Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Beerzerveld

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Beerzerveld? Meer en meer Nederlanders maken gebruik van een hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, ook de vervelende klusjes worden gedaan en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een goede schoonmaker in Beerzerveld! Op ons portaal verstrekken we handige tips en instructies voor een goede huishoudelijke hulp . Daarnaast bieden we diverse sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook vind je hier gegevens zoals naam en adres van lokale schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Nu al vanaf €12,80 per uur.

schoonmaker-zoeken-beerzerveld

Een schoonmaakster in Beerzerveld inhuren

Heb je een druk bestaan en spendeer je graag wat meer tijd aan de belangrijke dingen in het leven? Een bedreven schoonmaakster in Beerzerveld inhuren kan dan de oplossing zijn. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Onze tips: vraag eens rond in je eigen netwerk. Over het algemeen blijken er wel mensen te zijn die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Ook ontstaan er meer en meer praktische platforms voor het vinden van een werkster. In onderstaande paragraaf laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Beerzerveld vinden

 1. Vul je postcode in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Er worden dan meerdere werksters getoont met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Waar en wanneer

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de poetser aan huis komt. Vaak is dit om de twee weken of wekelijks. Hierna kies je hoe lang de hulp moet komen en kies de startdatum.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Bekijk en vergelijk de beschikbare huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs, takenpakket en gemiddelde beoordeling.

 4. Leg het eerste contact

  Selecteer diverse schoonmakers die passen bij jouw wensen. Op het moment dat de opdracht beantwoord wordt heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetsvrouw komt aan huis op de vooraf gekozen datum & tijd Het is verstandig om dan ook thuis te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Leid hem/haar even rond door de woning en maak duidelijk welke plekken extra aandacht nodig hebben. Vertel ook waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen klaarstaan.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

In contact komen met een professionele schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Je kunt een beroep doen op diverse bemiddelaars die daarbij helpen. Online wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kan daar eenvoudig een eigen zoekprofiel maken en zoeken naar een hulp in de buurt. In veel gevallen wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Bekijk ook direct meer info over: Helpling schoonmaakhulp.

 • Helpling: Behulpzame klantenservice via telefoon en online.
 • Homeworks: Betrouwbare hulp voor in huis en in de tuin.
 • Werksters.nl: Snel, voordelig en gemakkelijk in contact komen met lokale hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Ruim 265.000 aangesloten schoonmakers door heel Nederland.
 • Hulpen.nl: Honderden hulpen bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Hlprs: Eenvoudig helpers doorzoeken en vergelijken.
 • Marktplaats.nl: Vind een betrouwbare hulp bij jou in de buurt in Ommen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Beerzerveld

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw wijk!

Zoek schoonmaakbedrijven in Beerzerveld

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In het onderstaande overzicht delen wij adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Beerzerveld, met ook partijen als glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Daarbij kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Geerdijk, Daarlerveen, Vroomshoop en Langeveen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De werkster huur je in voor de meest gangbare huishoudelijke klussen in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. Hieronder tref je een opsomming met werkzaamheden die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Schone ramen.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Strijken.
 • Wasmachines aanzetten.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een uitstekende poetshulp uit de regio nu al vanaf €13,00 per werkuur.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een net en fris kantoor stimuleert de productiviteit en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Meerdere schoonmaakondernemers in de regio kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Beerzerveld. Ze kunnen je ondersteunen bij bureaus schoonmaken, het legen van de vuilnisbakken en toiletten schoonmaken. Ook de meer heavy zaken zoals vensterbanken en ramen wassen, buiten gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, het laten reinigen van de ventilatie of vloeronderhoud zijn populaire klussen. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden wat betekent dat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De doorsnee vergoedingen voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €21,00 en €30,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Reiniging van productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, winkels, scholen, horeca en hotels.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Overijssel.
 • Tarief: tussen ongeveer €23,00 en €30,50 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: vloeronderhoud, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een standaard schoonmaakhulp rekent tussen de €12,70 tot +/- €16,50 op uurbasis. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je de werkzaamheden van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard klusjes die de hulp uitvoert: afstoffen, dweilen, toiletten schoonmaken, ramen wassen, stofzuigen. Indien nodig kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals oven schoonmaken of de planten doen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Drukke huishoudens in Beerzerveld kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat is voldoende voor bijvoorbeeld het toilet schoonmaken, stofzuigen, afstoffen, ramen lappen, dweilen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is wordt mede bepaald door de grootte van de woning, de gezinssamenstelling en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe werkt de betaling?

Een schoonmaakhulp heeft recht op het minimumloon plus wettelijk vakantiegeld. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Voor meer informatie zie het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In meer en meer situaties betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Beerzerveld?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Dat biedt een oplossing voor als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Het volledige huis wordt van top tot teen gereinigd wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn variabel en liggen tussen de €325,00 tot €625,00.

Plaats een reactie