Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Purmerland

Wil je een schoonmaakhulp in Purmerland? Meer en meer huishoudens ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, geen rotklusjes meer en meer tijd voor familie en vrienden. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een professionele schoonmaker in Purmerland! Op deze website ontdek je volop tips en aanbevelingen voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Eveneens vergelijken wij diverse sites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Als laatste vind je ook gegevens zoals naam en adres van actieve schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al beschikbaar vanaf €13,40 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-purmerland

Een schoonmaakster in Purmerland vinden

Heb je een druk leven en spendeer je graag wat meer tijd aan de dingen die er echt toe doen? Een ervaren schoonmaakster in Purmerland inhuren is dan zeker het overwegen waard. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Onze adviezen: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Vaak zijn er wel mensen die op die manier wat bijverdienen. Geen reactie? Probeer dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Ten derde kan je gebruik maken van vraag- en aanbodsites waar je lokale werksters kunt benaderen. In het gedeelte hieronder nemen we je stap-voor-stap mee.

Eigen huishoudelijke hulp in Purmerland vinden

 1. Geef contactgegevens in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door het invullen van jouw postcode. Je ziet dan alleen werksters die op kleine afstand van je woning.

 2. Kies het aantal service-uren

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de werkster aan huis komt. Bijvoorbeeld 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Hierna kies je hoe lang de hulp moet komen en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Bekijk en vergelijk de gevonden huishoudelijke helpers. Sorteer op prijs p/uur, werkzaamheden en recensies.

 4. Contact opnemen

  Selecteer enkele schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Als jouw aanvraag goedgekeurd wordt heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. Kennismaking

  De werkster zal de eerste keer komen werken op de afgesproken datum. Het is goed om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Loop samen een rondje door het huis en benoem waar jij waarde aan hecht. Laat ook zien waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen klaarstaan.

Schoonmaakhulp platforms

Het vergelijken van professionele schoonmaker is niet heel eenvoudig. Je kunt gebruik maken van nuttige websites die dit een stukje eenvoudiger maken. Via internet kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt snel en soms gratis een profiel maken en beschikbare helpers vinden. Dikwijls gaat de betaling via het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Bekijk ook direct meer info over: Schoonmaaktips.

 • Helpling: Altijd een passende vervanger bij ziekte of vakantie.
 • Homeworks: Betrouwbare hulp voor in huis en in de tuin.
 • Werksters.nl: Onbeperkt reacties versturen naar hulpen in de buurt.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meestal al binnen 3 dagen een hulp gevonden.
 • Hulpen.nl: Direct zoeken op beschikbaarheid en werkzaamheden.
 • Hlprs: Alleen gescreende helpers voor thuis.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Matching op basis van jouw persoonlijke wensen in Landsmeer.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Purmerland

Vind een vakkundige schoonmaakster in jouw gemeente!

Schoonmaakbedrijven in Purmerland

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In de onderstaande tabel delen wij namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Purmerland, met ook partijen als glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Daarnaast kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Ilpendam, Watergang, Oude Meer en Aalsmeerderbrug.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De poetser staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende karweitjes binnen- en buitenshuis. In het volgende deel check je enkele veel voorkomende klusjes die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Slaapkamer opruimen.
 • De was strijken.
 • Wasmachines aanzetten.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een uitstekende poetshulp (regionaal) al mogelijk vanaf €12,50 per 60 minuten.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een representatief schoon kantoor stimuleert een fijne werksituatie en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Meerdere schoonmakers die in dit gebied werkzaam zijn kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Purmerland. Ze dragen verantwoording voor bureaus en tafels afnemen, het ledigen van prullenbakken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook intensieve taken zoals de ramen schoonmaken, muren, wanden en gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen onderhoud en schoonmaken van ventilatie of trappenhuis reinigen behoren tot de opties. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden wat betekent dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De doorsnee tarieven van kantoor schoonmaak variëren tussen de €24,50 en €33,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Schoonmaak van kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, horeca en hotels, scholen.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Noord-Holland.
 • Tarief: tussen plus minus €20,00 en €31,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, ventilatie reiniging, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp rekent tussen de €13,40 tot +/- €15,50 per uur. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat maakt een poetser schoon?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard klusjes die de hulp uitvoert: toiletten schoonmaken, keuken reinigen, afstoffen, ramen wassen, stofzuigen. Daarnaast kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals koelkast schoonmaken of de planten water geven.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

De meeste huishoudens in Purmerland kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat biedt voldoende ruimte voor de meest voorkomende taken als keuken reinigen, ramen lappen, stofzuigen, dweilen, afstoffen. Het precieze aantal uur dat nodig is ligt ook aan de omvang van jouw huis, het aantal bewoners en het werktempo.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaakhulp hanteert altijd minimaal het minimumloon en de vakantiegeld toelage van 8%. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Voor alle voorwaarden zie de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. Soms betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Purmerland?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dit speelt met name plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Elke ruimte wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat het weer als nieuw voelt. De totale kosten zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €350,00 tot €600,00.

Plaats een reactie