Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Azewijn

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Azewijn? Steeds meer gezinnen nemen zo’n hulp in huis. Altijd een super schone woning, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Wij geven advies bij het zoeken naar een ervaren schoonmaker in Azewijn! Op dit platform lees je handige tips en adviezen over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Daarnaast bieden we bekende platforms waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Daarbij delen wij ook contactdetails van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Minder stressgevoelens.
 • Nu al vanaf €12,80 per uur.

schoonmaker-zoeken-azewijn

Een schoonmaakster in Azewijn inhuren

Zit jouw hele week vaak volgepland en houd je graag meer tijd over voor de belangrijke dingen in het leven? Een goede schoonmaakster in Azewijn inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Ons advies: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. In sommige situaties zijn er wel kennissen die op die manier wat bijverdienen. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens een lokale Facebook groep. Ook zien wij steeds meer speciale platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het bijgaande stappenplan lopen we dit stap-voor-stap door.

Een huishoudelijke hulp in Azewijn inhuren

 1. Postcodecheck

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door het invoeren van jouw postcode. Er worden dan meerdere werksters getoont die dichtbij wonen.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de hulp komt schoonmaken. Je kunt meestal kiezen uit 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Daarna kies je het aantal schoonmaakuren en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Werksters vergelijken

  In de volgende stap bekijk je de getoonde huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op prijs per uur, ervaring, werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kunt een bericht sturen naar verschillende schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Indien jouw aanvraag gehonoreerd wordt heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De huishoudelijke hulp komt voor de eerste keer werken op datum en tijdstip zoals besproken. Ons advies is om dan ook thuis te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Tip: loop samen een rondje door de woning en wijs meteen aan wat je precies verwacht. Het is ook van belang aan te geven waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen liggen.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het zoekproces naar een professionele schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Gelukkig zijn er praktische online bemiddelaarsdiensten die dit een stukje eenvoudiger maken. Op deze sites treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt snel en soms gratis een eigen zoekprofiel maken en in contact komen met helpers in de regio. In veel gevallen betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Mogelijk vind je dit ook interessant: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Eenvoudig online je afspraken beheren.
 • Homeworks: Een vaste medewerker voor contact en support.
 • Werksters.nl: Snel in contact komen met een plaatselijke interieurverzorger.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meer dan 260.000 huishoudelijke hulpen aangesloten.
 • Hulpen.nl: Hulp in huis voor verschillende doeleinden.
 • Hlprs: Slechts €14,95 servicekosten bij een succesvolle match.
 • Nationalehulpgids.nl: Gebruiksvriendelijke marktplaats voor hulp in huis in Montferland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Azewijn

Vind een goede schoonmaakster in jouw gemeente!

Regionale schoonmaakbedrijven in Azewijn

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In de tabel hieronder vind je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Azewijn, maar ook van o.a. glazenwassers en meer schoonmaakservices. Eveneens kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Vethuizen, Braamt, Lengel en s-Heerenberg.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De helper helpt jou graag met allerlei klussen in de keuken, badkamer en rest van de woning. Bijgaand delen wij een lijst met taken die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Strijken.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een vakkundige poetshulp uit de regio al in te huren vanaf €13,20 per uur, inclusief alles.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een netjes bijgehouden kantoor heeft effect op productieve werknemers en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Verschillende aanbieders die in de buurt gevestigd zijn bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Azewijn. Typische werkzaamheden zijn bureaus en stoelen schoonmaken, vloeren stofzuigen en dweilen en toiletten schoonmaken. Ook grote taken zoals glasbewassing, muren, wanden en gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen ventilatiereiniging of dakreiniging zijn vaak mogelijk. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden wat inhoudt dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De tarieven van kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €21,00 en €31,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter om eigen personeel dit te laten doen.
 • Interieurverzorger van productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, winkels, scholen.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Gelderland.
 • Prijzen: tussen +/- €20,00 en €30,00 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, graffiti verwijderen.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een basis schoonmaakhulp rekent tussen de €12,90 tot +/- €19,50 voor 1 uur werken. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij het takenpakket van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die gedaan worden: toiletten schoonmaken, ramen wassen, stofzuigen, keuken reinigen, afstoffen. In aanvulling hierop kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of de planten doen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

Jonge gezinnen in Azewijn kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dit is genoeg tijd voor het uitvoeren van o.a. afstoffen, ramen lappen, het toilet schoonmaken, dweilen, stofzuigen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren kan worden gecalculeerd door de grootte van het huis, samenstelling van jullie gezin en de ervaring van de poetser.

Hoe kan ik betalen?

Een poetsvrouw zal altijd het minimumloon verdienen plus wettelijk vakantiegeld. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Bekijk ook Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In sommige gevallen gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Azewijn?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Dat is met name handig als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Jouw woning wordt helemaal ontsmet zodat het aanvoelt als nieuw. De eenmalige kosten zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €200,00 tot €700,00.

Plaats een reactie