Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Dalmsholte

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Dalmsholte? Flink wat Nederlanders hebben een extra hulp in huis. Altijd een super schone woning, minder stress, en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Wij helpen jou bij het zoeken naar een bedreven schoonmaker in Dalmsholte! Op ons portaal tref je handige tips en tricks voor een goede huishoudelijke hulp . Tevens bekijk je hier bekende platforms waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Daarbij delen wij ook adressen van erkende schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al mogelijk vanaf €13,40 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-dalmsholte

Een schoonmaakster in Dalmsholte vinden

Maak je niet graag schoon en houd je graag meer tijd over voor de belangrijke dingen in het leven? Een ervaren schoonmaakster in Dalmsholte inhuren moet je dan absoluut overwegen. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Onze suggesties: vraag eens rond bij de mensen die je kent. In veel gevallen blijken er wel mensen te zijn die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Afsluitend heb je steeds meer schoonmaakplatforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het volgende gedeelte vind je een handig stappenplan.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Dalmsholte zoeken

 1. Selecteer je adres

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door eerst even jouw postcode in te voeren. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de huishoudelijke hulp komt werken. Meestal is het elke week, 2 weken of 4 weken. Hierna kies je het aantal schoonmaakuren en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Bekijk en vergelijk de beschikbare huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals prijs, ervaring, werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Contact opnemen

  Je kunt een aanvraag doen bij diverse schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Zodra jouw verzoek ingewilligd wordt heb je een match.

 5. Kennismakingsgesprek

  De werkster komt voor de eerste keer werken op de vooraf gekozen datum & tijd We raden aan om dan thuis te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Laat alle kamers in het huis zien en benoem welke plekken extra aandacht nodig hebben. Laat ook zien waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden te vinden zijn.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het vergelijken van ervaren schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Je kunt gebruik maken van nuttige Apps en websites die hiervoor specifiek service verlenen. Op deze portalen kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Zonder heel veel moeite kun je daar een zoekopdracht doorgeven en beschikbare helpers vinden. In veel gevallen gaat de betaling via het platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Andere relevante onderwerpen: Helpling schoonmaakservice.

 • Helpling: Je kiest zelf de hulpen die bij jou passen.
 • Homeworks: Een beoordeling van 8,8/10 sterren!
 • Werksters.nl: Gebruiksvriendelijke emailservice voor het vinden van de perfecte match.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Groot aanbod met ruim 250.000 aangesloten hulpen.
 • Hulpen.nl: Ervaren vakmensen met veel professionele opleiding.
 • Hlprs: Vind snel een gescreende hulp bij jou in de buurt.
 • Nationalehulpgids.nl: Gebruiksvriendelijke marktplaats voor hulp in huis in Ommen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Dalmsholte

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw wijk!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Dalmsholte

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In de onderstaande tabel tref je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Dalmsholte, maar ook van o.a. glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Tevens kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Giethmen, Lemele, Lierderholthuis en Heino.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De helper ondersteunt jou bij de meest voorkomende karweitjes in en rondom huis. Hieronder delen wij een opsomming met klusjes die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Kleding strijken.
 • Wasmachines aanzetten.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een goede poetshulp (lokaal) al voor €12,80 (uurloon).

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een schone werkplek (kantoor) stimuleert fijne en veilige werkplekken en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Verschillende schoonmaakondernemers die in dit gebied werkzaam zijn kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Dalmsholte. Ze kunnen je ondersteunen bij bureaus schoonmaken, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en het schoonhouden van de toiletten. Ook de meer heavy zaken zoals glazen wassen, muren, wanden en gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, het laten reinigen van de ventilatie of trappenhuis reinigen zijn populaire klussen. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden wat betekent dat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De doorsnee kosten van kantoor schoonmaken variëren tussen de €24,50 en €32,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, scholen, horeca en hotels, kantoren.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Overijssel.
 • Tarieven: tussen gemiddeld €20,50 en €33,00 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, ventilatie reiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een standaard schoonmaakhulp rekent tussen de €13,30 tot wel €19,25 voor 1 uur. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Aan het begin van de dag bespreek jij het takenpakket van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard schoonmaakklusjes die afgewerkt worden: stofzuigen, dweilen, toiletten schoonmaken, afstoffen, ramen wassen. In aanvulling hierop kan je ook vragen voor extra klussen zoals houten vloer in de was zetten of de was doen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

De meeste gezinnen in Dalmsholte laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dit is voldoende tijd voor de wekelijks terugkerende taken als het toilet schoonmaken, stofzuigen, dweilen, keuken reinigen, ramen lappen. Het meest optimale aantal uren hulp hangt af van de omvang van jouw huis, hoe netjes je bent, en de ervaring van de poetser.

Hoe werkt de betaling?

Een schoonmaakhulp hanteert altijd minimaal het minimumloon en vakantiegeld (8%). Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Check ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In aparte gevallen gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Dalmsholte?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Perfect als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Je complete woning wordt dan grondig gereinigd en ontsmet wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De kosten voor deze klus zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €325,00 tot €625,00.

Plaats een reactie