Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Silvolde

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Silvolde? Steeds meer Nederlanders gaan voor wat extra hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Wij bieden tips en tricks het vinden van een goede schoonmaker in Silvolde! Op onze schoonmaakwebsite bieden we duidelijke tips en aandachtspunten over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Bovendien behandelen we enkele schoonmaakplatforms waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Je bekijkt hier ook gegevens zoals naam en adres van actieve schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Nu al vanaf €13,40 p/uur.

schoonmaker-zoeken-silvolde

Een schoonmaakster in Silvolde gezocht

Heb je het erg druk en houd je graag wat tijd over voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een geschikte schoonmaakster in Silvolde inhuren is dan een uitstekend idee. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Om te beginnen: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. In sommige situaties zijn er mensen te vinden die op die manier wat bijverdienen. Je kunt ook een oproepje doen op Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Ook zien wij steeds meer platforms waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stukje leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Een huishoudelijke hulp in Silvolde zoeken

 1. Adres invoeren

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door eerst even jouw postcode in te voeren. Het platform toont dan enkel werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de hulp aan huis komt. Bijvoorbeeld eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Kies hierna het aantal schoonmaakuren en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Je ziet nu meteen de beschikbare huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs p/uur, speciale werkzaamheden en recensies.

 4. Offerteverzoek

  Kies verschillende schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Zodra de opdracht passend is voor de werknemer heb jij een werkster gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De hulp komt bij je thuis op datum en tijdstip zoals besproken. Het is goed om thuis te blijven en door te spreken wat er verwacht wordt. Leid hem/haar even rond door de woning en benoem wat jouw wensen en prioriteiten zijn. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen klaarstaan.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

De zoektocht naar een bedreven schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Er bestaan diverse online zoekmachines die dit een stukje eenvoudiger maken. Op dit soort websites komen vraag- en aanbod samen. Je kunt binnen een paar minuten een account registreren en zoeken tussen de verschillende werksters. Doorgaans wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. We sommen de populaire sites voor je op. Tip: bekijk ook eens de pagina over Helpling.

 • Helpling: Gebruiksvriendelijke online marktplaats voor het vinden van een hulp in huis.
 • Homeworks: Vaste huishoudelijke hulp, altijd vervanging bij ziekte of vakantie.
 • Werksters.nl: Bijna 15.000 werksters aangesloten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Geen wachtlijst, binnen 3 dagen een geschikte hulp in huis.
 • Hulpen.nl: Voor €10,00 per maand onbeperkt reacties versturen.
 • Hlprs: Gemiddelde afname 12 uur per maand / per klant.
 • Care.com: Altijd de beste lokale hulpen uit jouw eigen buurt in Oude IJsselstreek.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Silvolde

Vind een ijverige schoonmaakster in de gemeente!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Silvolde

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In ons overzicht bekijk je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Silvolde, maar ook van o.a. glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Tevens kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Sinderen, Ulft, Terborg en Heelweg.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

Een schoonmaker helpt jou graag met allerlei klussen in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het overzicht hieronder verstrekken we een lijst met klussen die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Ramen lappen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Het strijken van overhemden.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een uitstekende poetshulp (regionaal) al mogelijk vanaf €13,40 per uur.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een schone kantoorruimte heeft effect op de productiviteit en zorgt dat alles er representatief uitziet. Verschillende schoonmakers die in de buurt gevestigd zijn kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Silvolde. Ze dragen verantwoording voor bureaus en stoelen schoonmaken, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken ventilatiereiniging of dakreiniging kun je mogelijk uitbesteden. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waarbij bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De prijzen voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €21,50 en €33,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, winkels.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Gelderland.
 • Onkosten: tussen plus minus €23,50 en €31,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, gevelreiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een doorsnee schoonmaakhulp rekent tussen de €12,60 tot +/- €16,00 (uurtarief). Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Je maakt altijd afspraken over de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard klusjes die afgewerkt worden: dweilen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, stofzuigen, afstoffen. Indien gewenst kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of de was doen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

Veel gezinnen en families in Silvolde hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dit is genoeg tijd voor belangrijke taken zoals ramen lappen, afstoffen, stofzuigen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren hangt af van de grootte van het huis, de gezinssamenstelling en overige specifieke wensen.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een poetshulp heeft recht op het minimumloon plus 8% vakantiegeld. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Voor alle voorwaarden zie Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. Soms loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Silvolde?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Ideaal als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Het volledige huis wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt bedragen tussen de €275,00 tot €575,00.

Plaats een reactie