Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Braamt

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Braamt? Meer en meer mensen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Altijd een super schone woning, ook de vervelende klusjes worden gedaan en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Je wint hier veel advies bij het zoeken naar een ervaren schoonmaker in Braamt! Op deze pagina bieden we duidelijke tips en aandachtspunten voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Bovendien delen we populaire websites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook vind je hier contactdetails van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Nu al vanaf €12,50 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-braamt

Een schoonmaakster in Braamt zoeken

Heb je een druk bestaan en creëer je graag wat extra tijd voor familie en vrienden? Een betrouwbare schoonmaakster in Braamt inhuren kan dan de oplossing zijn. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? We hebben wat tips: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Dikwijls blijken er wel mensen te zijn die op die manier wat bijverdienen. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Ook heb je steeds meer handige platforms waar je werksters kunt zoeken. In onderstaande paragraaf leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Een huishoudelijke hulp in Braamt zoeken

 1. Vul je postcode in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je adresgegevens in te voeren. Het platform toont dan enkel werksters met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Kies het aantal service-uren

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetsvrouw komt poetsen. Bijvoorbeeld elke week, 2 weken of 4 weken. Maak nu een keuze voor het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Werksters vergelijken

  Je ziet nu meteen de actieve huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op kosten, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en beoordelingsscore.

 4. Aanvraag indienen

  Je kunt een bericht sturen naar diverse schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Wanneer jouw verzoek ingewilligd wordt heb jij een helper gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De huishoudelijke hulp komt op locatie langs op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is slim om zelf ook zeker in huis te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Laat alle kamers in het huis zien en aarzel niet om te vertellen wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Deel ook waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen zijn opgeslagen.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het zoeken van een bedreven schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Tegenwoordig zijn er praktische online zoekmachines die je hierbij kunnen ondersteunen. Online treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt binnen een paar minuten een zoekopdracht plaatsen en beschikbare helpers vinden. In veel gevallen betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Tip: bekijk ook eens de pagina over Tips voor het schoonmaken.

 • Helpling: Actief in meer dan 50 grote steden in Nederland!
 • Homeworks: Een betrouwbaar en klantgericht vast team met vaste hulpen.
 • Werksters.nl: Onbeperkt reacties versturen naar hulpen in de buurt.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Het uurloon gaat volledig naar de schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk en snel vraag- en aanbod doorzoeken.
 • Hlprs: Eenvoudig helpers doorzoeken en vergelijken.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Geverifieerde en betrouwbare profielen in de gemeente Montferland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Braamt

Vind een professionele schoonmaakster in jouw omgeving!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Braamt

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In de onderstaande tabel vind je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Braamt, maar ook van o.a. glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Daarnaast bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Wijnbergen, Varsseveld, Vethuizen en Azewijn.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

Een schoonmaker helpt jou graag met allerlei huishoudelijke taken in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het volgende deel tref je de meest gangbare schoonmaakwerkzaamheden die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen schoonmaken.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Kleding strijken.
 • Wassen en drogen.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Vind een poetshulp (regionaal) al vanaf €12,50 p/uur.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een schone werkplek (kantoor) helpt bij een fijne werksituatie en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Allerlei dienstverleners die in dit gebied werkzaam zijn zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Braamt. Voorbeeld werkzaamheden zijn bureaus en tafels afnemen, het ledigen van prullenbakken en het schoonhouden van de toiletten. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals ramen zemen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, zonnepanelen stof & vuilvrij maken het laten reinigen van de ventilatie of de dakgoten schoonmaken behoren tot de mogelijkheden. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden wat betekent dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De doorsnee onkosten voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €21,00 en €34,50 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Interieurverzorging van horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Gelderland.
 • Tarieven: tussen plus minus €21,00 en €32,00 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: vloeronderhoud, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een normale schoonmaakhulp vraagt tussen de €13,30 tot +/- €15,25 per gewerkt uur. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat maakt een poetser schoon?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Doorgaans zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die gedaan worden: toiletten schoonmaken, dweilen, keuken reinigen, stofzuigen, ramen wassen. Daarnaast kan je afspraken maken over koelkast schoonmaken of de stoep aanvegen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Drukke huishoudens in Braamt kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dit is voldoende tijd voor de wekelijks terugkerende taken als stofzuigen, ramen lappen, keuken reinigen, afstoffen, het toilet schoonmaken. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren kan worden gecalculeerd door de omvang van jouw huis, hoe netjes je bent, en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe gaat de betaling?

Een werkster zal altijd het minimumloon verdienen plus de vakantiegeld toelage van 8%. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Bekijk ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In aparte gevallen gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Braamt?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Dit speelt met name plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Je complete woning wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €300,00 tot €500,00.

Plaats een reactie