Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Piershil

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Piershil? Steeds meer Nederlanders hebben een extra hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, minder stress, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij bieden tips en tricks het zoeken naar een vakkundige schoonmaker in Piershil! Op onze schoonmaakwebsite verstrekken we praktische tips en tricks voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Verder bekijk je hier een overzicht met populaire websites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Je treft op deze pagina ook adressen van erkende schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Nu al vanaf €13,00 p/uur.

schoonmaker-zoeken-piershil

Een schoonmaakster in Piershil zoeken

Heb je een druk bestaan en houd je graag meer tijd over voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een vakkundige schoonmaakster in Piershil inhuren is dan zeker het overwegen waard. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Aanrader: vraag eens rond in je eigen netwerk. In veel gevallen zijn er wel kennissen die een aantal uur per week schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Ten derde kan je gebruik maken van praktische platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het stukje hieronder leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Een huishoudelijke hulp in Piershil opzoeken

 1. Voer je adres in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door middel van de postcodecheck. Het platform toont dan enkel werksters in jouw eigen regio.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de poetser aan de slag gaat. De keuze is vaak elke week, 2 weken of 4 weken. Bepaal nu hoe lang de hulp moet komen en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Helpers vergelijken

  Bekijk en vergelijk de getoonde huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op kosten, speciale werkzaamheden en recensies.

 4. Dien je aanvraag in

  Selecteer 1 of 2 schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Als jouw aanvraag wederzijds passend is heb jij een poetshulp gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetshulp komt voor de eerste keer werken op de overeengekomen datum. Het is handig om thuis te blijven en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Loop samen een rondje door het huis en maak duidelijk wat voor jou van belang is. Deel ook waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen liggen.

Schoonmaakhulp platforms

Het vinden van een vakkundige schoonmaker is niet eenvoudig. Door middel van het internet kun je terecht op handige vraag- en aanbodsites die daarbij helpen. Online kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kan daar eenvoudig een account registreren en zoeken naar een hulp in de buurt. Dikwijls gaat de betaling via het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Bekijk ook direct meer info over: Helpling schoonmaakservice.

 • Helpling: Eenvoudig en transparant hulpen met elkaar vergelijken.
 • Homeworks: 96% van de klanten beveelt HomeWorks aan!
 • Werksters.nl: Snel, voordelig en gemakkelijk in contact komen met lokale hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd een vervangende hulp indien de hulp stopt.
 • Hulpen.nl: Zowel mannelijke als vrouwelijke medewerkers in dienst.
 • Hlprs: Slechts €14,95 servicekosten bij een succesvolle match.
 • Nationalehulpgids.nl: Snel in contact komen met helpers in de buurt van Hoeksche Waard.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Piershil

Vind een goede schoonmaakster in jouw omgeving!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Piershil

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In het onderstaande overzicht bekijk je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Piershil, met ook partijen als glazenwassers en overige schoonmaakservices. Als alternatief kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Goudswaard, Mijnsheerenland, Nieuw-Beijerland en Oud-Beijerland.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

Een schoonmaakster huur je in voor de meest gangbare klussen binnen- en buitenshuis. In het gedeelte hieronder tref je de meest gangbare werkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Het strijken van de kleding.
 • De was opvouwen.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Vind een poetshulp (regionaal) al voor €13,20 (uurloon).

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een fris en opgeruimd kantoor heeft effect op de productiviteit en zorgt dat alles er representatief uitziet. Allerlei schoonmakers in deze omgeving kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Piershil. Voorbeeld werkzaamheden zijn bureaus schoonmaken, het legen van de vuilnisbakken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook meer incidentele klussen zoals glasbewassing, muren, wanden en gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, ventilatiereiniging of dakreiniging zijn populaire klussen. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm wat inhoudt dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De gemiddelde vergoedingen voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €24,00 en €34,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Schoon houden van winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, kantoren, horeca en hotels.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Zuid-Holland.
 • Tarieven: tussen om en nabij de €24,50 en €34,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: tapijtreiniging, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp vraagt tussen de €12,50 tot wel €19,00 voor 1 uur werken. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Je maakt altijd afspraken over wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Meestal zijn er standaard klusjes die gedaan worden: afstoffen, toiletten schoonmaken, dweilen, stofzuigen, keuken reinigen. Daarbij kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of het wassen van kleding.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

De meeste woningen in Piershil hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat is ruim voldoende voor belangrijke taken zoals ramen lappen, afstoffen, dweilen, stofzuigen, het toilet schoonmaken. Het meest optimale aantal uren hulp kan worden gecalculeerd door de omvang van jouw huis, jouw leefstijl, en het werktempo.

Hoe werkt de betaling?

Een schoonmaakhulp hanteert altijd minimaal het minimumloon en 8% vakantiegeld. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Bekijk ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. Steeds vaker wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Piershil?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Een uitkomst als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Het complete huis wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat het weer als nieuw voelt. De kosten voor deze klus zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €200,00 tot €625,00.

Plaats een reactie