Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Breda

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Breda? Meer en meer Nederlanders huren een aantal uur per week een hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en meer tijd voor familie en vrienden. Wij geven advies bij het vinden van een ervaren schoonmaker in Breda! Op onze schoonmaakwebsite bekijk je praktische tips en informatie over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Bovendien delen we diverse sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Als laatste vind je ook contactdetails van goede schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al mogelijk vanaf €12,50 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-breda

Een schoonmaakster in Breda vinden

Heb je een druk leven en wil je jouw agenda vrij maken voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een goede schoonmaakster in Breda inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Onze adviezen: vraag na in jouw eigen netwerk. Over het algemeen zijn er wel kennissen die op die manier wat bijverdienen. Of plaats een oproep op een lokale Facebook groep. Afsluitend heb je allerlei speciale platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het stukje hieronder laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Breda vinden

 1. Geef adresgegevens in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door middel van de postcodecheck. Je krijgt dan alleen werksters te zien die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Kies hoe vaak je wilt dat de poetshulp aan de slag gaat. Bijvoorbeeld elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Selecteer nu het aantal uur per schoonmaakbeurt en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk werksters

  Je ziet nu meteen huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als tarief, takenpakket en beoordelingsscore.

 4. Contact opnemen

  Je kunt een contactverzoek versturen naar een aantal schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Zodra de opdracht goedgekeurd wordt heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. Kennismaking

  De huishoudelijke hulp komt bij je thuis op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is handig om dan aanwezig te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Laat alle kamers in het huis zien en maak duidelijk welke plekken extra aandacht nodig hebben. Je moet ook laten zien waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen zijn opgeslagen.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het zoeken van een professionele schoonmaker kan complex zijn. Je kunt natuurlijk gebruik maken van nuttige online zoekmachines die hiervoor specifiek service verlenen. Op deze sites kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kan daar eenvoudig een zoekopdracht plaatsen en zoeken tussen de verschillende werksters. Meestal betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Advies: lees ook eens alles door over Ikzoekeenschoonmaakster.nl.

 • Helpling: Actief in meer dan 50 grote steden in Nederland!
 • Homeworks: Persoonlijke zorg en 100% maatwerk.
 • Werksters.nl: Groot platform met bijna 13.500 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vervangende hulp bij ziekte of beëindiging van contract.
 • Hulpen.nl: Hulp in huis voor verschillende doeleinden.
 • Hlprs: Gemiddelde afname 12 uur per maand / per klant.
 • Care.com: Snelste manier om een lokale hulp te contacteren in Breda.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Breda

Vind een professionele schoonmaakster in jouw omgeving!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Breda

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In de tabel hieronder delen wij adressen van schoonmaakspecialisten in Breda, inclusief glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Ook kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Etten-Leur, Zundert, Moerdijk en Halderberge.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De hulp ondersteunt jou bij de meest voorkomende huishoudelijke taken in en rondom jouw woning. In het gedeelte hieronder verstrekken we een lijst met werkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Glazenwassen.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Kleding strijken.
 • Opvouwen van de was.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een eigen poetshulp in de buurt nu al vanaf €12,60 (uurloon).

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een representatief schoon kantoor draagt bij aan een fijne werksituatie en zorgt dat alles er representatief uitziet. Diverse organisaties die in dit gebied werkzaam zijn kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Breda. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het schoonmaken van de bureaus en computers, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en het reinigen van het sanitair. Ook grote taken zoals glazen wassen, buiten gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen het ventilatiesysteem laten reinigen of het bladvrij maken van de dakgoten zijn vaak mogelijk. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in wat inhoudt dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De gemiddelde tarieven van kantoor schoonmaak bedragen tussen de €23,50 en €35,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is vaak financieel gunstiger dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor horeca en hotels, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, scholen.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Noord-Brabant.
 • Prijzen: tussen ongeveer €24,50 en €30,00 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, gevelreiniging, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een ervaren schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €12,50 tot €16,75 per uur. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat doet een poetser?

Je maakt altijd afspraken over wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Vaak zijn er standaard werkzaamheden die afgewerkt worden: toiletten schoonmaken, afstoffen, ramen wassen, stofzuigen, keuken reinigen. Tevens kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of het wassen van kleding.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

De meeste woningen in Breda huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dit is voldoende tijd voor de meest voorkomende taken als het toilet schoonmaken, ramen lappen, keuken reinigen, stofzuigen, afstoffen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren wordt berekend a.d.h.v. het aantal ruimtes, samenstelling van jullie gezin en overige specifieke wensen.

Hoe gaat de betaling?

Een poetshulp heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij de vakantiegeld toelage van 8%. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Voor meer informatie zie Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In bepaalde cases loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Breda?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Dat is met name handig als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of wanneer je je huis wilt verkopen. Elke ruimte wordt van beneden tot boven gereinigd zodat het huis weer helemaal fris is. De eenmalige kosten zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €250,00 tot €700,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie