Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Kronenberg

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Kronenberg? Meer en meer huishoudens nemen zo’n hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij bieden tips en tricks het vinden van een bedreven schoonmaker in Kronenberg! Op dit platform verstrekken we diverse tips en informatie voor een geschikte huishoudelijke hulp. Tevens bekijk je hier een overzicht met enkele landelijke sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook delen we gegevens zoals naam en adres van regionale schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al mogelijk vanaf €13,40 p/uur.

schoonmaker-zoeken-kronenberg

Een schoonmaakster in Kronenberg zoeken

Heb je een druk bestaan en wil je jouw agenda vrij maken voor de dingen die er echt toe doen? Een goede schoonmaakster in Kronenberg inhuren kan dan de oplossing zijn. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Ons advies: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. In veel gevallen zijn er mensen te vinden die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Ten derde zien wij steeds meer schoonmaakplatforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het gedeelte hieronder laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Een huishoudelijke hulp in Kronenberg vinden

 1. Selecteer je adres

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door eerst even jouw postcode in te voeren. Er worden dan meerdere werksters getoont die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Stel pakket samen

  Kies hoe vaak je wilt dat de werkster komt poetsen. Populaire opties zijn elke week, 2 weken of 4 weken. Bepaal nu het aantal schoonmaakuren en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  In het volgende scherm tonen ze de gevonden huishoudelijke helpers. Filter op prijs p/uur, speciale werkzaamheden en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Contact opnemen

  Je kunt een contactverzoek versturen naar 1 of meerdere schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Als jouw oproep beantwoord wordt heb je jouw werkster gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De huishoudelijke hulp komt bij je thuis op de vooraf gekozen datum & tijd Het is verstandig om dan thuis te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en vertel welke dingen wat extra tijd mag kosten. Laat ook zien waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen zijn opgeslagen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

De zoektocht naar een professionele schoonmaker kan soms lastig zijn. Gelukkig zijn er verschillende bemiddelaars die je hierbij kunnen ondersteunen. Op dergelijke platforms komen vraag- en aanbod samen. Je kunt snel en soms gratis een profiel maken en beschikbare helpers vinden. Vaak gaat ook de administratie via deze sites. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Klik eventueel direct door naar: Schoonmaaktips.

 • Helpling: Beschikbaar in heel veel Nederlandse steden.
 • Homeworks: Een vast team met betrouwbare en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Bespaar op de bemiddelingskosten (slechts een kleine fee).
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Ruim 265.000 aangesloten schoonmakers door heel Nederland.
 • Hulpen.nl: Hulp in huis voor verschillende doeleinden.
 • Hlprs: Alleen gescreende helpers voor thuis.
 • Hulp.nl: Handig platform voor het vinden van lokale hulp in Horst aan de Maas.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Kronenberg

Vind een vakkundige schoonmaakster in de gemeente!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Kronenberg

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? Hieronder ontdek je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Kronenberg, je vind hier ook glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Daarbij kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Evertsoord, Panningen, Sevenum en Lottum.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

Een schoonmaakster huur je in voor de meest gangbare klussen binnen- en buitenshuis. Bijgaand check je een overzicht met taken die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Kleding strijken.
 • De was opvouwen.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een privé poetshulp in de buurt al voor €13,50 als uurtarief.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een netjes bijgehouden kantoor heeft effect op een prettige werksfeer en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Verscheidene organisaties in de omgeving zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Kronenberg. Ze dragen verantwoording voor het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, vloeren stofzuigen en dweilen en het sanitair schoonmaken. Ook grote klussen zoals glasbewassing, gevelonderhoud en gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen onderhoud en schoonmaken van ventilatie of dakreiniging zijn vaak mogelijk. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waarin wordt geregeld dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De doorsnee onkosten voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €21,00 en €33,50 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Reinigen van kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Limburg.
 • Kosten: tussen plus minus €24,00 en €32,00 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, tapijtreiniging, graffiti verwijderen.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een normale schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €12,70 tot €19,75 per gewerkt uur. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Aan het begin van de dag bespreek jij het takenpakket van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard klussen die hij/zij zal doen zoals: ramen wassen, toiletten schoonmaken, dweilen, keuken reinigen, stofzuigen. Indien gewenst kan je ook vragen voor extra klussen zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of de planten water geven.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Veel gezinnen en families in Kronenberg huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dit is genoeg tijd voor belangrijke taken zoals dweilen, ramen lappen, keuken reinigen, stofzuigen, afstoffen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is wordt berekend a.d.h.v. het aantal vierkante meters, de gezinssamenstelling en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe gaat de betaling?

Een poetser maakt aanspraak op een minimumloon plus de vakantiegeld toelage van 8%. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Voor meer informatie zie de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. Soms betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Kronenberg?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Dit speelt met name voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij een verhuizing. Het complete huis wordt helemaal ontsmet zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De totale kosten liggen tussen de €275,00 tot €525,00.

Plaats een reactie