Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Wons

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Wons? Meer en meer mensen gaan voor wat extra hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij helpen je graag op weg bij het zoeken naar een vakkundige schoonmaker in Wons! Op schoonmakerzoeken.nl bekijk je nuttige tips en adviezen voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Eveneens bieden we enkele landelijke sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook vind je hier adresgegevens van lokale schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al vanaf €13,50 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-wons

Een schoonmaakster in Wons gezocht

Maak je niet graag schoon en wil je graag meer tijd voor familie, vrienden en hobby’s? Een professionele schoonmaakster in Wons inhuren kan dan de oplossing zijn. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Om te beginnen: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Meestal zijn er wel mensen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Ten derde heb je steeds meer vraag- en aanbodsites waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het bijgaande stukje leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Een huishoudelijke hulp in Wons inhuren

 1. Adres invoeren

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door het invullen van jouw postcode. Je ziet dan diverse werksters die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de werkster aan huis komt. Vaak is dit om de twee weken of wekelijks. Daarna kies je het aantal uur van een poetsbeurt en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk helpers

  Bekijk en vergelijk de geselecteerde huishoudelijke helpers. Filter op tarief, extra taken zoals een strijkservice en beoordelingen.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kunt een verzoek versturen naar enkele schoonmakers die passen bij jouw wensen. Als jouw aanmelding passend is voor de werknemer heb jij een poetshulp gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De werkster zal bij je thuis komen op de afgesproken datum. Het is handig om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en door te spreken wat er verwacht wordt. Laat het huis zien en benoem welke plekken extra aandacht nodig hebben. Deel ook waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn te vinden zijn.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het vergelijken van bedreven schoonmaker is best lastig. Je kunt gebruik maken van gebruiksvriendelijke online zoekmachines die je hierbij helpen. Online wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt snel en soms gratis een eigen zoekprofiel maken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. In veel gevallen wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Klik eventueel direct door naar: Helpling schoonmaakhulp.

 • Helpling: Beschikbaar in heel veel Nederlandse steden.
 • Homeworks: 96% van de klanten beveelt HomeWorks aan!
 • Werksters.nl: Snel, voordelig en gemakkelijk in contact komen met lokale hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste prijzen, inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Eenvoudig filteren op plaats, leeftijd en werkzaamheden.
 • Hlprs: Alleen gescreende helpers voor thuis.
 • Marktplaats.nl: Matching op basis van jouw wensen in Súdwest-Fryslân.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Wons

Vind een vakkundige schoonmaakster in jouw wijk!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Wons

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In ons overzicht ontdek je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Wons, met ook partijen als glazenwassers en meer schoonmaakservices. Tevens kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Witmarsum, Pingjum, Schraard en Longerhouw.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De poetsvrouw staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende huishoudelijke taken in en rondom jouw woning. In het gedeelte hieronder bekijk je een opsomming met klussen die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • Opvouwen van de kleren.
 • De was wegwerken.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een uitstekende poetshulp (plaatselijk) al beschikbaar vanaf €12,60 per gewerkt uur.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een net en fris kantoor stimuleert de productiviteit en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Meerdere schoonmaakondernemers in de regio kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Wons. Ze dragen verantwoording voor het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en het sanitair schoonmaken. Ook intensievere activiteiten zoals glasbewassing, gevelonderhoud en gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken het laten reinigen van de ventilatie of dakreiniging kunnen worden meegenomen. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waarbij bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De doorsnee onkosten voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €24,50 en €34,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Interieurverzorging van horeca en hotels, kantoren, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Friesland.
 • Tarieven: tussen de €22,50 en €33,00 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: ventilatie reiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, gevelreiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een standaard schoonmaakhulp rekent tussen de €13,50 tot +/- €18,75 per gewerkt uur. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Je maakt altijd afspraken over wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal klussen die de hulp uitvoert: toiletten schoonmaken, keuken reinigen, dweilen, afstoffen, stofzuigen. Indien gewenst kan je afspraken maken over koelkast schoonmaken of de was doen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

De meeste huishoudens in Wons hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dit is voldoende tijd voor het uitvoeren van o.a. ramen lappen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen, stofzuigen, afstoffen. Het meest optimale aantal uren hulp wordt berekend a.d.h.v. het aantal ruimtes, de gezinssamenstelling en het werktempo.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaakhulp ontvangt altijd het minimumloon met het wettelijke vakantiegeld van 8%. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Voor alle voorwaarden zie de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In sommige gevallen loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Wons?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Ideaal als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij een verhuizing. Jouw woning wordt van beneden tot boven gereinigd wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De kosten voor deze klus zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €375,00 tot €550,00.

Plaats een reactie