Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Sibculo

Wil je een schoonmaakhulp in Sibculo? Veel jonge gezinnen en ouderen nemen zo’n hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, ook de vervelende klusjes worden gedaan en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Wij helpen jou bij het zoeken naar een professionele schoonmaker in Sibculo! Op onze schoonmaakwebsite bekijk je nuttige tips en tricks over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Eveneens bespreken we enkele schoonmaakplatforms waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Je bekijkt hier ook contactdetails van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al beschikbaar vanaf €12,60 per uur.

schoonmaker-zoeken-sibculo

Een schoonmaakster in Sibculo zoeken

Heb je een druk bestaan en houd je graag meer tijd over voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een bedreven schoonmaakster in Sibculo inhuren is dan zeker het overwegen waard. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Aanrader: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Vaak zijn er wel kennissen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens een lokale Facebook groep. Daarnaast heb je steeds meer vraag- en aanbodsites waar je lokale werksters kunt benaderen. In het volgende gedeelte leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Eigen huishoudelijke hulp in Sibculo zoeken

 1. Geef contactgegevens in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door eerst even jouw postcode in te voeren. Je krijgt dan alleen werksters te zien die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Kies hoe vaak je wilt dat de huishoudelijke hulp komt schoonmaken. Populaire opties zijn 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Hierna kies je hoe lang de hulp moet komen en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Helpers vergelijken

  Vergelijk nu direct huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als uurtarief, extra taken zoals een strijkservice en beoordelingen.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een contactverzoek versturen naar verschillende schoonmakers die passen bij jouw wensen. Zodra jouw oproep goedgekeurd wordt heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetser komt op locatie langs op datum en tijdstip zoals besproken. Het is goed om dan ook thuis te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en vertel waar jij waarde aan hecht. Het is ook van belang aan te geven waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen klaarstaan.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

De zoektocht naar een bedreven schoonmaker kan complex zijn. Gelukkig zijn er verschillende portalen die hiervoor specifiek service verlenen. Op deze sites kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt daar in enkele muisklikken een account registreren en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Doorgaans gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. We sommen de populaire sites voor je op. Klik eventueel direct door naar: Homeworks.

 • Helpling: Ruim aanbod met flexibele hulpen voor thuis.
 • Homeworks: Een beoordeling van 8,8/10 sterren!
 • Werksters.nl: Onbeperkt reacties versturen naar hulpen in de buurt.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd garantie op het geleverde schoonmaakwerk.
 • Hulpen.nl: Ook hulp met de tuin, computer of andere klusjes.
 • Hlprs: Gemiddelde afname 12 uur per maand / per klant.
 • Nationalehulpgids.nl: Geverifieerde en betrouwbare profielen in de gemeente Hardenberg.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Sibculo

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw gemeente!

Zoek schoonmaakbedrijven in Sibculo

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In de bijgaande tabel ontdek je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Sibculo, maar ook van o.a. glazenwassers en overige schoonmaakservices. Eveneens bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Kloosterhaar, Bruchterveld, Mariënberg en Bergentheim.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

Een schoonmaakster is er voor alle huishoudelijke taken binnen- en buitenshuis. In onderstaande paragraaf tref je enkele veel voorkomende werkzaamheden die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Beddengoed wassen.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Kleding wassen en drogen.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een goede poetshulp uit de omgeving nu al vanaf €13,10 (uurloon).

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een fris en opgeruimd kantoor zorgt voor een fijne werksituatie en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Diverse schoonmakers in de omgeving kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Sibculo. Ze kunnen je ondersteunen bij bureaus en stoelen schoonmaken, het legen van de vuilnisbakken en het schoonhouden van de toiletten. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals de ramen schoonmaken, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), zonnepanelen reinigen, het laten reinigen van de ventilatie of de dakgoten schoonmaken behoren tot de opties. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm zodat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De gemiddelde kosten van kantoor schoonmaken bedragen tussen de €20,50 en €30,50 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Interieurverzorger van productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, kantoren, scholen.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Overijssel.
 • Onkosten: tussen +/- €24,50 en €33,50 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: graffiti verwijderen, tapijtreiniging, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een basis schoonmaakhulp kost tussen de €12,60 tot zo’n €16,75 per uur. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Voordat de werkdag begint bespreek jij welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de regel zijn er standaard werkzaamheden die uitgevoerd worden: stofzuigen, ramen wassen, keuken reinigen, dweilen, afstoffen. Verder kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals oven schoonmaken of het doen van de was.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

Een groot deel van de huishoudens in Sibculo huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dit is in de praktijk genoeg voor de meest voorkomende taken als ramen lappen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, keuken reinigen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren is afhankelijk van de grootte van de woning, de gezinssamenstelling en overige specifieke wensen.

Hoe werkt de betaling?

Een interieurverzorger maakt aanspraak op een minimumloon plus vakantiegeld (8%). De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Voor meer informatie zie Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In meer en meer situaties doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Sibculo?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Ideaal voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij een verbouwing/renovatie. De woning wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De tarieven zijn variabel en liggen tussen de €350,00 tot €600,00.

Plaats een reactie