Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Geerdijk

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Geerdijk? Steeds meer huishoudens nemen zo’n hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, geen rotklusjes meer en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Wij bieden tips en tricks het zoeken naar een bedreven schoonmaker in Geerdijk! Op dit platform ontdek je veel tips en informatie voor een goede huishoudelijke hulp . Verder bieden we enkele landelijke sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook vind je hier gegevens van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al beschikbaar vanaf €13,10 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-geerdijk

Een schoonmaakster in Geerdijk zoeken

Heb je het erg druk en wil je meer focus op hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een geschikte schoonmaakster in Geerdijk inhuren moet je dan absoluut overwegen. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Onze adviezen: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Meestal blijken er wel mensen te zijn die een aantal uur per week schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Ten derde heb je allerlei handige platforms waar je werksters kunt zoeken. In het gedeelte hieronder vind je een handig stappenplan.

Eigen huishoudelijke hulp in Geerdijk inhuren

 1. Adres invoeren

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door het invullen van jouw postcode. Je krijgt dan alleen werksters te zien in jouw eigen regio.

 2. Waar en wanneer

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetser aan huis komt. Je kunt meestal kiezen uit iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Hierna kies je hoe lang de hulp moet komen en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Werksters vergelijken

  Vergelijk nu direct de geselecteerde huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs, werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kunt een bericht sturen naar een aantal schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Indien jouw uitnodiging ingewilligd wordt heb je jouw werkster gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De huishoudelijke hulp komt voor de eerste keer werken op het gekozen moment. Het is handig om dan ook thuis te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Geef een complete rondleiding door de woning en wijs meteen aan wat je precies verwacht. Laat ook zien waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen te vinden zijn.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het vergelijken van ervaren schoonmaker is niet heel eenvoudig. Gelukkig zijn er praktische portalen die hiervoor specifiek service verlenen. Via internet worden vraag en aanbod gebundeld. Je kan daar eenvoudig een profiel maken en zoeken naar een hulp in de buurt. Dikwijls wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Klik eventueel direct door naar: Homeworks schoonmaakhulp.

 • Helpling: Beschikbaar in heel veel Nederlandse steden.
 • Homeworks: Niet commerciële vereniging met meer dan 1200 hulpen door heel Nederland.
 • Werksters.nl: Snel, voordelig en gemakkelijk in contact komen met lokale hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd garantie op het geleverde schoonmaakwerk.
 • Hulpen.nl: Ervaren vakmensen met veel professionele opleiding.
 • Hlprs: Hét online platform om snel een hulp te vinden.
 • Hulp.nl: Vind een hulp voor jouw huishoudelijke taken in Twenterand.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Geerdijk

Vind een geschikte schoonmaakster in de buurt!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Geerdijk

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In de bijgaande tabel delen wij adressen van schoonmaakspecialisten in Geerdijk, maar ook van o.a. glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Als alternatief kun je zoeken naar interieurverzorgers in Daarlerveen, Daarle, Beerzerveld en Vroomshoop.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De poetser staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende huishoudelijke taken in jouw huishouden. In onderstaande paragraaf tref je een overzicht met schoonmaakklusjes die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Opmaken van de bedden.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp inhuren

Vind een poetshulp (regionaal) al vanaf €12,70 per uur.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een schone kantoorruimte helpt bij het werkplezier en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Verscheidene schoonmaakondernemers die in dit gebied werkzaam zijn kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Geerdijk. Ze voeren werkzaamheden uit zoals bureaus schoonmaken, het ledigen van prullenbakken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook intensieve taken zoals ramen en vensters bijhouden, muren, wanden en gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen het laten reinigen van de ventilatie of graffiti verwijdering zijn populaire klussen. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden wat betekent dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De doorsnee tarieven van kantoor schoonmaak variëren tussen de €22,00 en €34,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoonmaak van kantoren, scholen, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Overijssel.
 • Kosten: tussen +/- €20,50 en €31,00 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, gevelreiniging, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoe duur is een schoonmaker?

Een normale schoonmaakhulp vraagt tussen de €13,00 tot €18,25 (uurtarief). Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de praktijk zijn er een aantal schoonmaakwerkzaamheden die afgewerkt worden: toiletten schoonmaken, ramen wassen, afstoffen, keuken reinigen, dweilen. Verder kan je ook vragen voor extra klussen zoals houten vloer in de was zetten of de vuilnisemmers legen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

Drukke huishoudens in Geerdijk kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dit is voldoende tijd voor belangrijke taken zoals keuken reinigen, ramen lappen, het toilet schoonmaken, afstoffen, dweilen. Wat de ideale hoeveelheid uren is kan worden gecalculeerd door de grootte van de woning, samenstelling van jullie gezin en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe kan ik betalen?

Een poetsvrouw ontvangt altijd het minimumloon met de vakantiegeld toelage van 8%. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Vraag ook naar de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. Soms gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Geerdijk?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Dit speelt met name als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Elke ruimte wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat het huis weer helemaal fris is. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt liggen gemiddeld genomen tussen de €325,00 tot €500,00.

Plaats een reactie