Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Lattrop-Breklenkamp

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Lattrop-Breklenkamp? Meer en meer huishoudens hebben behoefte aan extra hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Je wint hier veel advies bij het zoeken naar een vakkundige schoonmaker in Lattrop-Breklenkamp! Op dit platform lees je diverse tips en informatie voor een goede huishoudelijke hulp . Eveneens behandelen we bekende platforms waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook verstrekken we adressen van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al in te huren vanaf €12,50 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-lattrop-breklenkamp

Een schoonmaakster in Lattrop-Breklenkamp vinden

Zit jouw hele week vaak volgepland en wil je meer focus op hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een ijverige schoonmaakster in Lattrop-Breklenkamp inhuren moet je dan absoluut overwegen. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Onze adviezen: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. In veel gevallen blijken er wel mensen te zijn die een aantal uur per week schoonmaken. Of plaats een oproep op Facebook of Marktplaats. Ten derde zijn er diverse handige platforms waar je een werkster kunt vinden. In het volgende gedeelte nemen we je stap-voor-stap mee.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Lattrop-Breklenkamp vinden

 1. Adres invoeren

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door het invullen van jouw postcode. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetser bij je thuis komt. Dit kan zijn om de twee weken of wekelijks. Maak nu een keuze voor het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Werksters vergelijken

  Bekijk en vergelijk de gevonden huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op prijs p/uur, ervaring, werkzaamheden en recensies.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een aanvraag doen bij diverse schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Wanneer jouw inschrijving beantwoord wordt heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De werkster zal bij je thuis komen op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is verstandig om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en om verdere instructies te kunnen geven. Loop samen een rondje door het huis en aarzel niet om te vertellen wat jij belangrijk vindt. Deel ook waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden liggen.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het zoekproces naar een goede schoonmaker is niet heel eenvoudig. Je kunt gebruik maken van speciale online marktplaatsen die daarbij helpen. Op deze portalen treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt hier eenvoudig een eigen zoekprofiel maken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Dikwijls gaat de betaling via het platform. We sommen de populaire sites voor je op. Advies: lees ook eens alles door over Bedrijfsschoonmaak.

 • Helpling: Eenvoudig online je afspraken beheren.
 • Homeworks: Altijd een vast contactpersoon voor 100% tevredenheid.
 • Werksters.nl: De snelste manier om een schoonmaakster te vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meestal al binnen 3 dagen een hulp gevonden.
 • Hulpen.nl: Voor €9,95 p/maand onbeperkt oproepen plaatsen en reageren.
 • Hlprs: Voor o.a. Huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp en oppas.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Vind actieve helpers in de gemeente Dinkelland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Lattrop-Breklenkamp

Vind een geschikte schoonmaakster in jouw regio!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Lattrop-Breklenkamp

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In ons overzicht tref je adressen van schoonmaakspecialisten in Lattrop-Breklenkamp, je vind hier ook glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Ook kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Agelo, Oud Ootmarsum, Tilligte en Ootmarsum.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De poetsvrouw staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende schoonmaakklusjes in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het gedeelte hieronder bieden wij de meest voorkomende klussen die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Glazenwassen.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Het strijken van de kleding.
 • Opvouwen van de was.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een eigen poetshulp uit de omgeving al in te huren vanaf €13,10 per werkuur.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een net en fris kantoor heeft effect op een fijne werksfeer en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Verschillende aanbieders in de regio kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Lattrop-Breklenkamp. Typische werkzaamheden zijn het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, het ledigen van prullenbakken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook de meer heavy zaken zoals ramen lappen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, het schoonmaken van zonnepanelen, reiniging van ventilatie of vloeronderhoud behoren tot de mogelijkheden. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in zodat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De gemiddelde onkosten voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €23,00 en €34,50 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, winkels, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Overijssel.
 • Prijzen: tussen om en nabij de €20,00 en €32,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een gemiddelde schoonmaakhulp vraagt tussen de €12,50 tot +/- €18,75 voor 1 uur werken. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat maakt een poetser schoon?

Vooraf bespreek je wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard klusjes die gedaan worden: afstoffen, dweilen, toiletten schoonmaken, ramen wassen, stofzuigen. In aanvulling hierop kun je ook extra dingen aanvragen zoals opruimen of de stoep aanvegen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

De meeste huishoudens in Lattrop-Breklenkamp hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat is voldoende voor bijvoorbeeld ramen lappen, afstoffen, dweilen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen. Het meest optimale aantal uren hulp hangt af van het aantal vierkante meters, het aantal bewoners en hoe snel de hulp werkt.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een poetshulp ontvangt altijd het minimumloon met wettelijk vakantiegeld. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Check ook het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In meer en meer situaties loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Lattrop-Breklenkamp?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Dit speelt met name als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of wanneer je je huis wilt verkopen. De hele woning wordt helemaal ontsmet zodat het huis weer helemaal fris is. De kosten voor deze klus liggen gemiddeld genomen tussen de €325,00 tot €625,00.

Plaats een reactie