Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Uddel

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Uddel? Meer en meer Nederlanders hebben behoefte aan extra hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, altijd een gezonde woning, en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Wij bieden tips en tricks het zoeken naar een bedreven schoonmaker in Uddel! Op onze schoonmaakwebsite vind je veel tips en tricks over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Ook bekijk je hier een overzicht met enkele landelijke sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Afsluitend bekijk je hier ook namen en adressen van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al beschikbaar vanaf €13,20 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-uddel

Een schoonmaakster in Uddel inhuren

Houd je niet van schoonmaken en houd je graag wat tijd over voor familie, vrienden en hobby’s? Een ervaren schoonmaakster in Uddel inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Onze suggesties: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Vaak blijken er wel mensen te zijn die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Of plaats een oproep op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Ook heb je steeds meer platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het bijgaande stappenplan nemen we je stap-voor-stap mee.

Huishoudelijke hulp in Uddel zoeken

 1. Voer je adres in

  Check alle huishoudelijke hulpen door te beginnen met het invoeren van je locatie. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de huishoudelijke hulp komt schoonmaken. Dit kan zijn 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Hierna kies je het aantal uur per schoonmaakbeurt en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Bekijk snel meer info over de gevonden huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op prijs, werkzaamheden en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een bericht sturen naar 1 of 2 schoonmakers die passen bij jouw wensen. Op het moment dat jouw inschrijving positief wordt ontvangen heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetsvrouw zal de eerste keer komen werken op de afgesproken datum. Het is goed om dan aanwezig te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Laat het huis zien en maak duidelijk wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Vertel ook waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen te vinden zijn.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het vinden van een enthousiaste schoonmaker is best lastig. Je kunt natuurlijk gebruik maken van handige portalen die dit een stukje eenvoudiger maken. Op deze sites komen vraag- en aanbod samen. Je kunt daar in enkele muisklikken een account registreren en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Soms gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. We sommen de populaire sites voor je op. Klik eventueel direct door naar: Werksters.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Flexibel en 6 dagen per week klantenservice.
 • Homeworks: Een vaste medewerker voor contact en support.
 • Werksters.nl: Snelle en goedkope manier voor het vinden van een lokale werkster.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Ruim 265.000 aangesloten schoonmakers door heel Nederland.
 • Hulpen.nl: Zowel mannelijke als vrouwelijke medewerkers in dienst.
 • Hlprs: Een 8,5/10 sterren beoordeling van gebruikers.
 • Marktplaats.nl: Vind een hulp voor jouw huishoudelijke taken in Apeldoorn.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Uddel

Vind een ijverige schoonmaakster in de buurt!

Zoek schoonmaakbedrijven in Uddel

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In de tabel hieronder check je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Uddel, je vind hier ook glazenwassers en overige schoonmaakservices. Daarbij kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Elst, Doorn, Garderen en Hoevelaken.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De poetser staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende klussen in de keuken, badkamer en rest van de woning. Hieronder verstrekken we een opsomming met huishoudelijke taken die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen lappen.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Strijken.
 • Het wassen van de kleding.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een eigen poetshulp in de buurt al in te huren vanaf €12,80 als uurtarief.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schoon kantoor zorgt voor het werkgenot en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Verscheidene organisaties in de gemeente kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Uddel. Ze dragen verantwoording voor het afnemen van de bureaus, stofzuigen en dweilen en het schoonhouden van de toiletten. Ook meer incidentele klussen zoals vensterbanken en ramen wassen, buiten gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen reiniging van ventilatie of graffiti verwijdering zijn populaire klussen. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waardoor er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De onkosten voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €22,50 en €31,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Gelderland.
 • Prijs: tussen plus minus €25,00 en €31,50 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, tapijtreiniging, vloeronderhoud, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoe duur is een schoonmaker?

Een doorsnee schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €12,50 tot zo’n €15,75 per uur. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de basis zijn er normale klusjes die de hulp uitvoert: keuken reinigen, toiletten schoonmaken, afstoffen, ramen wassen, stofzuigen. Indien gewenst kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals houten vloer in de was zetten of de was doen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

Drukke huishoudens in Uddel hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dit is voldoende tijd voor bijvoorbeeld het toilet schoonmaken, dweilen, ramen lappen, afstoffen, keuken reinigen. Het precieze aantal uur dat nodig is is afhankelijk van het aantal ruimtes, het aantal bewoners en het werktempo.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een poetser maakt aanspraak op een minimumloon plus 8% vakantiegeld. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Voor alle voorwaarden zie Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). Soms wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Uddel?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Ideaal als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. De volledige woning wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat het aanvoelt als nieuw. De kosten hiervan zijn variabel en liggen tussen de €225,00 tot €650,00.

Plaats een reactie