Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Steggerda

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Steggerda? Veel jonge gezinnen en ouderen nemen zo’n hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, ook de vervelende klusjes worden gedaan en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een betrouwbare schoonmaker in Steggerda! Op deze website bekijk je concrete tips en informatie voor een goede huishoudelijke hulp . Daarbij vergelijken wij bekende platforms waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook vind je hier contactgegevens van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al mogelijk vanaf €12,60 per uur.

schoonmaker-zoeken-steggerda

Een schoonmaakster in Steggerda vinden

Heb je het erg druk en wil je meer focus op de dingen die er echt toe doen? Een ijverige schoonmaakster in Steggerda inhuren is dan zeker het overwegen waard. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? We hebben wat tips: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Over het algemeen zijn er mensen te vinden die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Daarnaast heb je allerlei speciale platforms waar je werksters kunt zoeken. In onderstaande paragraaf nemen we je stap-voor-stap mee.

Een huishoudelijke hulp in Steggerda vergelijken

 1. Selecteer je adres

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door middel van de postcodecheck. Er worden dan meerdere werksters getoont die op kleine afstand van je woning.

 2. Kies het aantal service-uren

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de werkster komt schoonmaken. Vaak is dit iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Vervolgens kies je het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Hulpen vergelijken

  Bekijk en vergelijk de getoonde huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals kosten, extra taken zoals een strijkservice en gemiddelde beoordeling.

 4. Offerteverzoek

  Je kunt een verzoek versturen naar verschillende schoonmakers die passen bij jouw wensen. Op het moment dat jouw aanmelding gehonoreerd wordt heb jij een helper gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetser komt voor de eerste keer werken op de vooraf gekozen datum & tijd Het is goed om dan aanwezig te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en vertel wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Laat ook zien waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen te pakken zijn.

Platforms voor schoonmaakhulp

De zoektocht naar een bedreven schoonmaker gaat soms niet zo snel. Tegenwoordig zijn er nuttige online bemiddelaarsdiensten die jou helpen zoeken. Op dergelijke platforms worden vraag en aanbod gebundeld. Je kan daar eenvoudig een zoekopdracht plaatsen en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Meestal gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Mogelijk vind je dit ook interessant: Homeworks schoonmaakhulp.

 • Helpling: Behulpzame klantenservice via telefoon en online.
 • Homeworks: Persoonlijk contact, betrouwbaar en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: De snelste manier om een schoonmaakster te vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: 87% heeft binnen 3 dagen een schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Hulp in huis voor verschillende doeleinden.
 • Hlprs: Tevens ook Tuinhulp, Klushulp en Oppas mogelijk.
 • Nationalehulpgids.nl: Altijd de beste lokale hulpen uit jouw eigen buurt in Weststellingwerf.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Steggerda

Vind een professionele schoonmaakster in jouw regio!

Zoek schoonmaakbedrijven in Steggerda

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In de tabel hieronder check je adressen van schoonmaakspecialisten in Steggerda, maar ook van o.a. glazenwassers en meer schoonmaakservices. Daarbij kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Peperga, De Blesse, De Hoeve en Vinkega.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

Een schoonmaker ondersteunt jou bij de meest voorkomende huishoudelijke taken in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het gedeelte hieronder verstrekken we een opsomming met schoonmaakwerkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Opvouwen van de was.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een eigen poetshulp (regionaal) al vanaf €12,70 per uur, inclusief alles.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een schone werkplek (kantoor) stimuleert fijne en veilige werkplekken en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Diverse dienstverleners in de omgeving kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Steggerda. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, vloeren stofzuigen en dweilen en de toiletruimtes reinigen. Ook grote klussen zoals ramen zemen, gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen ventilatiereiniging of vloeronderhoud behoren tot de opties. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waardoor er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De gemiddelde prijzen voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €24,50 en €32,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Schoon houden van winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, horeca en hotels, scholen.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Friesland.
 • Onkosten: tussen plus minus €21,50 en €31,00 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, tapijtreiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een standaard schoonmaakhulp kost tussen de €13,40 tot €15,75 voor 1 uur. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Vaak zijn er standaard taken die de hulp uitvoert: keuken reinigen, stofzuigen, ramen wassen, afstoffen, toiletten schoonmaken. Indien gewenst kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals de meubels schoonmaken of de was doen en opvouwen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

De meeste gezinnen in Steggerda huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat is voldoende voor belangrijke taken zoals afstoffen, keuken reinigen, stofzuigen, ramen lappen, het toilet schoonmaken. Het exacte aantal uur per week ligt ook aan het aantal ruimtes, hoe netjes je bent, en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe kan ik betalen?

Een poetshulp ontvangt altijd het minimumloon met het wettelijke vakantiegeld van 8%. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Voor alle voorwaarden zie Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In bepaalde cases betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Steggerda?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Dit speelt met name voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Het huis wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat het huis weer helemaal fris is. De kosten voor deze klus zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €225,00 tot €575,00.

Plaats een reactie