Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker s-Heerenberg

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in s-Heerenberg? Meer en meer mensen hebben behoefte aan extra hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, ook de vervelende klusjes worden gedaan en meer tijd voor familie en vrienden. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een professionele schoonmaker in s-Heerenberg! Op deze pagina lees je volop tips en aandachtspunten voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Ook bekijk je hier een overzicht met bekende platforms waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook hebben we een overzicht met adresgegevens van goede schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al in te huren vanaf €12,60 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-s-heerenberg

Een schoonmaakster in s-Heerenberg vinden

Houd je niet van schoonmaken en wil je jouw agenda vrij maken voor familie en vrienden? Een enthousiaste schoonmaakster in s-Heerenberg inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Onze aanbevelingen: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Soms blijken er wel mensen te zijn die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Of plaats een oproep op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Als laatste zien wij steeds meer online marktplaatsen voor het vinden van een werkster. In het bijgaande stukje leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Eigen huishoudelijke hulp in s-Heerenberg vinden

 1. Voer je adres in

  Check alle huishoudelijke hulpen door te beginnen met het invoeren van je locatie. Het platform toont dan enkel werksters met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de poetser komt poetsen. Je kunt meestal kiezen uit iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Kies vervolgens het aantal uur van een poetsbeurt en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Je ziet nu meteen de actieve huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op prijs p/uur, speciale werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een aanvraag doen bij een aantal schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Indien jouw oproep goedgekeurd wordt heb jij een helper gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetsvrouw zal bij je thuis komen op datum en tijdstip zoals besproken. Het is goed om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en samen de werkzaamheden door te nemen. Geef een complete rondleiding door de woning en maak duidelijk wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Je moet ook laten zien waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen klaarstaan.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het vinden van een professionele schoonmaker kan complex zijn. Je kunt een beroep doen op diverse vraag- en aanbodsites die je hierbij helpen. Op dergelijke platforms worden vraag en aanbod gebundeld. Je kan daar eenvoudig een zoekopdracht plaatsen en beschikbare helpers vinden. Meestal wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Mogelijk vind je dit ook interessant: Homeworks schoonmaakservice.

 • Helpling: Snel, gebruiksvriendelijk en betaalbare helpers.
 • Homeworks: Persoonlijk contact, betrouwbaar en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Snel een match met een lokale schoonmaakster vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd garantie op het geleverde schoonmaakwerk.
 • Hulpen.nl: Eenvoudig filteren op plaats, leeftijd en werkzaamheden.
 • Hlprs: Al meer dan 20.000 huishoudens geholpen.
 • Marktplaats.nl: Online marktplaats voor hulp en werk in Montferland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht s-Heerenberg

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw regio!

Erkende schoonmaakbedrijven in s-Heerenberg

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In de tabel hieronder vind je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in s-Heerenberg, aangevuld met glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Daarbij kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Lengel, Azewijn, Stokkum en Zeddam.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De poetser is er voor alle huishoudelijke taken in en rondom jouw woning. Hieronder delen wij de meest gangbare taken die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • De was strijken.
 • Wassen en drogen.
 • De ventilatie reinigen.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een uitstekende poetshulp uit de omgeving al mogelijk vanaf €13,50 p/uur.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een schoon kantoor heeft effect op een fijne werksituatie en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Diverse dienstverleners in de omgeving staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in s-Heerenberg. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het afnemen van de bureaus, het legen van de vuilnisbakken en het sanitair schoonmaken. Ook grote klussen zoals glasbewassing, muren, wanden en gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, reiniging van ventilatie of vloeronderhoud kun je mogelijk uitbesteden. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in zodat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De gemiddelde vergoedingen voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €25,00 en €33,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Interieurverzorger van zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, horeca en hotels, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Gelderland.
 • Tarieven: tussen om en nabij de €24,00 en €35,00 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een standaard schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €12,60 tot zo’n €17,75 voor 1 uur werken. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Je maakt altijd afspraken over het takenpakket van de schoonmaakster. In de basis zijn er normale schoonmaakwerkzaamheden die uitgevoerd worden: afstoffen, dweilen, stofzuigen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen. Daarnaast kan je afspraken maken over binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of rondom de woning vegen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

De meeste woningen in s-Heerenberg hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dit is in de praktijk genoeg voor onder andere dweilen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, stofzuigen, ramen lappen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren wordt berekend a.d.h.v. de grootte van het huis, hoe netjes je bent, en het werktempo.

Hoe gaat de betaling?

Een schoonmaak assistent maakt aanspraak op een minimumloon plus jaarlijks vakantiegeld. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Check ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In meer en meer situaties betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in s-Heerenberg?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Ideaal als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Jouw woning wordt helemaal ontsmet zodat het weer als nieuw voelt. De eenmalige kosten zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €325,00 tot €575,00.

Plaats een reactie