Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Ermelo

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Ermelo? Meer en meer gezinnen hebben behoefte aan extra hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en meer tijd voor familie en vrienden. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een bedreven schoonmaker in Ermelo! Op schoonmakerzoeken.nl ontdek je veel tips en instructies voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Verder bekijk je hier bekende platforms waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook vind je hier namen en adressen van lokale schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al in te huren vanaf €13,10 per uur.

schoonmaker-zoeken-ermelo

Een schoonmaakster in Ermelo zoeken

Heb je een drukke baan en houd je graag wat tijd over voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een goede schoonmaakster in Ermelo inhuren is dan zeker het overwegen waard. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Om te beginnen: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Soms zijn er wel kennissen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Of plaats een oproep op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Ten derde zijn er diverse platforms waar je een werkster kunt vinden. In het gedeelte hieronder leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Ermelo vergelijken

 1. Vul je postcode in

  Check alle huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Stel pakket samen

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de huishoudelijke hulp aan huis komt. Vaak is dit elke week, 2 weken of 4 weken. Kies hierna het aantal uur van een poetsbeurt en kies de startdatum.

 3. Werksters vergelijken

  Bekijk en vergelijk de geselecteerde huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op tarief, speciale werkzaamheden en recensies.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kan een aanvraag indienen bij 1 of meerdere schoonmakers die passen bij jouw wensen. Op het moment dat jouw aanmelding beantwoord wordt heb jij een poetshulp gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetshulp komt aan huis op de vooraf gekozen datum & tijd Ons advies is om dan ook thuis te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Leid hem/haar even rond door de woning en vertel wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Laat ook zien waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden te pakken zijn.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het zoeken van een ijverige schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Je kunt een beroep doen op gebruiksvriendelijke webapplicaties die jou helpen zoeken. Online kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt snel en soms gratis een zoekopdracht doorgeven en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Meestal regelt het platform ook de betaling. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Klik eventueel direct door naar: Homeworks schoonmaakhulp.

 • Helpling: Gemiddelde beoordeling van 4,7/5 sterren!
 • Homeworks: Helpt al sinds 1994 vele huishoudens in huis.
 • Werksters.nl: Ook de mogelijkheid om zelf een oproep te plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Geen wachtlijst, binnen 3 dagen een geschikte hulp in huis.
 • Hulpen.nl: Zowel mannelijke als vrouwelijke medewerkers in dienst.
 • Hlprs: Hét online platform om snel een hulp te vinden.
 • Hulp.nl: Snel in contact komen met helpers in de buurt van Ermelo.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Ermelo

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw wijk!

Lokale schoonmaakbedrijven in Ermelo

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In het onderstaande overzicht check je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Ermelo, maar ook van o.a. glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Tevens kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Nijkerk, Putten, Harderwijk en Leusden.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

Een schoonmaakster staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende karweitjes in jouw huishouden. In het gedeelte hieronder check je enkele veel voorkomende klussen die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen wassen.
 • Het aanrecht afvegen.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • Strijken.
 • Kleding wassen en drogen.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een uitstekende poetshulp uit de omgeving al vanaf €12,60 per uur.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een representatief schoon kantoor zorgt voor een fijne werksfeer en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Verschillende aanbieders in de gemeente zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Ermelo. Typische werkzaamheden zijn het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, het leegmaken van prullenbakken en het reinigen van het sanitair. Ook grote klussen zoals glazen wassen, gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of vloeronderhoud zijn vaak mogelijk. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waarin wordt geregeld dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De gemiddelde kosten van kantoor schoonmaken bedragen tussen de €23,50 en €31,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Interieurverzorger van horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Gelderland.
 • Onkosten: tussen om en nabij de €23,50 en €32,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: tapijtreiniging, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, gevelreiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een gemiddelde schoonmaakhulp rekent tussen de €13,50 tot €15,25 (uurtarief). Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Doorgaans zijn er standaard klusjes die gedaan worden: ramen wassen, stofzuigen, dweilen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken. Indien gewenst kan je ook vragen voor extra klussen zoals koelkast schoonmaken of het wassen van kleding.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

Jonge gezinnen in Ermelo huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat biedt voldoende ruimte voor de wekelijks terugkerende taken als het toilet schoonmaken, stofzuigen, afstoffen, ramen lappen, keuken reinigen. Het exacte aantal uur per week kan worden gecalculeerd door de omvang van jouw huis, de gezinssamenstelling en het werktempo.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaak assistent maakt aanspraak op een minimumloon plus vakantiegeld (8%). Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Voor alle voorwaarden zie het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. Steeds vaker betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Ermelo?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Perfect als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij een verhuizing. Het volledige huis wordt van top tot teen gereinigd zodat het weer als nieuw voelt. De kosten hiervan zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €200,00 tot €550,00.

Plaats een reactie