Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Nutter

Wil je een schoonmaakhulp in Nutter? Meer en meer huishoudens hebben behoefte aan extra hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en meer tijd voor familie en vrienden. Je wint hier veel advies bij het zoeken naar een ervaren schoonmaker in Nutter! Op dit platform vind je nuttige tips en adviezen over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Daarnaast bekijk je hier populaire websites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook delen we contactdetails van goede schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al in te huren vanaf €13,10 p/uur.

schoonmaker-zoeken-nutter

Een schoonmaakster in Nutter vinden

Heb je het erg druk en wil je jouw agenda vrij maken voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een vakkundige schoonmaakster in Nutter inhuren kan dan de oplossing zijn. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Wat vaak goed werkt: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Soms zijn er wel kennissen die een aantal uur per week schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Ten derde heb je steeds meer handige platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het gedeelte hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Nutter vergelijken

 1. Adres invoeren

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door te beginnen met het invoeren van je locatie. Het platform toont dan enkel werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de werkster aan de slag gaat. Bijvoorbeeld 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Daarna kies je het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  In de volgende stap bekijk je de beschikbare huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als tarief, werkzaamheden en reviews.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een aanvraag doen bij verschillende schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Wanneer de opdracht ingewilligd wordt heb jij een poetshulp gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetsvrouw komt aan huis op de vooraf gekozen datum & tijd Het is verstandig om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Leid hem/haar even rond door de woning en maak duidelijk wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Vertel ook waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen klaarstaan.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het zoekproces naar een geschikte schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Tegenwoordig zijn er nuttige online marktplaatsen die jou helpen zoeken. Via internet komen vraag- en aanbod samen. Je kunt hier eenvoudig een profiel maken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Meestal gaat de betaling via het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Advies: lees ook eens alles door over Homeworks schoonmaakhulp.

 • Helpling: Transparante markplaats met honderden schoonmakers.
 • Homeworks: Persoonlijke zorg en 100% maatwerk.
 • Werksters.nl: Snel in contact komen met een plaatselijke interieurverzorger.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Ruim 265.000 aangesloten schoonmakers door heel Nederland.
 • Hulpen.nl: Eenvoudig filteren op plaats, leeftijd en werkzaamheden.
 • Hlprs: Een 8,5/10 sterren beoordeling van gebruikers.
 • Hulpstudent.nl: Voor al jouw huishoudelijke hulp in Dinkelland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Nutter

Vind een goede schoonmaakster in de buurt!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Nutter

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In het overzicht hieronder ontdek je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Nutter, inclusief glazenwassers en meer schoonmaakservices. Daarbij kun je zoeken naar interieurverzorgers in Notter, Hoge Hexel, Oud Ootmarsum en Agelo.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

Een schoonmaker komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste werkzaamheden in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het overzicht hieronder bekijk je de meest voorkomende klusjes die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen schoonmaken.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Bed opmaken.
 • Strijken.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een deskundige poetshulp uit de omgeving al voor €12,80 per 60 minuten.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een schoon kantoor draagt bij aan een efficiënte werksfeer en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Verschillende bedrijven in deze omgeving staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Nutter. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en de toiletruimtes reinigen. Ook intensievere activiteiten zoals ramen zemen, muren, wanden en gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, ventilatie schoonmaken of dakreiniging zijn vaak mogelijk. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waardoor bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De doorsnee kosten van kantoor schoonmaken liggen tussen de €21,00 en €30,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is voordeliger dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor horeca en hotels, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Overijssel.
 • Tarieven: tussen ongeveer €20,00 en €30,50 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een normale schoonmaakhulp rekent tussen de €12,60 tot zo’n €17,25 voor 1 uur werken. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Je maakt altijd afspraken over wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de regel zijn er standaard klusjes die de hulp uitvoert: keuken reinigen, stofzuigen, ramen wassen, afstoffen, dweilen. Daarnaast kan je ook vragen voor extra klussen zoals verschonen van het beddengoed of de tuin doen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

De meeste gezinnen in Nutter kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dit is in de praktijk genoeg voor bijvoorbeeld afstoffen, keuken reinigen, dweilen, het toilet schoonmaken, ramen lappen. Het exacte aantal uur per week ligt ook aan het aantal vierkante meters, jouw leefstijl, en hoe snel de hulp werkt.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een poetser zal altijd het minimumloon verdienen plus jaarlijks vakantiegeld. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Voor meer informatie zie de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In meer en meer situaties betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Nutter?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Dat is met name handig voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij een verbouwing/renovatie. De volledige woning wordt van top tot teen gereinigd wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De totale kosten zijn variabel en liggen tussen de €350,00 tot €625,00.

Plaats een reactie