Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Koningslust

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Koningslust? Meer en meer mensen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Op deze website vind je veel tips bij het zoeken naar een goede schoonmaker in Koningslust! Op deze pagina delen wij veel tips en aandachtspunten over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Eveneens vergelijken wij enkele landelijke sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Je bekijkt hier ook namen en adressen van erkende schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al in te huren vanaf €12,90 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-koningslust

Een schoonmaakster in Koningslust vinden

Maak je niet graag schoon en wil je graag meer tijd voor de dingen die er echt toe doen? Een bedreven schoonmaakster in Koningslust inhuren is dan een uitstekend idee. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Allereerst: vraag eens rond bij de mensen die je kent. In sommige situaties zijn er wel kennissen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geen reactie? Probeer dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Verder heb je steeds meer platforms waar je werksters kunt zoeken. In het gedeelte hieronder laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Eigen huishoudelijke hulp in Koningslust inhuren

 1. Postcodecheck

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door te beginnen met het invoeren van je locatie. Het platform toont dan enkel werksters in jouw eigen regio.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de werkster aan huis komt. Vaak is dit eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Vervolgens kies je het aantal uur van een poetsbeurt en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Werksters vergelijken

  In het volgende scherm tonen ze de geselecteerde huishoudelijke helpers. Sorteer op tarief, speciale werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een verzoek versturen naar verschillende schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Zodra jouw verzoek passend is voor de werknemer heb jij een helper gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetsvrouw komt aan huis op de vooraf gekozen datum & tijd Het is verstandig om zelf ook zeker in huis te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Leid hem/haar even rond door de woning en aarzel niet om te vertellen wat voor jouw de focus ruimtes zijn. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen liggen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

De zoektocht naar een professionele schoonmaker kan complex zijn. Gelukkig zijn er speciale applicaties die hiervoor specifiek service verlenen. Op dergelijke platforms kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt snel en soms gratis een eigen zoekprofiel maken en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Vaak gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Andere relevante onderwerpen: Werksters.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Je kiest zelf de hulpen die bij jou passen.
 • Homeworks: Niet commerciële vereniging met meer dan 1200 hulpen door heel Nederland.
 • Werksters.nl: Betrouwbaar met een niet goed geld terug garantie.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Groot aanbod met ruim 250.000 aangesloten hulpen.
 • Hulpen.nl: Eenvoudig filteren op plaats, leeftijd en werkzaamheden.
 • Hlprs: Gemiddelde afname 12 uur per maand / per klant.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Vertrouwd, flexibel en transparant helpers in Peel en Maas.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Koningslust

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw omgeving!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Koningslust

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In de bijgaande tabel ontdek je adressen van schoonmaakspecialisten in Koningslust, met ook partijen als glazenwassers en meer schoonmaakservices. Ook kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Grashoek, Beringe, Panningen en Evertsoord.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De poetser huur je in voor de meest gangbare klussen in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. Bijgaand verstrekken we een opsomming met werkzaamheden die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Beddengoed wassen.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een goede poetshulp uit de omgeving al vanaf €12,80 (uurloon).

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een fris en opgeruimd kantoor draagt bij aan het werkgenot en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Een groot aantal aanbieders in deze streek zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Koningslust. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het afnemen van de bureaus, de kantine/pantry schoonmaken en toiletten schoonmaken. Ook de meer heavy zaken zoals ramen lappen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), zonnepanelen schoonmaken, ventilatie schoonmaken of graffiti verwijdering kunnen worden meegenomen. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waardoor er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De gemiddelde tarieven van kantoor schoonmaak schommelen tussen de €24,00 en €32,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger om eigen personeel dit te laten doen.
 • Reiniging van kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Limburg.
 • Kostprijs: tussen ongeveer €20,00 en €34,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: graffiti verwijderen, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een doorsnee schoonmaakhulp vraagt tussen de €12,60 tot zo’n €18,00 voor 1 uur. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Je bespreekt altijd vooraf wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Meestal zijn er standaard taken die uitgevoerd worden: ramen wassen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, stofzuigen, dweilen. Daarnaast kan de hulp extra klussen oppakken zoals verschonen van het beddengoed of de was doen en opvouwen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

Veel gezinnen en families in Koningslust kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat is ruim voldoende voor bijvoorbeeld keuken reinigen, dweilen, het toilet schoonmaken, stofzuigen, ramen lappen. Het meest optimale aantal uren hulp ligt ook aan de grootte van de woning, samenstelling van jullie gezin en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaak assistent heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij 8% vakantiegeld. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Vraag ook naar de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In sommige gevallen loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Koningslust?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Een uitkomst als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij een verhuizing. De volledige woning wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat het huis weer helemaal fris is. De tarieven zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €300,00 tot €550,00.

Plaats een reactie