Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Biest-Houtakker

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Biest-Houtakker? Veel jonge gezinnen en ouderen nemen zo’n hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, minder stress, en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij helpen jou bij het zoeken naar een professionele schoonmaker in Biest-Houtakker! Op ons portaal bieden we diverse tips en aandachtspunten voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Bovendien behandelen we enkele landelijke sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook verstrekken we adressen van erkende schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al voor €12,90 p/uur.

schoonmaker-zoeken-biest-houtakker

Een schoonmaakster in Biest-Houtakker gezocht

Zit jouw hele week vaak volgepland en houd je graag meer tijd over voor familie, vrienden en hobby’s? Een enthousiaste schoonmaakster in Biest-Houtakker inhuren kan dan de oplossing zijn. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Onze aanbevelingen: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Soms zijn er studenten of vrouwen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Of plaats een oproep op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Verder heb je steeds meer speciale platforms waar je werksters kunt zoeken. Hieronder laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Huishoudelijke hulp in Biest-Houtakker zoeken

 1. Vul je postcode in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door te beginnen met het invoeren van je locatie. Je ziet dan diverse werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Kies hoe vaak je wilt dat de werkster komt poetsen. Populaire opties zijn elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Vervolgens kies je hoe lang de hulp moet komen en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Hulpen vergelijken

  In het volgende scherm tonen ze huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als kosten, takenpakket en beoordelingen.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kunt een aanvraag doen bij 1 of meerdere schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Zodra jouw aanmelding passend is voor de werknemer heb jij een helper gevonden!

 5. Kennismaking

  De werkster zal de eerste keer komen werken op het gekozen moment. Het is verstandig om dan thuis te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en communiceer welke plekken extra aandacht nodig hebben. Vertel ook waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden klaarstaan.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het vinden van een bedreven schoonmaker kan complex zijn. Er bestaan praktische platforms die je hierbij kunnen ondersteunen. Online kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt snel en soms gratis een eigen zoekprofiel maken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Dikwijls gaat ook de administratie via deze sites. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Andere relevante onderwerpen: Helpling schoonmaakservice.

 • Helpling: Eenvoudig online je afspraken beheren.
 • Homeworks: 96% van de klanten beveelt HomeWorks aan!
 • Werksters.nl: Onbeperkt reacties versturen naar hulpen in de buurt.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Ruim 265.000 aangesloten schoonmakers door heel Nederland.
 • Hulpen.nl: Hulp inschakelen voor allerlei soorten klussen.
 • Hlprs: Gemiddelde afname 12 uur per maand / per klant.
 • Hulpstudent.nl: Online marktplaats voor hulp en werk in Hilvarenbeek.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Biest-Houtakker

Vind een goede schoonmaakster in de gemeente!

Lokale schoonmaakbedrijven in Biest-Houtakker

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In de bijgaande tabel tref je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Biest-Houtakker, maar ook van o.a. glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Tevens kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Esbeek, Diessen, Haaren en Biezenmortel.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

Een schoonmaakster staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende klussen in jouw huishouden. In het volgende deel verstrekken we een opsomming met taken die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Wasmachines aanzetten.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een privé poetshulp uit de omgeving nu al vanaf €12,70 per 60 minuten.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een schone kantoorruimte heeft effect op een prettige werksfeer en zorgt dat alles er representatief uitziet. Een groot aantal schoonmakers in de gemeente zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Biest-Houtakker. Typische werkzaamheden zijn het schoonmaken van de bureaus en computers, stofzuigen en dweilen en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook grote klussen zoals ramen lappen, buiten gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, ventilatiereiniging of dakreiniging behoren tot de mogelijkheden. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waarin wordt geregeld dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De doorsnee onkosten voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €21,00 en €34,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Interieurverzorger van productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Noord-Brabant.
 • Onkosten: tussen plus minus €22,00 en €30,50 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, graffiti verwijderen, gevelreiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een normale schoonmaakhulp kost tussen de €13,20 tot wel €18,50 (uurtarief). De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Je maakt altijd afspraken over het takenpakket van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard taken die de hulp uitvoert: ramen wassen, keuken reinigen, stofzuigen, toiletten schoonmaken, dweilen. In aanvulling hierop kan de hulp extra klussen oppakken zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of de stoep aanvegen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

Jonge gezinnen in Biest-Houtakker laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dit is in de praktijk genoeg voor bijvoorbeeld dweilen, afstoffen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen, stofzuigen. Het meest optimale aantal uren hulp kan worden gecalculeerd door het type woning, jullie leefstijl en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe gaat de betaling?

Een poetsvrouw hanteert altijd minimaal het minimumloon en de vakantiegeld toelage van 8%. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Vraag ook naar Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In bepaalde cases loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Biest-Houtakker?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Dit speelt met name als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Jouw woning wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt bedragen tussen de €275,00 tot €500,00.

Plaats een reactie