Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Vijlen

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Vijlen? Meer en meer gezinnen hebben een extra hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en veel meer vrije tijd. Wij ondersteunen jou bij het vinden van een professionele schoonmaker in Vijlen! Op dit platform bieden we praktische tips en aanbevelingen voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Verder delen we enkele schoonmaakplatforms waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook delen we contactdetails van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al vanaf €13,10 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-vijlen

Een schoonmaakster in Vijlen vinden

Heb je een druk bestaan en wil je graag meer tijd voor de belangrijke dingen in het leven? Een goede schoonmaakster in Vijlen inhuren kan dan de oplossing zijn. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Ons advies: vraag na in jouw eigen netwerk. Meestal blijken er wel mensen te zijn die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Of plaats een oproep op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Verder ontstaan er meer en meer handige platforms waar je werksters kunt zoeken. In het volgende gedeelte vind je een handig stappenplan.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Vijlen vergelijken

 1. Vul je postcode in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je postcode in te vullen. Er worden dan meerdere werksters getoont die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de poetser komt poetsen. Populaire opties zijn elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Hierna kies je het aantal uur van een poetsbeurt en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Werksters vergelijken

  Je ziet nu meteen de diverse huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals tarief, ervaring, werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Aanvraag indienen

  Je kunt een contactverzoek versturen naar enkele schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Zodra de opdracht goedgekeurd wordt heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetshulp zal bij je thuis komen op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. We raden aan om op locatie te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Loop samen een rondje door het huis en wijs meteen aan waar jij waarde aan hecht. Laat ook zien waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen te vinden zijn.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het zoeken van een ervaren schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Je kunt gebruik maken van verschillende portalen die jou helpen zoeken. Op dergelijke platforms kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt hier eenvoudig een eigen zoekprofiel maken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. In veel gevallen gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Andere relevante onderwerpen: Homeworks schoonmaakservice.

 • Helpling: Altijd een passende vervanger bij ziekte of vakantie.
 • Homeworks: Service op maat, betrouwbaar en erg persoonlijk.
 • Werksters.nl: Abonnement van €15,00 per maand, geen bemiddelingskosten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Eigen account met handig urenoverzicht.
 • Hulpen.nl: Ook hulp met de tuin, computer of andere klusjes.
 • Hlprs: Slechts €14,95 servicekosten bij een succesvolle match.
 • Nationalehulpgids.nl: Handig platform voor het vinden van lokale hulp in Vaals.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Vijlen

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw wijk!

Regionale schoonmaakbedrijven in Vijlen

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In ons overzicht tonen wij namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Vijlen, maar ook van o.a. glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Daarbij kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Lemiers, Valkenburg, Elkenrade en Eys.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De poetser is er voor alle huishoudelijke klussen in jouw huishouden. In het overzicht hieronder delen wij een opsomming met taken die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een uitstekende poetshulp uit de regio al vanaf €12,70 per 60 minuten.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een fris en opgeruimd kantoor bevordert de productiviteit en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Verscheidene schoonmaakondernemers die in de buurt gevestigd zijn kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Vijlen. Voorbeeld werkzaamheden zijn het schoonmaken van de bureaus en computers, het legen van de vuilnisbakken en het reinigen van het sanitair. Ook de meer heavy zaken zoals de ramen schoonmaken, muren, wanden en gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, het laten reinigen van de ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten kunnen worden meegenomen. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden zodat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De kosten van kantoor schoonmaken liggen tussen de €22,50 en €33,50 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Schoonmaak van zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, horeca en hotels, scholen, kantoren.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Limburg.
 • Tarieven: tussen +/- €25,00 en €34,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, vloeronderhoud, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een doorsnee schoonmaakhulp kost tussen de €13,10 tot zo’n €18,00 voor 1 uur. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat doet een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard klussen die afgewerkt worden: dweilen, stofzuigen, keuken reinigen, ramen wassen, toiletten schoonmaken. Daarnaast kan de hulp extra klussen oppakken zoals oven schoonmaken of de was doen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

Een groot deel van de huishoudens in Vijlen hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat is ruim voldoende voor de wekelijks terugkerende taken als keuken reinigen, dweilen, afstoffen, ramen lappen, stofzuigen. Het exacte aantal uur per week ligt ook aan de grootte van de woning, samenstelling van jullie gezin en hoe snel de hulp werkt.

Hoe werkt de betaling?

Een werkster heeft recht op het minimumloon plus 8% vakantiegeld. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Bekijk ook Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In aparte gevallen betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Vijlen?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dat biedt een oplossing voor als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of als opleveringsschoonmaak. De hele woning wordt van top tot teen gereinigd zodat het weer als nieuw voelt. De kosten hiervan zijn variabel en liggen tussen de €225,00 tot €650,00.

Plaats een reactie