Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Ossendrecht

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Ossendrecht? Steeds meer huishoudens huren een aantal uur per week een hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, ook de vervelende klusjes worden gedaan en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Wij geven advies bij het vinden van een ervaren schoonmaker in Ossendrecht! Op onze schoonmaakwebsite verstrekken we duidelijke tips en tricks over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Bovendien delen we bekende platforms waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Je treft op deze pagina ook gegevens zoals naam en adres van lokale schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Nu al vanaf €12,60 per uur.

schoonmaker-zoeken-ossendrecht

Een schoonmaakster in Ossendrecht gezocht

Heb je het erg druk en wil je graag meer tijd voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een bedreven schoonmaakster in Ossendrecht inhuren is dan een uitstekend idee. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Onze suggesties: gooi eens een balletje op in je eigen kring. In sommige situaties zijn er wel mensen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geen reactie? Probeer dan eens Facebook of Marktplaats. Ten derde heb je allerlei praktische platforms waar je een werkster kunt vinden. In het volgende gedeelte lopen we dit stap-voor-stap door.

Huishoudelijke hulp in Ossendrecht zoeken

 1. Voer je adres in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door te beginnen met het invoeren van je locatie. Je krijgt dan alleen werksters te zien met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de huishoudelijke hulp komt werken. De keuze is vaak om de twee weken of wekelijks. Daarna kies je het aantal uur per schoonmaakbeurt en kies de startdatum.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Bekijk en vergelijk huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Maak gebruik van de filters zoals prijs per uur, ervaring en beoordelingsscore.

 4. Aanvraag indienen

  Je kan een aanvraag indienen bij een aantal schoonmakers die passen bij jouw wensen. Indien jouw oproep goedgekeurd wordt heb je jouw helper gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetshulp komt bij je thuis op de overeengekomen datum. Het is slim om op locatie te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Laat alle kamers in het huis zien en benoem wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Het is ook van belang aan te geven waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen te pakken zijn.

Schoonmaakhulp platforms

De zoektocht naar een bedreven schoonmaker gaat soms niet zo snel. Tegenwoordig zijn er speciale bemiddelaars die je hierbij helpen. Op deze sites kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kan daar eenvoudig een zoekopdracht plaatsen en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. In veel gevallen regelt het platform ook de betaling. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Mogelijk vind je dit ook interessant: Homeworks schoonmaakservice.

 • Helpling: Snel, gebruiksvriendelijk en betaalbare helpers.
 • Homeworks: Een vaste medewerker voor contact en support.
 • Werksters.nl: Advertenties van hulpen in de buurt bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Er is een speciaal fonds voor schade aan persoonlijke bezittingen.
 • Hulpen.nl: In heel Nederland actief op het gebied van interieurverzorging.
 • Hlprs: Een 8,5/10 sterren beoordeling van gebruikers.
 • Nationalehulpgids.nl: Matching op basis van jouw persoonlijke wensen in Woensdrecht.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Ossendrecht

Vind een betrouwbare schoonmaakster in de buurt!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Ossendrecht

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? Hieronder delen wij adressen van schoonmaakspecialisten in Ossendrecht, aangevuld met glazenwassers en overige schoonmaakservices. Als alternatief kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Putte, De Heen, Huijbergen en Hoogerheide.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De poetser huur je in voor de meest gangbare klussen in en rondom huis. In het gedeelte hieronder tref je een lijst met schoonmaakwerkzaamheden die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Kleding strijken.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een deskundige poetshulp (plaatselijk) al vanaf €12,70 per werkuur.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een net en fris kantoor bevordert een fijne werksfeer en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Meerdere schoonmakers in deze streek kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Ossendrecht. Ze kunnen je ondersteunen bij het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, het ledigen van prullenbakken en het schoonhouden van de toiletten. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals de ramen schoonmaken, gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen onderhoud en schoonmaken van ventilatie of vloeronderhoud behoren tot de opties. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract zodat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De tarieven van kantoor schoonmaak variëren tussen de €23,50 en €32,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Interieurverzorging van zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, horeca en hotels.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Noord-Brabant.
 • Tarief: tussen plus minus €22,00 en €33,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: vloeronderhoud, gevelreiniging, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een standaard schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €13,30 tot zo’n €15,25 voor 1 uur werken. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Vooraf bespreek je het takenpakket van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard taken die gedaan worden: toiletten schoonmaken, dweilen, afstoffen, keuken reinigen, stofzuigen. Verder kan je ook vragen voor extra klussen zoals koelkast schoonmaken of de planten water geven.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

Een groot deel van de huishoudens in Ossendrecht kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat is voldoende voor belangrijke taken zoals afstoffen, keuken reinigen, stofzuigen, ramen lappen, het toilet schoonmaken. Het exacte aantal uur per week wordt mede bepaald door het aantal vierkante meters, samenstelling van jullie gezin en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe kan ik betalen?

Een schoonmaak assistent heeft recht op het minimumloon plus vakantiegeld (8%). Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Voor meer informatie zie Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. Steeds vaker betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Ossendrecht?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Perfect als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of als opleveringsschoonmaak. De hele woning wordt van top tot teen gereinigd zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De tarieven zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €300,00 tot €525,00.

Plaats een reactie