiel aanmaken en zoeken naar een hulp in de buurt. Soms gaat de betaling via het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Bekijk ook direct meer info over: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Vergelijk profielen op basis van beoordelingen.
 • Homeworks: Niet commerciële vereniging met meer dan 1200 hulpen door heel Nederland.
 • Werksters.nl: Kom razendsnel in contact met meer dan 14.000 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Eigen account met handig urenoverzicht.
 • Hulpen.nl: Voor €9,95 p/maand onbeperkt oproepen plaatsen en reageren.
 • Hlprs: Vind snel een gescreende hulp bij jou in de buurt.
 • Hulpstudent.nl: De marktplaats voor hulp in huis in de gemeente Steenbergen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht De Heen

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw wijk!

Erkende schoonmaakbedrijven in De Heen

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In de tabel hieronder ontdek je adressen van schoonmaakspecialisten in De Heen, aangevuld met glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Daarnaast kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Halsteren, Lepelstraat, Putte en Ossendrecht.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De poetser staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende schoonmaakklusjes in jouw huishouden. In het volgende deel check je enkele veel voorkomende werkzaamheden die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Kleding strijken.
 • Kleding wassen en drogen.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een vakkundige poetshulp (plaatselijk) al in te huren vanaf €13,00 per uur, inclusief alles.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een representatief schoon kantoor draagt bij aan een efficiënte werksfeer en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Verschillende schoonmakers die in dit gebied werkzaam zijn zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in De Heen. Ze dragen verantwoording voor bureaus schoonmaken, de kantine/pantry schoonmaken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook meer incidentele klussen zoals de ramen schoonmaken, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), het schoonmaken van zonnepanelen, het laten reinigen van de ventilatie of vloeronderhoud kun je mogelijk uitbesteden. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden wat inhoudt dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De doorsnee prijzen voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €24,50 en €35,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is efficiënter dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, scholen, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Noord-Brabant.
 • Onkosten: tussen plus minus €25,00 en €34,50 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, gevelreiniging, tapijtreiniging, graffiti verwijderen.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een gemiddelde schoonmaakhulp factureert tussen de €12,90 tot €15,75 voor 1 uur. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de basis zijn er normale klusjes die afgewerkt worden: keuken reinigen, dweilen, toiletten schoonmaken, stofzuigen, afstoffen. Daarnaast kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals afwassen of de vuilnisemmers legen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

Drukke huishoudens in De Heen huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dit is in de praktijk genoeg voor belangrijke taken zoals keuken reinigen, stofzuigen, ramen lappen, afstoffen, dweilen. Het precieze aantal uur dat nodig is kan worden gecalculeerd door het aantal m2, samenstelling van jullie gezin en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe gaat de betaling?

Een werkster hanteert altijd minimaal het minimumloon en wettelijk vakantiegeld. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Voor alle voorwaarden zie Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In aparte gevallen betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in De Heen?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Dat biedt een oplossing voor plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Je complete woning wordt van beneden tot boven gereinigd zodat het aanvoelt als nieuw. De eenmalige kosten zijn variabel en liggen tussen de €325,00 tot €650,00.

Plaats een reactie