Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Hoogerheide

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Hoogerheide? Meer en meer Nederlanders hebben een extra hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij helpen jou bij het zoeken naar een professionele schoonmaker in Hoogerheide! Op deze pagina delen wij handige tips en instructies voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Eveneens bespreken we enkele schoonmaakplatforms waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook verstrekken we contactgegevens van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al mogelijk vanaf €12,60 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-hoogerheide

Een schoonmaakster in Hoogerheide vinden

Heb je een drukke baan en spendeer je graag wat meer tijd aan nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een betrouwbare schoonmaakster in Hoogerheide inhuren moet je dan absoluut overwegen. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Aanrader: vraag eens rond in je eigen netwerk. In veel gevallen blijken er wel mensen te zijn die een aantal uur per week schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Ook ontstaan er meer en meer online marktplaatsen voor het vinden van een werkster. In het bijgaande stukje leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Eigen huishoudelijke hulp in Hoogerheide opzoeken

 1. Geef adresgegevens in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door te beginnen met het invoeren van je locatie. Je ziet dan diverse werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de poetsvrouw aan de slag gaat. Meestal is het elke week, 2 weken of 4 weken. Maak nu een keuze voor het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Vergelijk werksters

  Bekijk en vergelijk de gevonden huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs per uur, extra taken zoals een strijkservice en gemiddelde beoordeling.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een verzoek versturen naar verschillende schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Zodra jouw inschrijving positief wordt ontvangen heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De hulp komt op locatie langs op het gekozen moment. Het is verstandig om dan ook thuis te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Geef een complete rondleiding door de woning en geef aan wat voor jou van belang is. Het is ook van belang aan te geven waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden klaarliggen.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het zoeken van een ijverige schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Goed nieuws: er zijn diverse webapplicaties die je hierbij kunnen ondersteunen. Via internet komen vraag- en aanbod samen. Je kunt snel en soms gratis een account registreren en beschikbare helpers vinden. Doorgaans gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Bekijk ook direct meer info over: Schoonmaaktips.

 • Helpling: Snel, gebruiksvriendelijk en betaalbare helpers.
 • Homeworks: Sinds 1994 de motor van vele huishoudens in heel Nederland.
 • Werksters.nl: Abonnement van €15,00 per maand, geen bemiddelingskosten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Voordelig abonnement al vanaf €12 per maand.
 • Hulpen.nl: Niet alleen schoonmaak, ook bijles, computerhulp en oppas.
 • Hlprs: Een 8,5/10 sterren beoordeling van gebruikers.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Voordelig een goede huishoudelijke hulp in Woensdrecht.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Hoogerheide

Vind een ijverige schoonmaakster in jouw regio!

Zoek schoonmaakbedrijven in Hoogerheide

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? Hieronder tref je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Hoogerheide, je vind hier ook glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Tevens kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Huijbergen, Ossendrecht, Ossenisse en Walsoorden.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De poetsvrouw komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste werkzaamheden in en rondom huis. Bijgaand verstrekken we een lijst met werkzaamheden die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Ramen lappen.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Kleding strijken.
 • De was opvouwen.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Vind een poetshulp uit de omgeving al voor €13,40 per uur.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een schoon kantoor helpt bij gelukkige werknemers en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Diverse bedrijven in de gemeente kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Hoogerheide. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals bureaus en stoelen schoonmaken, stofzuigen en dweilen en toiletten schoonmaken. Ook intensieve taken zoals glasbewassing, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), het schoonhouden van zonnepanelen reiniging van ventilatie of vloeronderhoud behoren tot de opties. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract zodat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De tarieven van kantoor schoonmaak bedragen tussen de €24,00 en €34,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is voordeliger dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoon houden van zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, horeca en hotels, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Noord-Brabant.
 • Kosten: tussen ongeveer €21,50 en €34,50 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, graffiti verwijderen, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een gemiddelde schoonmaakhulp kost tussen de €13,30 tot +/- €15,25 voor 1 uur werken. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat zijn de taken van een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij het takenpakket van de schoonmaakster. In de basis zijn er normale huishoudelijke taken die de hulp uitvoert: afstoffen, toiletten schoonmaken, stofzuigen, ramen wassen, dweilen. Indien nodig kun je ook extra dingen aanvragen zoals opruimen of de was doen en opvouwen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

Een groot deel van de huishoudens in Hoogerheide hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat is ruim voldoende voor belangrijke taken zoals stofzuigen, dweilen, ramen lappen, afstoffen, het toilet schoonmaken. Het exacte aantal uur per week wordt berekend a.d.h.v. de grootte van de woning, het aantal bewoners en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een werkster heeft recht op het minimumloon plus 8% vakantiegeld. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Zie ook Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In bepaalde cases loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Hoogerheide?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Een uitkomst voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Jouw woning wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat het weer als nieuw voelt. De kosten voor deze klus liggen gemiddeld genomen tussen de €225,00 tot €625,00.

Plaats een reactie