Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Hooge Zwaluwe

Wil je een schoonmaakhulp in Hooge Zwaluwe? Steeds meer huishoudens hebben behoefte aan extra hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, geen rotklusjes meer en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Wij geven advies bij het vinden van een professionele schoonmaker in Hooge Zwaluwe! Op schoonmakerzoeken.nl bieden we diverse tips en aanbevelingen voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Bovendien bekijk je hier diverse sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook delen we namen en adressen van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al in te huren vanaf €12,60 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-hooge-zwaluwe

Een schoonmaakster in Hooge Zwaluwe gezocht

Houd je niet van schoonmaken en houd je graag meer tijd over voor de dingen die er echt toe doen? Een bedreven schoonmaakster in Hooge Zwaluwe inhuren is dan zeker het overwegen waard. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? We hebben wat tips: vraag eens rond in je eigen netwerk. Vaak blijken er wel mensen te zijn die een aantal uur per week schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Als laatste ontstaan er meer en meer handige platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In onderstaande paragraaf nemen we je stap-voor-stap mee.

Eigen huishoudelijke hulp in Hooge Zwaluwe opzoeken

 1. Geef adresgegevens in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door te beginnen met het invoeren van je locatie. Je ziet dan diverse werksters die dichtbij wonen.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de werkster komt poetsen. Populaire opties zijn elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Kies vervolgens het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Check en analyseer de gevonden huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals prijs p/uur, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en gemiddelde beoordeling.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kunt een contactverzoek versturen naar diverse schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. In het geval jouw aanmelding ingewilligd wordt heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetshulp zal bij je thuis komen op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is goed om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Laat alle kamers in het huis zien en benoem welke dingen wat extra tijd mag kosten. Vertel ook waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen te vinden zijn.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het vinden van een professionele schoonmaker is niet eenvoudig. Door middel van het internet kun je terecht op verschillende webapplicaties die je hierbij helpen. Op dit soort websites kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kan daar eenvoudig een account registreren en in contact komen met helpers in de regio. Doorgaans gaat de betaling via het platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Mogelijk vind je dit ook interessant: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Gemiddelde beoordeling van 4,7/5 sterren!
 • Homeworks: Altijd een vast contactpersoon voor 100% tevredenheid.
 • Werksters.nl: Betrouwbaar met een niet goed geld terug garantie.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Eigen account met handig urenoverzicht.
 • Hulpen.nl: Hulp in huis voor verschillende doeleinden.
 • Hlprs: Tevens ook Tuinhulp, Klushulp en Oppas mogelijk.
 • Hulpstudent.nl: Voor al jouw huishoudelijke hulp in Drimmelen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Hooge Zwaluwe

Vind een vakkundige schoonmaakster in jouw gemeente!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Hooge Zwaluwe

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf? In de bijgaande tabel tref je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Hooge Zwaluwe, maar ook van o.a. glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Ook kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Raamsdonksveer, Berkel-Enschot, Lage Zwaluwe en Made.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

Een schoonmaker helpt jou graag met allerlei schoonmaakklusjes in en rondom huis. In het gedeelte hieronder bieden wij een lijst met klusjes die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Beddengoed wassen.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Wassen en drogen.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Vind een poetshulp (lokaal) al vanaf €12,60 p/uur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een net en fris kantoor bevordert een prettige werksfeer en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Een groot aantal dienstverleners in deze omgeving zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Hooge Zwaluwe. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het schoonmaken van de bureaus en computers, vloeren stofzuigen en dweilen en het schoonhouden van de toiletten. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelonderhoud en gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen reiniging van ventilatie of graffiti verwijdering zijn vaak mogelijk. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract wat inhoudt dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De gemiddelde prijzen voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €24,50 en €35,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Reinigen van kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Noord-Brabant.
 • Kosten: tussen om en nabij de €24,50 en €33,00 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, vloeronderhoud.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een normale schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €13,40 tot +/- €17,25 voor 1 uur. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Voordat de werkdag begint bespreek jij de werkzaamheden van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard schoonmaakklusjes die gedaan worden: keuken reinigen, afstoffen, dweilen, ramen wassen, stofzuigen. Daarnaast kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals de meubels schoonmaken of de was doen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

Drukke huishoudens in Hooge Zwaluwe laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat biedt voldoende ruimte voor belangrijke taken zoals het toilet schoonmaken, dweilen, stofzuigen, keuken reinigen, ramen lappen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren is afhankelijk van de omvang van jouw huis, de gezinssamenstelling en het werktempo.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaak assistent heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij het wettelijke vakantiegeld van 8%. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Zie ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. Steeds vaker betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Hooge Zwaluwe?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. DIt komt van pas als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. Het volledige huis wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten voor deze klus zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €225,00 tot €700,00.

Plaats een reactie